Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 jaki jest mecz w niedziele http://www.mosir.lublin.pl/?s=content&id=700
tazman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 jak wyżej myślę, że warto, cena 30 zł. za bilet niewielka a w końcu zobaczę stadion bo jeszcze na nim nie byłem
andynl Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Oj jejku, jejku, jak się ładnie pali
M@rcin Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić Edytowane 30 Czerwca 2015 przez xMarcin95x
pawel212333 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tak hehe to prawda diesel musi dymic
BrzozkA4 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić He Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ?
Herdas Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić He Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ? mam na stanie jedno stare od siebie sprawne
pawel212333 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 To może Wes na spota to koledze pomożemy Stadion jak stadion ale w październiku jest top gear na to bym się wybrał hehe
BrzozkA4 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić He Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ? mam na stanie jedno stare od siebie sprawne A będziesz 05.07 na spocie ? Jesli tak to wziąłbyś. Będe zobowiązany i wyposazony w piwko
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 Będe zobowiązany i wyposazony w piwko Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać
?ukkasz Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Ja też bym się chętnie wybrał na spota A nie myśleliście, żeby robić spoty trochę później? 18-19 ?
tazman Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 godzina jest ok, wpadaj o 18-19 jak chcesz, my tam bo tej porze jeszcze będziemy
M@rcin Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Godzina 17 jest wg mnie ok. Wpadnij o 18 jak chcesz, my będziemy
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 Tak jak chłopaki piszą. Wpadaj później. My i tak będziemy. Ostatnio pojechaliśmy o 20.30
BrzozkA4 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Będe zobowiązany i wyposazony w piwko Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać Myślisz że tylu nas będzie ? Nawet jeśli to każdy Chyba że przesiadamy sie w MPK a tak serio.. jeśli będzie faktycznie okolo tych 37 stopni to może by udać się do jakiegoś lokalu z klimatyzacją ? hmm
Meehau Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie?
tazman Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie? allegro lub spróbuj na giełdzie w Elizówce
M@rcin Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Proponowal bym kupywac osobiscie, nie z allegro. Kumpel kupil 2x pirelli pzero '19 od serwisu co sprzedaje uzywane gumy na allegro. Zamowil w lutym, pod koniec maja pojechal przezucic gumy na fele, a tu z boku przebite obydwie, nie nadaja sie do naprawy. Prawdopodobnie ktos nozem przebil. 550 zeta w plecy a guma na pierwszy rzut oka ładna 2014 rok
Rekomendowane odpowiedzi