pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wiedziałem a jakie audi kupujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 a6 c6 b8 to obecnie zbyt wysokie progi cenowe jak dla mnie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A silnik jaki tylko mam nadzieje że nie 2.0tdi tazman bendziesz 11 10 na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 2.4 benzynka tak naprawdę żaden z silników nie jest bez wad, ale tym miałem okazję się przejechać i mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A nie mówiłem? To gadaliscie ze b8 kupi.. 11 pazdz proponuje o 15 sie spotkac. A co do nowego zimowego miejsca to proponowalbym tarasy bo tam jest McDonald [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tarasy moim zdaniem lipa. Orkana jest ok Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 2.4 dobrze c hociasz gaz założysz a co do tarasów tam jest chyba parking płatny a ja 11 będę od początku czyli 10 tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Orkana, felicity lipa z wjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Zdecydowanie ORKANA:) Hugo kiedy foty wstawisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Orkana, felicity lipa z wjazdem no tak to dla ciebie problem heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Koledzy , potrzebuje licznik na podmiane gdyż prawdopodobnie padł mi wskaźnik paliwa i chce licznik wykluczyć. Może ma ktoś w okolicy Lublina aby spróbować podpiąć i wyeliminować że to wina zegarow. Po rozmowach z mechanikiem wykluczył pływak gdyż po podpięciu kompa pokazuje w kompie 22l a wskaźnik leży na 0. Mam benzyne bo chyba to istotna informacja Edytowane 29 Września 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Miałem tak parę razy w poprzedniej b6. Próbowałeś odłączyć bezpiecznik od zegarów? Ewentualnie dotankowac paliwa żeby obudzić licznik? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Koledzy , potrzebuje licznik na podmiane gdyż prawdopodobnie padł mi wskaźnik paliwa i chce licznik wykluczyć. Mam taki "testowy licznik", ale chwilowo nie dostępny bo wysłałem forumowiczowi, żeby sobie po testował. Jak Ci się nie pali to za jakiś czas wróci do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 ja bym ci pozyczył ale jest w zmc chyba że przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Miałem tak parę razy w poprzedniej b6. Próbowałeś odłączyć bezpiecznik od zegarów? Ewentualnie dotankowac paliwa żeby obudzić licznik? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Tankowalem ale cwierc zbiornika padala po 20 min i tak w kółko. Koledzy , potrzebuje licznik na podmiane gdyż prawdopodobnie padł mi wskaźnik paliwa i chce licznik wykluczyć.Mam taki "testowy licznik", ale chwilowo nie dostępny bo wysłałem forumowiczowi, żeby sobie po testował. Jak Ci się nie pali to za jakiś czas wróci do mnie. To jak odzyskasz daj znac jesli sie nie uporam to bym pozyczyl na test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,zamawiali-taksowke-odbieral-ich-kaskader-w-audi-a8niezła taksówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,zamawiali-taksowke-odbieral-ich-kaskader-w-audi-a8 niezła taksówka no fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat-85 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Koledzy, czyj to taki błękitny sedan, na pneumatryce, prawdopodobnie 1.8T? Widziałem go dzisiaj przy arenie, nice. Nie wiedziałem, że w Lublinie mamy tak zrobione auta, chciałem pogratulować bo naprawdę robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 usa sedan, 1.8t . nie wiem czy jest na forum ale kojarze furmanke.. low lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Na Youtube masz filmiki jego i jeszcze passat też jest niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi