M@rcin Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Polecam też nasza grupę na FB. Tam też zawsze aktualne info w wydarzeniu https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dnia 2.05.2017 o 11:18, lukaszlsw napisał: Szary sedan B5 LRY na superlaggerach 18"...właściciel zagląda tu? Wczoraj 01.05 stała pod Areną, ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minejtor_1 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Panowie trzeba mi dzisiaj ogarnąć sprysk ksenonu , nowy posiadam tylko wymienić ?Ktoś się podejmie ? Tylko Lublin , pilne bo jutro wyjeżdżam? Edytowane 10 Maja 2017 przez minejtor_1 Błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Przypominam o spociku dzisiaj o 17.00 pod Areną. Jak ktoś jeszcze nie był to zapraszamy. Wszystkie informacje w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dnia 6.05.2017 o 23:26, Kowi87 napisał: ten? napisz na fb gruba vagownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogOOsh Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam Was wszystkich, muszę i ja sie w końcu wybrac na spocik, nigdy nie byłem... I przy okazji mial bym pare pytań co do auta Pozdrawiam! P.S nie przeszkadza ze nie mam jakoś super auta z gleba itp? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Przemek, wpadaj śmiało, zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 11 godzin temu, Przemek Bogusz napisał: Witam Was wszystkich, muszę i ja sie w końcu wybrac na spocik, nigdy nie byłem... I przy okazji mial bym pare pytań co do auta Pozdrawiam! P.S nie przeszkadza ze nie mam jakoś super auta z gleba itp? ? Stary masz najlepsze auto pod słońcem czyli OOOO Dawaj na spota, co będziemy mogli to podpowiemy Tylko pamiętaj, jak zaczniesz modzić, to nie przestaniesz póki auta nie sprzedasz Widzimy się na na najbliższym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogOOsh Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 1 godzinę temu, Wojtaz napisał: Stary masz najlepsze auto pod słońcem czyli OOOO Dawaj na spota, co będziemy mogli to podpowiemy Tylko pamiętaj, jak zaczniesz modzić, to nie przestaniesz póki auta nie sprzedasz Widzimy się na na najbliższym spocie No i fajnie do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Koledzy, potrzebuje namiar na kogos kto przyciemni szybki, dobra robota i kasowo ok. U kogoo robiliscie? Edytowane 27 Maja 2017 przez pablo15005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogOOsh Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) 25 minut temu, pablo15005 napisał: Koledzy, potrzebuje namiar na kogos kto przyciemni szybki, dobra robota i kasowo ok. U kogoo robiliscie? Mój znajomy kiedys w b5 robił w GLM GARAZ W Chelmie za chyba 350 , oni to robią folią 3M, robote robią bardzo dobrze Edytowane 27 Maja 2017 przez Przemek Bogusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dnia 27.05.2017 o 16:11, pablo15005 napisał: Koledzy, potrzebuje namiar na kogos kto przyciemni szybki, dobra robota i kasowo ok. U kogoo robiliscie? Zapytaj Pawła (spraniec). Ostatnio był u mnie i widziałem, że świeżo przyciemniał. Cały tył Avanta chyba 350zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 1 godzinę temu, Galetto napisał: Zapytaj Pawła (spraniec). Ostatnio był u mnie i widziałem, że świeżo przyciemniał. Cały tył Avanta chyba 350zł. Dzieki za info, niedlugo odezwe sie z tym tempomatem moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzieki za info, niedlugo odezwe sie z tym tempomatem moim [emoji6]Pawel jak cos pisz, ja Sprancowi dalem namiar, mi przyciemniał i Marcin u niego robił, wszyscy raczej zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 32 minuty temu, lucjan0681e napisał: Pawel jak cos pisz, ja Sprancowi dalem namiar, mi przyciemniał i Marcin u niego robił, wszyscy raczej zadowoleni Podrzuc jakieś namiary na pw, bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlsw Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 ja robiłem dwa auta w RADIS wyszło bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Koledzy na najbliższym spocie bd ktoś z VAGiem by podpiąć się u mnie do kompa w audi? Przy delikatnym hamowaniu włącza się ABS. Myślałem że wszystko przez tarcze by były pordzewiałe więc je przetoczyłem i wrzuciłem nowe klocki mimo to problem wciąć jest. Być może któryś czujnik ABS'u się wysunął i i błędne dane wysyła więc chciałbym to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlsw Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 przerabialem temat. Masz walniętą koronkę na którymś przegubie. w quattro przód tylko regulujesz ustawienie czujników., Jak będe to wezme kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 3 godziny temu, lukaszlsw napisał: przerabialem temat. Masz walniętą koronkę na którymś przegubie. w quattro przód tylko regulujesz ustawienie czujników., Jak będe to wezme kompa Dzięki W VAG'u też pokaże z której strony koronka jest do wymiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Siema, pewnie będę z vcds :-)Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi