rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ he Solar siedział parę kroków od Was to wpadał, z Puław też było rzut beretem a ja na godzinę spota nie będę zapiertalał 100 km no bez przesady Poza tym te wasze spoty to zawsze polegały na tym że Ty marudziłeś że Ci auto coś nie jedzie i tyle A ile można tego słuchać
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mrogal tylko bez literki, tak mi kowicz napisał to po c**ju :/ spoko wrazie czego jak by sączyła to masz łątwy do niej dostęp na podnosniku na jutro na 10 ma byc w skodzie
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ he Solar siedział parę kroków od Was to wpadał, z Puław też było rzut beretem a ja na godzinę spota nie będę zapiertalał 100 km no bez przesady Poza tym te wasze spoty to zawsze polegały na tym że Ty marudziłeś że Ci auto coś nie jedzie i tyle A ile można tego słuchać no tak, ale widzisz nie było Cie nic nie poradziłeś
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no tak, ale widzisz nie było Cie nic nie poradziłeś Ja zawsze Ci mówiłeś - zrzuć to padło w przepaść Dobra Kowiaczku kończ rysowanie tych taboretów i wbijaj na spoty Ja nie zamierzam aż tak bardzo wnikać w warszawskie klimaty bo lubelskie mi odpowiadają, więc na spoty będę przyjeżdżał w sumie do Ryczków czasami mogę zajechać jadąc w rodzinne strony Najwyżej dołożę 20 km drogi
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no tak, ale widzisz nie było Cie nic nie poradziłeś Ja zawsze Ci mówiłeś - zrzuć to padło w przepaść Dobra Kowiaczku kończ rysowanie tych taboretów i wbijaj na spoty Ja nie zamierzam aż tak bardzo wnikać w warszawskie klimaty bo lubelskie mi odpowiadają, więc na spoty będę przyjeżdżał w sumie do Ryczków czasami mogę zajechać jadąc w rodzinne strony Najwyżej dołożę 20 km drogi o widzisz mądrze gadasz w LRY fajnie jest
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 o widzisz mądrze gadasz w LRY fajnie jest pod biedrą
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 hehe A co za uszczelke mrogal wymieniasz bo ja jakoś sie tak urwałem i nie w temacie jestem?
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 hehe A co za uszczelke mrogal wymieniasz bo ja jakoś sie tak urwałem i nie w temacie jestem? w redukcji od turbo AWX
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Aha luz chyba nawet pod zamkiem było coś o tym mowa Nie skojarzyłem :> Ja dzis coroczny rytuał odbywam czyli kupowanie oleju i filtrów A w weekend wymiana.
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To nie mój aparat i nie moje zdjęcia
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja się pojawiam dość często na zdjęciach u mrogala i u Ciebie a mój samochód ani razu Może i lepiej Ale ja medialny jestem
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 tył trochę do dołu by się przydał armi
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a Ty pastaldo to który? strzelam że ten z prawej który coś trzyma w rękach :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Snajper tak patrzę na te foty i listwy drzwiowe z S4 by się przydały u Ciebie Na żywo jakoś mi tego nie brakowało :gwizdanie: Ale jak coś to za te 2 lata sam sobie je najwyżej dokupię
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No ja to ten z prawej tyłem, w czarnej kurtce i jasnych spodniach a w rekach nic nie trzymałem tylko ręce trzymałem w kieszeniach Lepiej mnie widac na fotkach od mrogala O widze że i tył mojego samochodzika widać na foto wyżej A co powiecie o moim skoro tamten jest wysoko? Mój to dopiero wysokie stworzenie
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No ja to ten z prawej tyłem, w czarnej kurtce i jasnych spodniach a w rekach nic nie trzymałem tylko ręce trzymałem w kieszeniach Lepiej mnie widac na fotkach od mrogala O widze że i tył mojego samochodzika widać na foto wyżej A co powiecie o moim skoro tamten jest wysoko? Mój to dopiero wysokie stworzenie to już wiesz co masz rezać po oględzinach auta adama :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Hehe no zobaczymy Z tym że może nie wygląda najlepiej ale za to podoba mi się że jak jest wysoki to ja z kazdej dziury i zaspy w zimę się wydzierałem a inni siedzieli i płakali Choc jakby się ktos chciał zamienic zawieszeniem powiedzmy -30 na moje seryjne to może bym się zamienił
snajper1998 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Snajper tak patrzę na te foty i listwy drzwiowe z S4 by się przydały u Ciebie Na żywo jakoś mi tego nie brakowało :gwizdanie: Ale jak coś to za te 2 lata sam sobie je najwyżej dokupię no po lewej stronie nie mam ich wlasnie z prawej sa s-liny listwy , jestem w trakcie zamawiania na ta lewa strone , z tego co gadalem z Patroxem to mu ukradli po marketem te lewej...
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A my odwaliliśmy spontanicznego spota z adamem, co te prosia robia robote, a lacze ale z resztą zaraz zobaczycie foty
Rekomendowane odpowiedzi