pastaldo Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 znałem "frieeends, leeeesby frieeeends" (przerubka wszyscy wiedzą czego) ale nie bardzo wiem jak tu przerobic na chłopaczków
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 znałem "frieeends, leeeesby frieeeends" (przerubka wszyscy wiedzą czego) ale nie bardzo wiem jak tu przerobic na chłopaczków google tłumacz :polew:
rafalekx Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 znałem "frieeends, leeeesby frieeeends" (przerubka wszyscy wiedzą czego) ale nie bardzo wiem jak tu przerobic na chłopaczków
rafalekx Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 ]mowisz gazeta na twarz i pchasz? życie...
pastaldo Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 A wiec ie że jest podział na 3 rodzaje kobiet? jedno, dwu i trzy workowe 1 workowe - jej na głowe i jedziemy 2 workowe - jej i sobie na głowe i jedziemy 3 workowe - worek na głowe jej, sobie i psu żeby sie nie zrzygał :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 ]mowisz gazeta na twarz i pchasz? życie... rafalekx zycie zna i te czarne smierdzace tunele :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 ]mowisz gazeta na twarz i pchasz? życie... rafalekx zycie zna i te czarne smierdzace tunele :gwizdanie: :polew: "czarne śmierdzące tunele" może nie tylko w robocie
rafalekx Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 rafalekx zycie zna i te czarne smierdzace tunele :gwizdanie: bo to życie... Dobry tunel nie jest zły
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 To na które OS-y jedziemy :> ? ja to jak zwykle w drugą strone ;( jade na zjazd, ale ma to swoje plusy, bo jutro noc muzeów
Armi Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 To na które OS-y jedziemy :> ? ja to jak zwykle w drugą strone ;( jade na zjazd, ale ma to swoje plusy, bo jutro noc muzeów Ja chyba odwiedzę te po lewej stronie Wisły i spadam rezać passata.
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 To na które OS-y jedziemy :> ? ja to jak zwykle w drugą strone ;( jade na zjazd, ale ma to swoje plusy, bo jutro noc muzeów Ja chyba odwiedzę te po lewej stronie Wisły i spadam rezać passata. odemnie paczka jedzie na ułeż i nowodwór znam te oesiki, fajny bedzie w nowodworze za***iście kręty odcinek 3 kumpli miało tam wypadek
Armi Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 To na które OS-y jedziemy :> ? ja to jak zwykle w drugą strone ;( jade na zjazd, ale ma to swoje plusy, bo jutro noc muzeów Ja chyba odwiedzę te po lewej stronie Wisły i spadam rezać passata. odemnie paczka jedzie na ułeż i nowodwór znam te oesiki, fajny bedzie w nowodworze za***iście kręty odcinek 3 kumpli miało tam wypadek Będę tam [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 00:36_________________________________________________Na ten rajd jeźdżę już od 3 lat, nie raz byłem świadkiem dzwona, nie raz wypychałem jakieś auto
majuDJ Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Możecie mi powiedzieć gdzie się znajduje dokładnie tor w Lublinie ??? http://www.mmlublin.pl/371360/2011/5/15/sssuper-drift-cup-tor-lublin?category=photos
puertoss Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Możecie mi powiedzieć gdzie się znajduje dokładnie tor w Lublinie ??? http://www.mmlublin.pl/371360/2011/5/15/sssuper-drift-cup-tor-lublin?category=photos na diamentowej kierunek Bychawa
Rekomendowane odpowiedzi