Maras Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) I ja dziekuje za spota. Bede sie pojawial jak najczesciej bede mogl bo ekipa jest super. Kowi byles pod arena i nie zawitales do nas? Edytowane 11 Października 2015 przez Maras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Obrazamy sie na tazmana bo nas w ciula zrobil Edytowane 11 Października 2015 przez BrzozkA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Obrazamy sie na tazmana bo nas w ciula zrobil Nie wiem co zrobił ale należy mu się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 dobrze było PANY - skoro mowa o integracji po %, to może zrobimy za jakiś czas spota w enjoyu na kręgielni można usiąść, pogadać, pograć, ...napić się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Tomek dobrze kombinuje W kule to bym poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 I ja dziekuje za spota. Bede sie pojawial jak najczesciej bede mogl bo ekipa jest super. Kowi byles pod arena i nie zawitales do nas? byłem tam 5h na sektorze H, wystarczyło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 I ja dziekuje za spota. Bede sie pojawial jak najczesciej bede mogl bo ekipa jest super. Kowi byles pod arena i nie zawitales do nas? byłem tam 5h na sektorze H, wystarczyło mi no to na pewno wszystko widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego moze nie, ale nie wiem kto stał za selekcją aut, wjechały tam seryjne alfy, fiaty, a dobre projekty stały na parkingu widzów Dużo aut nie było ogólnie, nie było tak jak na rozpoczeciu, mimo braku organizacji rozpoczęcie było o wiele ciekawsze żarty jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ten czerwony US to kogoś z forum ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego moze nie, ale nie wiem kto stał za selekcją aut, wjechały tam seryjne alfy, fiaty, a dobre projekty stały na parkingu widzów Dużo aut nie było ogólnie, nie było tak jak na rozpoczeciu, mimo braku organizacji rozpoczęcie było o wiele ciekawsze żarty jakieś? no niestety napisali nas w zdarzeniu że będziemy ale nie zapisy na wjazd były do połowy września trochę lipa ale na rozpoczęcie się zapiszemy i w jedziemy a ja może na zbieram już na felgi 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Nie mam pojecia czy jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 i może zderzak się założy s-line ko jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ten czerwony US to kogoś z forum ??? nie, a co trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 tak tylko pytam, bo chyba brał ode mnie lampy tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 pablo15005 mam pytanie jaki masz rozmiar felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Lato 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) aha ok to szkoda bo myślałem że 19 a teraz mam zagadkę dla wszystkich co to jest koło lewarka zmiany biegów http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b6-bardzo-ladny-1-8t-lpg-163km-ksiazka-serwisowa-bezwypadkowy-ID6ybRLR.html#fd9844ad11 bo jak byś miał 19 to bym zobaczył jak by wyglądała to kiedy na kulki jedziemy a panie prezesie jest sprawa jeszcze jest audi tazmana a powinno być audi yaris heehe do puki nie kupi a6 c6 Edytowane 12 Października 2015 przez pawel212333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Panowie, przepraszam za wczoraj, zadeklarowałem się, żę będę ale żona źle się poczuła i spędziliśmy dzień na Kraśnickich. Najwyższy czas się pochwalić ale jeśli wszystko dobrze się ułoży koniec kwietnia/początek maja będzie nowy członek rodziny, narazie zawodnik ma całe 3 centymetry [emoji6]Do tego czasu muszę tą c6-kę kupić [emoji1] bo do yarka to się co najwyżej koło od wózka zmieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Panowie, przepraszam za wczoraj, zadeklarowałem się, żę będę ale żona źle się poczuła i spędziliśmy dzień na Kraśnickich. Najwyższy czas się pochwalić ale jeśli wszystko dobrze się ułoży koniec kwietnia/początek maja będzie nowy członek rodziny, narazie zawodnik ma całe 3 centymetry [emoji6]Do tego czasu muszę tą c6-kę kupić [emoji1] bo do yarka to się co najwyżej koło od wózka zmieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To tylko pogratulować, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Panowie, przepraszam za wczoraj, zadeklarowałem się, żę będę ale żona źle się poczuła i spędziliśmy dzień na Kraśnickich. Najwyższy czas się pochwalić ale jeśli wszystko dobrze się ułoży koniec kwietnia/początek maja będzie nowy członek rodziny, narazie zawodnik ma całe 3 centymetry [emoji6]Do tego czasu muszę tą c6-kę kupić [emoji1] bo do yarka to się co najwyżej koło od wózka zmieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To tylko pogratulować, gratulacje będzie drugie pępkowe bo u mnie pierwsze hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi