joker-lukasz Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 no tak ale łatwo jest pogadać komuś kto nie ma silnika z mocą 90 PS.. i to jeszcze silnik AHU.. żeby to jeszcze AHH bylo to mozna by było pchać kasę bo wydajna pompka a AHU to AHU.. a co do tego B6 to bardzo odległa przyszłość także jeszcze B5 dostanie ode mnie trochę sałaty no chyba że spodoba mi się już na maksa to się z nią prędko nie rozstanę.. a co do B6 to armistead masz rację co do bixenonów i ledow na tył.. seryjne lampy na tyle w tym modelu to dla mnie przegięcie (brzydszych nie widziałem).. w B5 już mi bardziej się podobają te poliftowe
speed31 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dobra zmiana auta też taką zrobiłem tylko że z kombi
joker-lukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 tak jak obiecałem jest zrobione foto z alumami.. na razie trochę słabo widać ostatnio wykonane prace i felgi ale jak będzie odpowiednie tło to będą lepsze zdjęcia
Armi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mój brat ma identyczne 18' Na żywo wyglądają lepiej. Gdyby miały rozstaw śrub pasujący do audi to pewnie bym mu zabrał :gwizdanie:
joker-lukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no widzisz a jak miałem zrobione foty samych felg w piwnicy to marudziłeś że wyglądają jak kołpaki a teraz sam byś takie chciał chyba mogę być z siebie dumny że takie wybrałem a tak na poważnie to żałuje że nie szukałem od razu 18" bo te juz wyglądają na jakieś małe ale może to tylko takie wrażenie dlatego że nie mam jeszcze gleby.. a na przyszły rok i tak będę myślał o większej feldze
Armi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zdjęcia nie oddają ich uroku. Jak brat kupował 18 to też mówiłem, że wyglądają jak kołpaki. A na żywo, robią wrażenie
joker-lukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 chłopaki poradźcie mi.. odłożyłem trochę kasy i nie wiem jaki mod wykonać w pierwszej kolejności.. jest dylemat pomiędzy końcówkami 216 a glebą?? dodam że silnik AHU 90 PS więc mocy brak ale na wiosnę założyłem alu 17" i stoi jak koza może doradźcie.. i jak Wy to załóżmy u siebie robiliście?? co u Was było pierwsze w kolejności?? proszę o pomoc w podjęciu decyzji bo nie wiem czy iść w moc czy w zawias .. dziś znalazłem fajny zawias i mnie on kusi tylko szczegółów na jego temat nie znam http://www.moto.allegro.pl/item1010284575_zawieszenie_sportowe_audi_a4_95_01_50_50mm.html
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Napisze i tu moje zdanie Jedno i drugie potrzebne, kupujac 216ki będzie trzeba zrobic program do tego bo będzie nieżły kocioł w serii za tobą :gwizdanie: czyli 2tys trza mieć odłożone z drugiej strony zawiecha na wakacje by sie przydała skoro masz juz 17ki i auto jest jak koza, inwestujac w moc, obnizysz auto pewnie na zime w sumie ciezki wybór bo jedno i drugie wpłynie na jazde, wtryski to koszt 4 razy wiekszy niz ten zawias :gwizdanie: ja bym chyba zakupił sprężyny duży wydatek to nie jest, a wakacje niebawem, odłożył byś kase na wtryski i odrazu program a takto bedziesz jeżdził na kozie i puszczał niezłego bąka
mrogal Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Napisze i tu moje zdanie bedziesz jeżdził na kozie i puszczał niezłego bąka ja yebie :polew: ale prawde pisze
Bandit81 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Felga super , ładnie się prezentuje... Z kolorkiem się fajnie zgrywa Gratulejszons...
joker-lukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 dobra chopy.. dzięki za porady a w szczególności Kowiemu jak się kiedy spotkamy to masz u mnie piwo :gwizdanie: gdyby nie Ty to końcówki byłyby już w drodze do mnie ale.. jednak na wakacje gleba przyda się jak nic innego.. głównie jeżdze sam więc te 90 PS na razie musi starczyć.. jakieś 2-3 miechy i wtedy pójdą wtryski.. Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura Dzięki za miłe słowa o moich felach.. jak je zobaczyłem przed kupnem od razu w nich się zakochałem tyle że teraz bogatszy o doświadczenia i teorię z forum.. brałbym od razu 18" ;(
Kowi87 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura Ja tam bym inaczej pomyślał
joker-lukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura Ja tam bym inaczej pomyślał no chyba nie porównasz A4 do trabanta
Kowi87 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura Ja tam bym inaczej pomyślał no chyba nie porównasz A4 do trabanta Nie no ale A4 z chmurą z tyłu tak jak za jelczem to raczej nic przyjemnego, miałem tak jak mi padł czujnik temp paliwa z tyłu mgła za mną i brak mocy z dołu
topor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura Ja tam bym inaczej pomyślał no chyba nie porównasz A4 do trabanta Nie no ale A4 z chmurą z tyłu tak jak za jelczem to raczej nic przyjemnego, miałem tak jak mi padł czujnik temp paliwa z tyłu mgła za mną i brak mocy z dołu na vagu cos wywalalo??
Kowi87 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura Ja tam bym inaczej pomyślał no chyba nie porównasz A4 do trabanta Nie no ale A4 z chmurą z tyłu tak jak za jelczem to raczej nic przyjemnego, miałem tak jak mi padł czujnik temp paliwa z tyłu mgła za mną i brak mocy z dołu na vagu cos wywalalo?? nie Ale wchodziłeś w logi i patrzyłes na temp paliwa i u mnie -39C w ciepły słoneczny dzień
aju Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a co Karolku szukasz problemu u siebie?
vauxhall95 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ogolnie fajna,ale te alu nie pasuja
joker-lukasz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie no ale A4 z chmurą z tyłu tak jak za jelczem to raczej nic przyjemnego, miałem tak jak mi padł czujnik temp paliwa z tyłu mgła za mną i brak mocy z dołu nie spodziewałbym się że zj***** czujnik temp paliwa potrafi tyle namieszać [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 07:52_________________________________________________ ogolnie fajna,ale te alu nie pasuja kwestia gustu ale uwierz mi że na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na fotach[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 07:54_________________________________________________witam, dorzucam nowe foto, które zostało zrobione na SPOCie w Augustowie
SoMeS Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 miałem tą felgę też 17 ale w peugocie 206 na glebie.. tam robiła szał
Rekomendowane odpowiedzi