plastuch Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Jak będziemy jechac do ryk to ja jade przed Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 tylko pomysl o wymianie pompy hamulcowej na inna, bo seryjna nie da rady. Wiem, pamiętam o tym. Jak będziemy jechac do ryk to ja jade przed Tobą Haha to musimy rano wyjechać, żeby na wieczór być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 tylko pomysl o wymianie pompy hamulcowej na inna, bo seryjna nie da rady. Wiem, pamiętam o tym. Jak będziemy jechac do ryk to ja jade przed Tobą Haha to musimy rano wyjechać, żeby na wieczór być :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Haha to musimy rano wyjechać, żeby na wieczór być heheh spoko teraz pojedziemy bez navi i wezme Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Gwarantuje Ci że zrobisz mniej km i szybciej dojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 szybciej dojedziez Z Toba napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 te zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Krysia zdecydowal ze jednak wali hamulce i zabiera 2,7T na swapa odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 c**jku GG Mam dla ciebie oferte nie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No to gitara.. Nosb to ma jednak dobre serce. Mi sprzedał zderzak przedni od esy za 300 zł to jak za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No to gitara.. Nosb to ma jednak dobre serce. Mi sprzedał zderzak przedni od esy za 300 zł to jak za darmo no mi sprzedal polskory z esy z boczkami i podlokietnikiem za 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Davic skoncz z wachaniem kleju ! Albo przezuc sie chociaz na jakis drozszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 c**jku GG Mam dla ciebie oferte nie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 To jest do nowszego 1.8T do mnie trza jakieś uchwyty chyba zmieniać. Cycu dla mnie masz tą ofertę? Co spuściłeś coś z ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Z dnia na dzień taniej... poczekam jeszcze parę dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Lusterka w kolor, prawej duże : I jakieś tam kółko na początek wiosny : Zdjęcia na szybko, zaraz po umyciu bo na nic nie ma czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 no i ładnie klamki tez będziesz malował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 całkiem fajnie wygląda to koło przy tej budzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mi jakoś niezbyt sie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Klamki będę malował, ale to przy okazji malowania całego parcha. Koło dla mnie to chyba najładniejszy ori wzór w 16stu calach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi