paput Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No ostatnio złapałem notlauf po niecałym miesiacu od strojenia gdy turbo idealnie pompowało :gwizdanie: mam jedna uszczelke tam do wymiany to przy okazji zobaczy sie na stan wirnika, czy nadaje sie do upalania Wiesz od 2 lat mam założoną hybryde gdzie półtora roku ładuje na 1,47bara, przelot ponad 40tys, noi zaczynam sie obawiać ze to poprostu oznaki jej końca. Gdy kupowąłem to krązyła opinia że hybrydowe turba są dosć wydajne ale małowytrzymałe :gwizdanie: noi teraz jeśłi sie okaze że luz jest, olej puszcza itp bede miał dylemat czy ładowac znowu taka hybryde i sobie jeżdzić czy ładowac AWX bądź BRD i jechać na 4 korekte softu, albo pieprzyc system i wy***ać cały silnik A miałem sobie audio zrobić wkładaj 2.7 BiT bo 1.8 T się nie opyla
Kowi87 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wrzucałem tam gdzieś na górze S4 z 98 za ok 10tys na przeszczep [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 18:58_________________________________________________Paput moze cos takiego http://moto.allegro.pl/patrol-gr-y-60-ciezarowy-off-road-super-dacar-i1404863969.html Auto robi w h*j wrażenie na zywo
paput Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wrzucałem tam gdzieś na górze S4 z 98 za ok 10tys na przeszczep [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 18:58_________________________________________________Paput moze cos takiego http://moto.allegro.pl/patrol-gr-y-60-ciezarowy-off-road-super-dacar-i1404863969.html Auto robi w h*j wrażenie na zywo nom marzy mi się terenówka, fajny wozik
pastaldo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja w mojej mam troche luzu ale poprzecznego. Wzdłużnego brak. A słyszałem że taki może być więc sie ie martwię. Z tym że moja pompuje tylko tyle ile fabryka kazała :gwizdanie: Zastanawiałem się nad programem na wiosne ale nie wiem czy mój portfel wytrzyma. :gwizdanie: Choć zastanawiam sie tez czy warto w niego inwestować czy moze jednak doprowadzić go tylko do stanu uzywalności, odłozyc troche kasy a później kupic jakies ładne, zadbane B5 po drugim lifcie i w tamto robić cos więcej. Ale to jeszcze do przemyslenia sprawa
mrogal Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 FOTKI odemnie raz http://img141.imageshack.us/gal.php?g=dscf6305e.jpg dwa http://img130.imageshack.us/gal.php?g=dscf6425.jpg fotki sa w pelnej rozdzielczosci
pastaldo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Oooo za***iście Szkoda że nie cała paczka do ściągnięcia ale damy rade. Jeszcze raz dzięki
rafalekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No to rafalex fajne kolezanki to my sie do Ciebie wprowadzamy :gwizdanie: nie ma miejsca ale raf teraz w Wawie w 3 miechy na na takie zarobi mam nadzieję Chyba że jako chłopiec do towarzystwa :polew: nie moja branża, nawet bym nie umiał no a myślisz że gdzie mieszkanie znalazł :gwizdanie: bardzo blisko mojego nowego lokum są Powązki... więc tam takiej działalności o której mówisz nikt raczej nie prowadzi :gwizdanie: no ale rozwin temat lokatorek mysle ze kazdy jest zainteresowany napisales ze fajne , ale jak fajne , fajne fajne czy tylko fajne młodziutkie blondyneczki :gwizdanie: zastanawiam się czy napisać "fajne fajne" czy "fajne" Zależy pod jakim względem :gwizdanie: Przyznam się szczerze że jedna mi bardziej wpadła w oko druga trochę mniej, ale obie dziewczynki są "sympatyczne" Tylko że jeszcze nie mieszkam z nimi, klucze już mam, ale musiałem dzisiaj wracać w rodzinne strony, za kilka dni wrócę do Wawy się "integrować" A tak na marginesie Snajper... Odłożyłem już 20 zł do świnki na Twoje B7 Więc wiesz szanuj ją Widze że chyba jednak fajne fajne fajne bo juz zajął sobie wieczór koleżankami i olał nas na forum ja myślę że graty pewnie wypakowuje :gwizdanie: jeszcze nie Adam z Ryk B7ka dobry wariat chyba jest na forum juz od jakiegos czasu Pogadałem sobie z nim Jak go znasz to zapytaj o naszą wspólną podróż od Ryk do Wawy Oj działo się
pastaldo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Oo powitac Pana Rafała :> Kto by pomyslał że się o tej porze pojawi I na tyle ciekawych rzeczy odpisze O tej porze zawsze forum zamiera :gwizdanie: Chyba jednak sie do Ciebie wprowadzimy a przynajmniej będziemy baaardzo czesto odwiedzac
rafalekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 :gwizdanie: Cały dzień po wawie dzisiaj śmigałem, niedawno przyjechałem... Trza zatankowac srebro pod korek, załadować rzeczami po dach i lecieć na wawkę Może pod koniec tygodnia Z Lublina musiałem 4 kursy robić załadowany po sam dach, tutaj planuje jednym kursem wsio zabrać :gwizdanie: Ale tam miałem sporo rzeczy których tu nie muszę brać, bo wsio jest
pastaldo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No to będziesz miał małą ciężarówkę
rafalekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No to będziesz miał małą ciężarówkę Trza będzie szuflę z kufra wywalić jaka ciężarówka? Typowe kombi znaczy się avant Ale nie sądziłem że dam radę utrzymać się na naszych drogach za B7 3,0 TDI na koxie Fakt że kilka razy była prawie na czołowe :gwizdanie: Ale dałem radę
pastaldo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 armistead Twoja dziewczyna/narzeczona/żona (sorki nie znam statusu ) tez miała aparacik . Jak będziesz miał chwilę to wrzuć fotki jakie zrobiliście na spocie pod zamkiem Czyli nie chodziło o możliwości samochodu tylko o odwage kierowcy Dla chcącego nic trudnego :gwizdanie:
paput Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 armistead Twoja dziewczyna/narzeczona/żona (sorki nie znam statusu ) tez miała aparacik . Jak będziesz miał chwilę to wrzuć fotki jakie zrobiliście na spocie pod zamkiem Czyli nie chodziło o możliwości samochodu tylko o odwage kierowcy Dla chcącego nic trudnego :gwizdanie: narzeczona, choć już mówi żona
pastaldo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 armistead Twoja dziewczyna/narzeczona/żona (sorki nie znam statusu ) tez miała aparacik . Jak będziesz miał chwilę to wrzuć fotki jakie zrobiliście na spocie pod zamkiem Czyli nie chodziło o możliwości samochodu tylko o odwage kierowcy Dla chcącego nic trudnego :gwizdanie: narzeczona, choć już mówi żona Dzięki za naprowadzenie
rafalekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czyli nie chodziło o możliwości samochodu tylko o odwage kierowcy Dla chcącego nic trudnego :gwizdanie: wiesz co Trudno mi powiedzieć jak on cisnął tego szaraczka, na bank nie na maxa, bo wiem jakie wrażenia z jazdy miałem po przejażdżce z kolegą Snajperem Więc wątpię żeby cisnął do oporu i tylko tak delikatnie mi uciekał. Mógłby się pojawić ten koleś z Ryk tutaj i opisać tą naszą wspólną podróż do Wawy
Kowi87 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czyli nie chodziło o możliwości samochodu tylko o odwage kierowcy Dla chcącego nic trudnego :gwizdanie: wiesz co Trudno mi powiedzieć jak on cisnął tego szaraczka, na bank nie na maxa, bo wiem jakie wrażenia z jazdy miałem po przejażdżce z kolegą Snajperem Więc wątpię żeby cisnął do oporu i tylko tak delikatnie mi uciekał. Mógłby się pojawić ten koleś z Ryk tutaj i opisać tą naszą wspólną podróż do Wawy uwierz że go nie cisnął Dzisiaj kolege przewiozłem swoim padłem do puław stwierdził że to moje za***rdala, ja to nie wiem, nie widze szału, chory ja jestem :wallbash:
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 uwierz że go nie cisnął ale przecież ja to wiem
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A kogo to fura :slina: FMIC widać wiec seria to nie jest :evil:
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A kogo to fura :slina: FMIC widać wiec seria to nie jest :evil: No przecież napisałem, że to moja przyszła i że wrażenia po przejażdżce jaką mi zafundował kolega Snajper zakochałem się w tym aucie To była fura Patroxa 600 niutków Kowi :gwizdanie: Zapietala
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Poezja :slina: to juz nie przelewki
Rekomendowane odpowiedzi