Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A4 na niebieskich felach (nr rej. LUB, ramka klubowa) zaparkowane przy ZOO w Zamościu, dzisiaj, tj. 04,05,2014 ok 13 godz. pozdrawiamy z żoną, w sumie to ona wypatrzyła

Opublikowano

A łoyge4epa6.jpg

Opublikowano

Może jakiś spot kiedyś gdzieś ? :wink:

Opublikowano

Mysle ze koncowka czerwca frampol bylo by odpowiednim miejscem na spot

Opublikowano
Mysle ze koncowka czerwca frampol bylo by odpowiednim miejscem na spot

no wlasnie wesele w rodzinie... mysle nad dynowka ale nie wiem na ile dni i czy jakas selekcja aut jest? wiesz cos moze?

Opublikowano

Hej, możecie polecić dobry warsztat blacharsko-lakierniczy w Lublinie? Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Hej, możecie polecić dobry warsztat blacharsko-lakierniczy w Lublinie? Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Dzwoń do tego gościa

https://plus.google.com/113134557142269410091/about?gl=pl&hl=pl

jest niezły, duzo ludzi go chwali. Mi spawał próg po przygodzie w zime. Gość ma zakład blacharski ale ma lakiernika podwykonawce też podobno bardzo dobry ale ja jeszcze jeżdze nie umalowanym wiec o lakierniku sie nie wypowiem choć nie długo będzie mi malował.

Jak coś pisz na PW to dam Ci numer komórkowy.

Opublikowano

Ok, czyli na pewno się zna z tego co mówisz.. i nie spieprzy? Właśnie chodzi mi nawet bardziej o to jak pomaluje bo mam ciężki do dobrania lakier - LZ5W...

Opublikowano

powinien sobie poradzić ale najlepiej umów sie na jakąś rozmowe i oglłędziny i wtedy wszystko Ci powie.

Opublikowano

Ok dzięki.

Opublikowano

Koledzy i koleżanki z lublina i okolic mam do oddania tylne amorki wraz odbojami KYB e-g 1BA AUDI a4 B6, mają one z pół roku, po wciśnięciu trzonu amortyzatora gaz go wyciska ku górze oddam za symboliczne piwko,

Opublikowano

Panowie moze ktos moglby upalic mi flansze EGR do kolektora AWX ?