Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co słyszałem to chyba Pawełek się doigrał, chociaż dziś ich spotkałem w Tesco.... :hi:

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W jakim sensie się doigrał?

Opublikowano

nie wiem na ile to prawda ale coś tak jakbys patrzył przez firanki.... :thumbdown:

Opublikowano

może by tak spot w nastepny weekend? póki jeszcze nasze dziunie na letnich aluskach są? :D proponuje olimp, wieczorem świetnie wychodza tam zdjęcia ;)

Opublikowano

postaram się być jeśli spot wypali :hi:

Opublikowano

również bym się pisał, jak będą chętni można coś kminić :tongue4:

Opublikowano

Niedziela, oczywiście jak najbardziej jestem chętny :wink4:[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 19:14_________________________________________________Niedziela, 06.11.2011 Godzina 16 ?? Parking w G. Olimp przy gokartach (choć nie wiem czy przypadkiem tam trochę SAABów nie będzie :wink4: )

Opublikowano

a moze na torze sie spotkac? rs bedzie :)

Opublikowano

ja mogę poganiać na torze :naughty:

Opublikowano

i co jest spot? wpada ktos? :mysli:

Opublikowano

Ja się moge zjawic tylko gdzie i o której?[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 13:05_________________________________________________To jak tam chłopaki robimy zlot? Jak tak to gdzie i za ile :naughty:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 15:38_________________________________________________Widzę szaleńcze zainteresowanie spotem zgaslo jak zapałka :( No cóż :confused4:

Opublikowano

Ja się moge zjawic tylko gdzie i o której?[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 13:05_________________________________________________To jak tam chłopaki robimy zlot? Jak tak to gdzie i za ile :naughty:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 15:38_________________________________________________Widzę szaleńcze zainteresowanie spotem zgaslo jak zapałka :( No cóż :confused4:

jak zwykle, cza się wcześniej u mawiać, ustalić date i kto ma być i będzie mógł ten przyjedzie
Opublikowano

jak zwykle, cza się wcześniej u mawiać, ustalić date i kto ma być i będzie mógł ten przyjedzie

tyle że większość do ostatniej chwili nie wie czy będzie mogło :confused4:

Oj tam nie wczoraj to innym razem :rolleyes:

Opublikowano

Dziń dybry :decayed::hi: Co szanowne dzieci porabiajo? :decayed:

Opublikowano

Dziń dybry :decayed::hi: Co szanowne dzieci porabiajo? :decayed:

Siedzo w robocie :decayed:

Opublikowano

Siedzo w robocie :decayed:

i sie nudzo? :decayed: to tak jak jo :decayed:

Opublikowano

nima to jak se pogodac w robocie z innym zapracowanym robolem :decayed: