sysek27 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 I kreski nie było:whistling: No ja to musisz poczekać aż w B8 zrobię program, ale masz rację szkoda bo chciałem sprawdzić czy masz faktycznie te 170KM
P-U-M-A Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak robiłem logi było poniżej 20 stopni więc całkiem realne te 170PS. Ale zobaczę w przyszłym czasie we wrocławiu ile jest.
sysek27 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 Panowie dzisiaj dostałem takiego maila od nowego właściciela mojej B7: "Witam, Niestety tym razem kontaktuje sie w przykrej sprawie. Dzisiaj w nocy ukradli mi "nasze" A4...O 1 w nocy auto pod domem zostawilem a o 6 juz go nie bylo. Chyba najspokojniejsze miejsce w Gliwicach. Zadnych ludzi dookola nic.Ktos go musial sobie wczesniej upatrzyc.Chodze od rana i dojsc do siebie nie moge.Pisze bo Policja spisywala caly protokol i miedzy innymi musieli wypelnic rubryke poprzedni wlasciciel jako ze krotko byl w moim posiadaniu.Watpie zeby ktos sie kontaktowal, ale w razie czego.Zastawialem sie tez czy jest taka praktyka i czy bys mogl wkleic takie info na stronie w watku tego auta na forum Ja tego tam nie kontynuowalem a nie ma sensu teraz juz chyba zaczynac. Nie zebym na cos liczyl, ale tak dla formalnosci. Oprocz zawieszenia i nowych opon wyglada w tej chwili identycznie jak u Ciebie, nawet byl oklejony "Klub a4"Normalnie brak mi slow. Ledwo 6tys zrobilem i zdazylem sie przyzwyczaic. Egzemplarz super, wszystko dzialalo perfekt. Strasznie mi go szkoda." Wiem, że ogólnie nie ma szans na odzyskanie no ale może akurat...
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 :facepalm: masakra jakaś normalnie :kwasny:
tomi790 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 masakra, ale komuś sie musiał spodobać :wallbash:
antonio Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 szkoda nowego właściciela nie ma co, chociaż mini AC ale coś trzeba mieć. Myślę, że poszkodowany miał jakieś ubezpieczenie...
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 najgorsze jest to, że to nie my upilnujemy złodzieja tylko ten ...uj złodziej nas i nic nie możemy z tym fantem zrobić
Tomasz Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 ciekawe czy miał AC wykupione:eusathink:
kecag21 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 naprawde Ci wspólczuję, szkoda autka...
sysek27 Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 ciekawe czy miał AC wykupione:eusathink: Miał wykupione, przynajmniej to zostaje na pocieszenie powiedział mi, że najgorsze jest to że znów będzie musiał auta szukać i znów obawa na co się trafi...
Tomasz Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 ciekawe czy miał AC wykupione:eusathink: Miał wykupione, przynajmniej to zostaje na pocieszenie powiedział mi, że najgorsze jest to że znów będzie musiał auta szukać i znów obawa na co się trafi... takie obawy chciałby mieć pewnie każdy co mu ukradli auto:wink:
griga-st Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 najgorsze jest to, że to nie my upilnujemy złodzieja tylko ten ...uj złodziej nas i nic nie możemy z tym fantem zrobić Jak najbardziej możemy:hi: Po prostu nie kupować części do rzezania bez rachunków.Autko było nieźle doposażone, wiec jest wysoce prawdopodobne ze sk***obserwowali watek/właściciela. Za popytem idzie podaż. Bedzie kradzione dopóty, dopóki te części będą znajdować nabywców. Ale jestem 100% pewny ze koledzy nie kupują u złodziei.
czaki22 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 dlaczego nie zapieczaja ludzie aut ? dlaczego sa dane miejscowości usera?, dlaczego jest rejestracja widoczna na foto ?
Stolkien Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Fakt. to by trzeba zmienic na forum...
Tomasz Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 dlaczego nie zapieczaja ludzie aut ? dlaczego sa dane miejscowości usera?, dlaczego jest rejestracja widoczna na foto ? nowy właściciel nie miał ani fot, ani miejscowości, nawet nikt nie Wie którego użytkownika to auto bo się nie wypowiadał, więc te podejrzenia odpadają
Stolkien Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 No jasne ale to na przyszłość . Pamiętacie sprawę Bartka jak spod domu auto odjechało?
Armi Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 dlaczego nie zapieczaja ludzie aut ? dlaczego sa dane miejscowości usera?, dlaczego jest rejestracja widoczna na foto ? Bo ludzie nie zdają sobie sprawy jak cenne są dane:facepalm: Kiedyś pewien organizator spotów "obraził się" za zwrócenie uwagi, że wrzuca na inne fora zdjęcia z naszych spotów bez zamazywania rejestracji.
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Znaleźli Audi na dzikim wysypisku - Dzisiaj w Gliwicach - informacje, wydarzenia, wiadomości, aktualności, imprezy, kultura, sport
Rekomendowane odpowiedzi