Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No w LU jest 2x Architektura krajobrazu wnętrz nie znalazłem :gwizdanie: będziem myśleć jak to ścierwo skończe Niewiem ile za te wtryski Jarucki chce
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Chce ktos 100% sprawne wtryski 216ki Jarucki ma na handel, jak cos to PW do niego ile te wtryski? :gwizdanie: Ja w tym roku zakończyłem edukacje. To tak jak ja W LU nie widziałem takiego kierunku z magisterka ale jeszcze sie rozejrze mam czas W sumie tam tylko jest Politechnika o kierunku architektura i urbanistyka Oj mi sie wydaje że na PL nie ma architektury wnętrz Ale architektura wnętrz może być na KULu albo na Akademii Rolniczej zwanej od niedawna Uniwersytetem Przyrodniczym Na AR i na KULu na bank była architektura krajobrazu i wydaje mi się że gdzieś była wnętrz Gdzieś kiedyś coś czytałem. A jak coś to architektura na PL jest na moim wydziale Bo ja kończyłem WBiA Luzik :beer1: A co kończyłeś i gdzie? Bo może się znamy a tak to tu anonimowo
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Luzik :beer1: A co kończyłeś i gdzie? Bo może się znamy a tak to tu anonimowo Budownictwo na Politechnice
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Luzik :beer1: A co kończyłeś i gdzie? Bo może się znamy a tak to tu anonimowo Budownictwo na Politechnice No to może być ciężko się znać. Choć może kiedyś przechodziliśmy koło siebie z piwem na juwenaliach
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No to może być ciężko się znać. Choć może kiedyś przechodziliśmy koło siebie z piwem na juwenaliach możliwe
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;>
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;> Ja już nie jestem w Lublinie Całe 5 lat byłem i nikt klubowych spotów nie chciał A teraz jak się wyprowadziłem to tyle chętnych... Ale jakoś bliżej wiosny można zrobić coś konkretniejszego z jakimś ognichem albo coś w tym stylu Może w styczniu znowu LKA będzie robić serduszko na zamkowym z okazji WOŚPu to pewnie się wybiorę
paput Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;> no to z kim jadę ;(
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no to z kim jadę ;( Do wiosny kupisz se jakiś rower
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;> no to z kim jadę ;( Wpadaj do lublina to Cię zabiorę
Armi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a kedy spot? w LPU? ;( Znam to, na pierwszy spot LRY nie przyjechałem z podobnego powodu.
wojci Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;> Ja już nie jestem w Lublinie Całe 5 lat byłem i nikt klubowych spotów nie chciał A teraz jak się wyprowadziłem to tyle chętnych... Ale jakoś bliżej wiosny można zrobić coś konkretniejszego z jakimś ognichem albo coś w tym stylu Może w styczniu znowu LKA będzie robić serduszko na zamkowym z okazji WOŚPu to pewnie się wybiorę e ja myślę, że jednak trzeba założyć wątek spotów w Lublinie i po prostu się spotkać bo rzeczywiście inaczej nigdy się nie odbędzie Proponujecie jakąś datę??
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 e ja myślę, że jednak trzeba założyć wątek spotów w Lublinie i po prostu się spotkać bo rzeczywiście inaczej nigdy się nie odbędzie Proponujecie jakąś datę?? Jest odpowiedni wątek Spotów wojewódzkich albo lubelskich. To ja odgrzebuję temat spotów wojewódzkich i rzucać tam propozycje: link -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=57380.0
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Teraz przed swiętami podejrzewam cięzko bedzie ale może po nowym roku takie klubowe uczczenie nowego roku
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Teraz przed swiętami podejrzewam cięzko bedzie ale może po nowym roku takie klubowe uczczenie nowego roku Zapraszam do tematu spotów woj. Ja proponuję połączyć takiego spocika z nartami albo dechą Dodam że planuję zacząć się uczyć w tym roku miałem zacząć w tamtym ale nie wyszło
puertoss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Teraz przed swiętami podejrzewam cięzko bedzie ale może po nowym roku takie klubowe uczczenie nowego roku Zapraszam do tematu spotów woj. Ja proponuję połączyć takiego spocika z nartami albo dechą Dodam że planuję zacząć się uczyć w tym roku miałem zacząć w tamtym ale nie wyszło jeżeli na deske to ja sie pisze może rąblów??? taka moja propozyja... i napewno po nowym roku
puertoss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 2 głosy "za" rąblów jak narazie słuchamy co dalej....? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi