Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Rafalekx słyszałes, masz pielęgniarke do dyspozycji :polew:
Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kiedy on woli Ciebie Kowi Powiem mu co moze z nią robić :polew: bo on nie wie
medik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :polew: dobra lecę coś przyrezać, narka
Rapciuch-R1 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Koledzy potrzebuje szrotów z czesciami do audi b5. a mianowicie potrezbuje jednej czesci. Węża co idzie od sprężarki do skraplacza. potrzebuje to co w linku/ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216776.msg2567706#msg2567706
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Koledzy potrzebuje szrotów z czesciami do audi b5. a mianowicie potrezbuje jednej czesci. Węża co idzie od sprężarki do skraplacza. potrzebuje to co w linku/ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216776.msg2567706#msg2567706 zapytaj kolege pauel może miec a mieszkacie chyba niedaleko siebie
tomaszu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Cześć Wam! Czy ktoś zna i może polecić jakiś zakład, który okleja samochody? Chodzi mi o folię zmieniającą kolor auta + ewentualnie jakaś grafika. Będę wdzięczny za jakieś namiary.
Rapciuch-R1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Cześć Wam! Czy ktoś zna i może polecić jakiś zakład, który okleja samochody? Chodzi mi o folię zmieniającą kolor auta + ewentualnie jakaś grafika. Będę wdzięczny za jakieś namiary. znam kolege co robi naklejki na auta itp... mozesz zapytac moze akurat...
Kowi87 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Cześć Wam! Czy ktoś zna i może polecić jakiś zakład, który okleja samochody? Chodzi mi o folię zmieniającą kolor auta + ewentualnie jakaś grafika. Będę wdzięczny za jakieś namiary. W rykach dobrze oklejają http://www.mosaic.pl/ realizacje http://www.mosaic.pl/pojazdy.html
tomaszu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dzięki chłopaki, będę miał to na uwadze. :th:
ezc1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc?
paput Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc? LU Angel
Kowi87 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc? bedziesz w opolu w ten weekend
paput Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc? bedziesz w opolu w ten weekend a na mnie mówią zaganiacz :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc? bedziesz w opolu w ten weekend a na mnie mówią zaganiacz :gwizdanie: i cego becys sałapucie :polew: Z LPU też kogos namówię
paput Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc? bedziesz w opolu w ten weekend a na mnie mówią zaganiacz :gwizdanie: i cego becys sałapucie :polew: Z LPU też kogos namówię kierwa nie pij więcej :gwizdanie: zostaw moich ludzi w spokoju :polew:
medik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 lecę przez LPU w sobotę z rańca, róbcie ścieżkę
ezc1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 po lublinie jezdzi takie audi a4 b5 avant granatowe i z przodu na grilu ma rozowe koleczka czy to jest ktos z klubu ?(chociaz zadnych naklejek ani ramek klubowych nie ma) juz ja widzialem 3 razy pod galeriami, kojarzy ktos kto to moze byc? LU Angel on nie mial rejestracji imiennej tylko numeryczna i z tylu naklejke matchebox :>
Armi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rejestracje imienne są z literką L i cyfrą
Rekomendowane odpowiedzi