Gość Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chłopaki, kto ogarnąłby w Lublinie lub lubelskim przeniesienie RNS-E w miejsce RNS-D i na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chłopaki, kto ogarnąłby w Lublinie lub lubelskim przeniesienie RNS-E w miejsce RNS-D i na odwrót? kiedyś się tam rzeźbiło takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chłopaki, kto ogarnąłby w Lublinie lub lubelskim przeniesienie RNS-E w miejsce RNS-D i na odwrót? Kupuj przejściówki, wyjmaki i heja. 2din już jest więc z górki. Chyba, że się nie czujesz na siłach to mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Polecany serwis telefonow komorkowych w lublinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav14 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam, ktoś może posiada sprzęt lub znajomego ze sprzętem do wyprania wnętrza auta? zależy mi głównie na fotelu kierowcy ale w dobrej cenie to i całość bym odświeżył chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam, ktoś może posiada sprzęt lub znajomego ze sprzętem do wyprania wnętrza auta? zależy mi głównie na fotelu kierowcy ale w dobrej cenie to i całość bym odświeżył chętnie. https://www.facebook.com/PCL-Auto-Detailing-1030856910287578/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chłopaki, kto ogarnąłby w Lublinie lub lubelskim przeniesienie RNS-E w miejsce RNS-D i na odwrót? Kupuj przejściówki, wyjmaki i heja. 2din już jest więc z górki. Chyba, że się nie czujesz na siłach to mogę pomóc. Ale tak bez żadnego kodowania itd.? Same przejściówki wystarczą? A co z komunikatami z radia na FISie, będą wyświetlane? Analogicznie z nawigacją. Temat jest taki, chcę przełożyć RNS-E z mojej A4 B6 w miejsce RNS-D w S6 C5. Obudowy pasują ale jak z resztą? W S6 C5 jest czerwony kropkowany FIS, ja mam kolorowy. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Kodowania to też banał tylko fejs potrzebny. Teoretycznie przejściówki wystarczą do właściwego podłączenia z ori instalacją, ale czasami i trzeba jakiś kabel przełożyć/dołożyć. Komunikaty to żaden problem CAN-y zapewne są, a jak nie to nie problem dołożyć. Licznik nie ma znaczenia czy mono czy kolor. Nie jest to jakieś skomplikowane, ale jak nie czujesz się w tych sprawach to trzeba być ostrożnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Szymek, fajne to niebieskie audi ? Sprawuje się nienagannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam, ktoś może posiada sprzęt lub znajomego ze sprzętem do wyprania wnętrza auta? zależy mi głównie na fotelu kierowcy ale w dobrej cenie to i całość bym odświeżył chętnie. Może to: http://www.komfort.pl/pl/wypozyczenie-odkurzacza#b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Koledzy czy ktoś poleci jakiegoś ogarniętego speca od Lamp ponieważ mam delikatne pęknięcia, które powoduje parowanie a co za ty idzie niepalenie xenona.( ale bez obaw w drugim aucie Subaru) nie w Audi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Szymek, fajne to niebieskie audi Sprawuje się nienagannie No w końcu ałdi ;-) ja też zamówiłem dwunożną kosiarkę za 2 tyg odbiór ;-) Edytowane 27 Lipca 2016 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ja też zamówiłem dwunożną kosiarkę za 2 tyg odbiór ;-) Dobry wybór. Fajny klasyk będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Szymek, fajne to niebieskie audi Sprawuje się nienagannie No w końcu ałdi ;-) ja też zamówiłem dwunożną kosiarkę za 2 tyg odbiór ;-) Pochwal się z jakiej stajni będzie rumak ? Czy Prezes trafił ? ? Edytowane 27 Lipca 2016 przez Simmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Prezesowy rumak fajny ale kolor to ni w dupe ni w oko;-) Będzie mała yamcia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 No to bajeczka, do ruchu miejskiego jak znalazł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Hejka. Dzisiaj wpadł ProKit na tył także jest już komplet. Przy okazji wszystkie klocki przód i tył wymiana na TRW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam! Szukam kogoś kto przerobi lampy na xenon lub bixenon,z malowaniem na czarno, może jakieś ringi.Podrzuccie jakies namiary na kogoś kompetentnego co sie w przeróbki bawi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Qwerty albo w lbn chyba przerabia bercik z b6 usa Edytowane 31 Lipca 2016 przez pablo15005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi