Gość Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Hejka. Autko ogarnięte przez Denisa Nie jest to pełna korekta lakieru ale i tak efekt przeszedł moje oczekiwania. Tylko ten je....y deszcz dzisiaj wszystko zapsuł Także pełna rekomendacja dla Denisa i napewno jeszcze raz skorzystam z jego usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Potrzebuje kogoś ogarnięty w wymianie lamp a dokładniej zwykłych na bixy skrętne oczywiście bez spryskow i samopoziomujące. Aby włożyć i ustawić oraz podlaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Hejka. Autko ogarnięte przez Denisa Nie jest to pełna korekta lakieru ale i tak efekt przeszedł moje oczekiwania. Tylko ten je....y deszcz dzisiaj wszystko zapsuł Także pełna rekomendacja dla Denisa i napewno jeszcze raz skorzystam z jego usług. jaki je...y Przecież toż to nic innego jak specjalny płyn : I jak, umyłeś? Bo dzisiaj z nieba pada specjalny płyn, który pokazuje walory auta w pełnej krasie. Edytowane 31 Lipca 2016 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Przyznawać się czyje? to! Wlepy klubowe na bocznych szybach Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wpadam dzisiaj na myjkę, a tu taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 haha łódka lubi pływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Panowie gdzie w LBN czy okolicy zakuwają linki sprzęgłowe, hamulcowe itp. z góry mówię że Siemiradzkiego odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 w sensie przewody jak olej itp? w jastkowie jest firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 linki stalowe, np. hamulec ręczny, sprzęgło czy gaz Konopnica CD układy hamulcowe byłem dziś, gościo od zakuwania ma wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 w chełmie coś jest ale nie wiem jak się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wszystkich z a4 b5 ktorzy chcieliby pogadac, podpatrzyc mody zapraszam 14.08.2016 godzina 18.00 parking pod zamkiem, jakies fotki maja byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktos chętny na spontana dzis pod areną? Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 A był by! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Może ja przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja odpadam--Wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Mały w szpitalu :-( może jak będę wracał do domu to wpadnę. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez tazman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja bd ~17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Panowie, to spotykamy się dziś o 17:00 pod areną czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja będę, Chłopaki, kto ogarnąłby w Lublinie lub lubelskim przeniesienie RNS-E w miejsce RNS-D i na odwrót?Seba, z tego co kojarze to kształt ramki inny więc wydaje mi się że nie zamieni się tak łatwo, wiec przeróbka elektryczna to nie taki problem jak kształt radia Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jacyś chętni na spontana jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi