pawloo7 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dnia 5.04.2017 o 13:53, ffi napisał: hey, czy macie więcej fotek? z chęcią bym zobaczył! pozdro Zdjęcia były robione tylko trzeba poczekać aż ktoś je wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Trzeba tutaj fotki wstawiać, żeby ludzie widzieli, że coś się dzieje ;-)Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 12 godzin temu, toman napisał: Trzeba tutaj fotki wstawiać, żeby ludzie widzieli, że coś się dzieje ;-) Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam Panowie gdzie lub ktoś mógłby przyciemnić szyby w aucie?w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 4 godziny temu, spraniec napisał: Witam Panowie gdzie lub ktoś mógłby przyciemnić szyby w aucie?w dobrej cenie http://www.tanieprzyciemnianie.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 4 godziny temu, sQbaniutki napisał: http://www.tanieprzyciemnianie.pl/index.php Jutro podjadę zobaczę:) Ciekawe jak z terminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 450zł sobie liczą za avanta a z terminami teraz nie wiem. Jak na dwa auta to trzeba się umówić na dany dzień, a jak pojedzie się jednym to nie wiem.Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 11 minut temu, pawloo7 napisał: 450zł sobie liczą za avanta a z terminami teraz nie wiem. Jak na dwa auta to trzeba się umówić na dany dzień, a jak pojedzie się jednym to nie wiem. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Avant:)tu chodzi o termin!czy w następnym tyg.da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A to już musisz podjechać lub zadzwonić Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 dwa zdjęcia z ostatniego spota tak na początek tylko nie powiem kto zrobił te fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Cześć Wszystkim Mam przez kilka dni przenośną hamownię, jeśli ktoś z okolicy Lbn chciałbym sprawdzić auto to zapraszam. Postaram się też pojawić na najbliższym spocie. By nie zaśmiecać tego tematu piszcie w tym wątku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jako, że jutro pogoda ma być nie za ciekawa, to spocik robimy tam gdzie w sezonie zimowym czyli Tarasy Zamkowe, parking Poziom -3 , sektor B31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Hugo nie drażnij mnie, na dopiero na następnym będę :-)Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 @toman nie płacz, tylko w pks i na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jak tam pany po spocie? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Panowie, wiecie może, gdzie w Lublinie lub bliskiej okolicy kupię ruską ropę w dobrej cenie? Potrzebuje do drugiego samochodu, który od zawsze jeździ na ruskiej i wychodzi mu to bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Na Lukoilu. Na inną odpowiedź nie licz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlsw Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Szary sedan B5 LRY na superlaggerach 18"...właściciel zagląda tu? Wczoraj 01.05 stała pod Areną, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Najbliższy spot pod Areną ? Pytam bo pogoda przez ostatnie kilka dni nas nie rozpieszcza ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Póki co pod areną. Jak coś to obserwować wątek jakby się coś zmieniło to będzie tutaj napisane. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi