paput Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 paput:facepalm: mój więcyyyy niszz 120 km/h nie jedzie bo LPG tak zniszczyło silnik:decayed:
wrx1987 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 przyjadę się przywitać na tor. ---------- Post dopisany at 05:27 ---------- Poprzedni post napisany at 05:26 ---------- Przyjadę się przywitać na tor, akurat będę w lbn.
Czary Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Pościg za 20-letnim piratem drogowym z Lublina ktoś z forum?
RAWULI Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 nie obrażaj klubowiczów:wink:...to jakiś pojebus był
Kerm Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Hej mam pytanie do Lubelaków z forum dlatego uderzam tu (wątki zawierające moje zapytanie są tak stare, że szkoda odgrzewać kotleta, tu jesteście na bieżąco i mam nadzieję podrzucicie jakieś sugestie:) Do rzeczy, poszukuję dobrego, uczciwego mechaniora specjalizującego się w Audi i działającego z pasją a nie tylko z chęci zysku (nie chcę też mocno spłynąć przy odbieraniu samochodu;)) Na 100% macie swoich sprawdzonych i liczę, że podzielicie się namiarami:naughty: Czekam na odp. i dzięki z góry:decayed:
pastaldo Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Hej mam pytanie do Lubelaków z forum dlatego uderzam tu (wątki zawierające moje zapytanie są tak stare, że szkoda odgrzewać kotleta, tu jesteście na bieżąco i mam nadzieję podrzucicie jakieś sugestie:) Do rzeczy, poszukuję dobrego, uczciwego mechaniora specjalizującego się w Audi i działającego z pasją a nie tylko z chęci zysku (nie chcę też mocno spłynąć przy odbieraniu samochodu;)) Na 100% macie swoich sprawdzonych i liczę, że podzielicie się namiarami:naughty: Czekam na odp. i dzięki z góry:decayed: Zależy co chcesz robić.
Kerm Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Wymiana filtrów i oleju, prawdopodobne łożysko i mam problem z układem hamulcowym, chciałbym żeby mechanik to sprawdził. Najbardziej zależy mi na kimś kumatym w sprawie tych hamulców bo coś niepokojącego się dzieje. Olej i filtry to chyba każdy wymieni. Tylko szukam po prostu takiego mechanika ogarniętego w Audi, bardziej na stałe, żebym nie jeździł do dziesięciu tylko do jednego.
paput Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - Lublin Spot S/RS
elmo814 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 czy jest ktos w lubelskim kto zaadoptuje licznik do a4 b6 z anglika na europe?
steri Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 orientuję się ktoś czy w okolicach lublina znajduję się zakład regenerujący odbłyśniki xenonowe?? bo przeszukałem cały internet:decayed: i wychodzi na to, że u nas takiego zakładu nie ma
pablo15005 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Audi A4 9500.00 PLN. Świdnik - otoMoto.pl zna ktos to auto? jakie spalanie ma taki silnik? czy lepiej go unikać?
RAWULI Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 AFNik to nie jest pamiętaj za bardzo się nie napalaj
rafalekx Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 orientuję się ktoś czy w okolicach lublina znajduję się zakład regenerujący odbłyśniki xenonowe?? bo przeszukałem cały internet:decayed: i wychodzi na to, że u nas takiego zakładu nie ma Nie ma... jedyna opcja to wysyłka. Kombinuj jakieś dodatkowe 2 sztuki. Ale ja na Twoim miejscu podesłałbym lampy do jednego z forumowych magików i robił BiXenon, nowe soczewki itd. O niebo lepsza jakość światła
paput Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 gdzie w lubelskim tanio kupię przednia szybe do a4? wymiana mile widziana rozwaliłem sobie przy zmianie wycieraczek:facepalm:
pawelwor Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 orientuję się ktoś czy w okolicach lublina znajduję się zakład regenerujący odbłyśniki xenonowe?? bo przeszukałem cały internet:decayed: i wychodzi na to, że u nas takiego zakładu nie ma Jeśli zdecydujesz się wysłać do regeneracji to mogę pożyczyć soczewki na H7 na ten czas
steri Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 orientuję się ktoś czy w okolicach lublina znajduję się zakład regenerujący odbłyśniki xenonowe?? bo przeszukałem cały internet:decayed: i wychodzi na to, że u nas takiego zakładu nie ma Jeśli zdecydujesz się wysłać do regeneracji to mogę pożyczyć soczewki na H7 na ten czas dzięki wielkie ale zamówiłem już odbłyśniki od Gwerty'ego, jak będą dalej świecić słabo to wtedy wyślę stare do regeneracji
pawelwor Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Znaczy się całe lampy miałem na myśli
musti Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam Miał ktoś styczność z tą kliniką ? Ośrodek Chirurgii Oka Prof. Zbigniewa Zagórskiego
Armi Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 WitamMiał ktoś styczność z tą kliniką ? Ośrodek Chirurgii Oka Prof. Zbigniewa Zagórskiego Mój teść. Miał tam robioną tzn. leczoną zaćmę. Był zachwycony zarowno opika jak i samym zabiegiem. Do tej poru jest bardzo zadowolony. Przez dobry miesiac po zabiegu opowiadał wszystkim, ze wreszcie dobrze widzi i czuje sie tak jakby dostal nowe zycie.
musti Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 WitamMiał ktoś styczność z tą kliniką ? Ośrodek Chirurgii Oka Prof. Zbigniewa Zagórskiego Mój teść. Miał tam robioną tzn. leczoną zaćmę. Był zachwycony zarowno opika jak i samym zabiegiem. Do tej poru jest bardzo zadowolony. Przez dobry miesiac po zabiegu opowiadał wszystkim, ze wreszcie dobrze widzi i czuje sie tak jakby dostal nowe zycie. Ja chcę iść na korektę laserową wzorku i robię rozeznanie poza tym waham się między tym ośrodkiem a kliniką 2000 w katowicach
Rekomendowane odpowiedzi