ezc1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rejestracje imienne są z literką L i cyfrą nie rozumiem..
Armi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 LU angel - napisałeś, że nie miał rejestracji imiennej tylko numeryczną. A ja napisałem, że rejestracje imienne nie zaczynają się od LU tylko od litery i cyfry np. L5 ANGEL
ezc1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 LU angel - napisałeś, że nie miał rejestracji imiennej tylko numeryczną. A ja napisałem, że rejestracje imienne nie zaczynają się od LU tylko od litery i cyfry np. L5 ANGEL aa to juz wszystko jasne angel tam napewno nigdzie nie bylo napisane
mat-85 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nawet wiem gdzie parkuje ten samochód - codziennie brykam koło niego do pracy. Hehe zawsze powtarzam, że maluuutki ten Lublin
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Hehe zawsze powtarzam, że maluuutki ten Lublin nie taki maly :decayed: :decayed:
mat-85 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie pisz takich rzeczy bo jak mu znów znikną dekielki to będziesz pierwszym podejrzanym :wink4 No dobra cofam - wcale nie wiem gdzie parkuje to tylko taki żart był Ma ktoś może jakieś praktyczne porady co do wyjazdu na Słowację? Już wiem żeby trzymać się limitów prędkości i doposażyć apteczkę ceny mandatów mają ciekawe. Cosik jeszcze z ważniejszych spraw? Hehe no i nie mówić nic o szukaniu
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie pisz takich rzeczy bo jak mu znów znikną dekielki to będziesz pierwszym podejrzanym :wink4 No dobra cofam - wcale nie wiem gdzie parkuje to tylko taki żart był Ma ktoś może jakieś praktyczne porady co do wyjazdu na Słowację? Już wiem żeby trzymać się limitów prędkości i doposażyć apteczkę ceny mandatów mają ciekawe. Cosik jeszcze z ważniejszych spraw? Hehe no i nie mówić nic o szukaniu Zgodnie z nową ustawą kontroli podlegać będą: - hamulce; - rura wydechowa; - wydzielanie spalin; - ważność badań technicznych; - układ kierowniczy; - ustawienie świateł i kierunkowskazów; - koła samochodowe; - stan opon; - amortyzacja; - podwozie. Zgodnie z nowym prawem do obowiązkowego wyposażenie samochodu osobowego należą: 1. zapasowe bezpieczniki elektryczne, jeżeli są używane w instalacji elektrycznej danego samochodu; 2. zapasowe żarówki, po jednej sztuce z każdego rodzaju; 3. podnośnik samochodowy; 4. klucz do demontażu kół samochodowych; 5. koło zapasowe; 6. linka holownicza; 7. trójkąt ostrzegawczy; 8. kamizelka odblaskowa, która musi być umieszczona w kabinie pasażera, a nie w bagażniku; 9. apteczka samochodowa (wyposażenie apteczki w załączeniu). Przed podróżą samochodem do Słowacji warto więc sprawdzić wyposażenie samochodu i uzupełnić brakujące rzeczy, by uniknąć nieprzyjemności podczas podróży i niepotrzebnego płacenia mandatów. klucz do demontażu kół samochodowych; koło zapasowe; linka holownicza; trójkąt ostrzegawczy; kamizelka odblaskowa, która musi być umieszczona w kabinie pasażera, a nie w bagażniku; apteczka samochodowa (wyposażenie: gaza hydrofilna, składana sterylna 7,5 x 7,5 cm - 10 sztuk, roztwór dezynfekcyjny Ajatin - jodyna 50 ml - 1 szt, ustnik do sztucznego oddychania - 1 szt., folia izotermiczna - 1 szt., chusta trójkątna - 2 szt., rękawice ochronne (gumowe) jednorazowe - 1 para, chusta foliowa 20 x 20 cm - 1 szt., plaster szeroki 1,25 cm - 1 szt., bandaż sterylny - 4 szt., kompresy hydrofilne, sterylne 10 x 15 cm - 1 szt., kompresy hydrofilne, sterylne 6 x 5 cm - 1 szt., opaska gumowa 70 cm - 1 szt., opaska elastyczna 6 x 4 cm - 1 szt., plaster opatrunkowy 8 x 4 cm - 10 szt., agrafki - 4 szt., nożyce - 1 szt., plastikowy pojemnik apteczki do transportu - 1 szt.) NIE KTORE RZECZY MOGA SIE POWTARZAC WIEC SORRKI
mat-85 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Hehehe no tak to już przejrzałem - sprawy podstawowe, raczej pytałem o takie bardziej praktyczne porady. Jak z tym szukaniem - po czesku szukat - wulg. uprawiać seks
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jak z tym szukaniem - po czesku szukat - wulg. uprawiać seks :naughty parek w rohliku = hot-dog poruhany = zepsuty ripadło = koparka momentalnie niepzitomna = chwilowo nieobecna mandolinka bramborowa = stonka ziemniaczana potapac = nurek divadło = teatr "Bytka abo ne bytka to je zapytka" = Być albo nie być oto jest pytanie "Zahlastana fifułka" = "Zaczarowany flet" trup = kadłub (samolotu) ryhlik = pociąg pospieszny Mnichowo = Monachium (Munchen) czerstwe = świeże skleo = piwnica pivnica = piwiarnia obchód = sklep oprava zavady = naprawa uszkodzienia vlak = pociąg osobowy divka = dziewczyna szukać = pier**lić kveten = maj (oprócz 1 maja) koło = rower stan = namiot frajerka = dziewczyna koronka (haftowana) = cipeczka
rafalekx Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kowi to moja divka, frajerka i koronka i lubi moją "zahlastaną fifułkę" :D
HaVoK Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dam glowe że bedziecie się SZUKAĆ na spocie
rafalekx Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dam glowe że bedziecie się SZUKAĆ na spocie buahahahaha raczej nie bo on jest "poruhany" i niech spada na drzewo
pastaldo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kowi to moja divka, frajerka i koronka i lubi moją "zahlastaną fifułkę" :D :polew: Dam glowe że bedziecie się SZUKAĆ na spocie faktyczny motyw z konferencji ansłowacji -> klientka na drugi dzień po wieczorku integracyjnym wchodzi na śniadanie gdzie prawie wszyscy i nie świadoma pali z tekstem "juz jestem bo wczoraj kilku kolegów nie szukało" wyobraźcie sobie reakcję tych co zrozumieli to po swojemu :polew: jeden wielki ryk ze śmiechu na sali
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jeden wielki ryk ze śmiechu na sali :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobre by bylo chcialbym to uslyszec..
snajper1998 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 chopy jest gdzie w lublinie geometrie nadwozia zrobic?
Rapciuch-R1 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 koledzy takie pytanko jak nagrac plyte z filmem dvd. pobralem sobie film ktory zajmuje 4.3gb. miesci sie na plyte. nagrywalem w nero wszystko niby ok ale jak wsadzilem do dvd to wyswietla mi sie tylko obraz z tymi funkcjami lektor,sceny itp ale nic nie moge zrobic (nic zmienic) jak nagrac zebym miec te ustawienia i wogole zeby nagrany film byl tak jak oryginal...
pawelwor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 koledzy takie pytanko jak nagrac plyte z filmem dvd. pobralem sobie film ktory zajmuje 4.3gb. miesci sie na plyte. nagrywalem w nero wszystko niby ok ale jak wsadzilem do dvd to wyswietla mi sie tylko obraz z tymi funkcjami lektor,sceny itp ale nic nie moge zrobic (nic zmienic) jak nagrac zebym miec te ustawienia i wogole zeby nagrany film byl tak jak oryginal... Pliki filmu masz w folderze video_ts, czy coś takiego?
markus85 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 koledzy takie pytanko jak nagrac plyte z filmem dvd. pobralem sobie film ktory zajmuje 4.3gb. miesci sie na plyte. nagrywalem w nero wszystko niby ok ale jak wsadzilem do dvd to wyswietla mi sie tylko obraz z tymi funkcjami lektor,sceny itp ale nic nie moge zrobic (nic zmienic) jak nagrac zebym miec te ustawienia i wogole zeby nagrany film byl tak jak oryginal... W jakim formacie masz ten film? jeśli to jest tylko jeden plik to nie będzie latało... Jeśli zgrywasz to z innej płyty najlepiej zrób obraz płyty np. alcoholem.
Rapciuch-R1 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 W jakim formacie masz ten film? jeśli to jest tylko jeden plik to nie będzie latało... Jeśli zgrywasz to z innej płyty najlepiej zrób obraz płyty np. alcoholem. to jest kilka plikow, nie zgrywam tylko mam o juz na dysku pobrane z torrent
rafalekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Czy to nie kogoś od nas widziałem w niedzielę w Kazimierzu na wlocie w korku? Fura niby podobna do byłej fury kolegi Gelooo czerwona i felgi takie jak on miał I też blachy LSW Jakiś młody koleś z laską blondynka chyba
Rekomendowane odpowiedzi