Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czas urlopów.gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Korfu (grecka wyspa na morzu jońskim). Pierwszy raz byłem w Grecji i mile sie zaskoczyłem!!!!!!

Grecy przyjaźni, pogoda bajera, no i strzaskałem się na machoń :cool:.

Gorąco polecam.

Opublikowano

No ja byłem w jeden czerwcowy weekend nad naszym jedynie słusznym Bałtykiem, zamierzam tam jeszcze odwiedzić Sarbinowo i okolice w sierpniu (jak tylko zjadę do Polski) a później to jak starczy funciaków planujemy z dziewczyną wypad na kilka dni na Islandię (ahhh te gorące źródła ;):thumbup:)

Opublikowano

Ja w tym roku wakacji nie mam :thumbdown: brak funduszy i całokształt :disgust:

Ewentualnie jesli mi sie uda wykręcić cos to Duszniki Zdrój :wallbash:

Opublikowano

ja z braku czasu najprawdopodobniej góry, może Krynica :mysli:

Opublikowano

Eh ja właśnie trzeci dzień szukam jakiegoś Last Minute do Turcji albo Tunezji , ale ceny tak zabójcze, że chyba wakacje spędzę nad Jeziorem Gim końcem Sierpnia :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koncepcja jest prosta - bak do pełna i w Polskę! Zamierzam odwiedzić kilka miejsc. Na dłużej to chyba do Mielna, a później w góry i może na Słowację, jak starczy funduszy;)

Opublikowano

Ja wróciłem z Chorwacji,nt dróg i jazdy powiem:

Zepsuł nam sie ML z racji chrzczonego paliwa eszcze w Polsce przed Chyżnym, Rav4 pozyczyliśmy i w droge. Słowacja-kręte drogi pareh i w końcu autostrady. Mniam mniam, super sie pruje, cała Słowenia i Autria 160km/h z postojami na siusiu i paliwo(100 oktanowe w austri! power!). Crowacja tez cudne drogi, do samej Puli(na Istri) już boczne drogi(ekspresowe ciągle ) Ale i tak fajnie i miło sie zasuwało. W alpach pobłądziliśmy ale w końcu przekraczaliśmy granice po wspinaczce górskiej po półkach skalnych, dawniej mercem ML trzeba było wiele zakrętów na dwa razy brać, piękne widoki i adrenalina!. Najgorzej jak spowrotem troche nakupiliśmy i biegne obładowane rav4 2.0 w automacie nie chciało jechać, naprawe masakra, o ile na autostradzie był czas na wyprzedzenie i rozpędzenie sie to na krętych drogach Słowacji nie mogliśmy traktora i kombajnu objechać..

W samej Puli nawet nie tak drogo, ale blizej osrodka(obrzeza miasta) bardzo drogo. Najśmieszniejsze ze ojciec dziewczyny po polsku prędzej sie dogadywał z Chorwatami niż my po ang, poprostu Chorwacji podobny do rosyjskiego jest któego uczył się wyżej wymieniony teściu;]

Koszty:

Autostrady może drogo ale jaki stan.. eh eh, może w Austri ciut trzepało miejscami ale tak to supcio, w Słoweni zapłaciliśmy 8E, a tak to winiety. Tygodniowe zakwaterowanie 500zł/os-2 łazienki, kuchnia wyposażona, dwie sypialnie(2+3), 150m od płazy kamienistej, dużo sklepów restauracji i rozrywka dla dzieci. Warundki super. Ceny troche duże jak pisałem, kupiłem pepsi(którego tam nie mają! prędzej cole sie kupi niż pepsi) czipsy i ciastka i zapłaciłem 70kun(jakieś 40zł). Kolacje dla 4dorosłych i dziecka po 500kun to norma. Plusem są tam wina, tanie jak barszcz i naprawde dobre, zwłaszcza te tanie 'stołowe' z miejscowych winiarni, cholernie idą w głowe..

Więc Chorwacje polecam, super miejscówki, dobry dojazd, bardzo mili ludzie, obsługa, troche drogo ale cóż...

PS. Pierwszy polski napis podczas poowrótu: "Koleiny"

PS2. Nigdzie nie widziałem tyle nowych audi(nowy przód) co w Puli i na Słoweni jak jechały na Chorwacje, co 3 samochód przez ok godzine to było nowe audi, a w samej Puli cięzko było znaleźć A4, same nówki a6/a8, jedno S4 było w B6 i s6 raz na parkingu mnie chciało przejechać :P Wpadłem na maske :P

Opublikowano

Korzystając z długiego weekendu 15 - 19 sierpień Kłajpeda, Wilno. Może przy okazji Łotwa i Estonia

Opublikowano

Hinco a wybrałeś sie na Plitickie Jeziera? Piszesz o noclegach w rejonie Puli?

Opublikowano

Ja jade w tym roku na urlop do Kaletki, hah.

Opublikowano

13 sierpnia lecimy na podroz poslubna do Turcji, na wybrzeze egejskie na 2 tygodnie :thumbup:

Opublikowano

Hinco a wybrałeś sie na Plitickie Jeziera? Piszesz o noclegach w rejonie Puli?

Nie tam nie bylimy, ale czasu nie było bo mieliśmy inne atakcje, nawet w samym ośrodku..

Zobacz na necie na Pula Verudela, dokładnie byliśmy w domku Magnolia chyba, pośrednictwem zajęło się biuro Tui, nawet dzwonili tam że bedziemy później o ok 12h z powodu awari auta i z kluczami czekał koleśw hotelu Histria, tez fajny ;]

Opublikowano

Ja z kobietka połowe urlopu spedziłem w zakopanym , krakowie , wieliczce. Było super i moje a4 dobrze sie sprawowało :oklaski: przejechałem ok 2500km w ciągu 10 dni :a4fan:

ok, uzupełnij profil proszę

Opublikowano

na wakację to ja chyba pocisnę do POLSKI. dawno nie byłem, a tękskni się za Ojczyzną :drunk:

Opublikowano

my może wyjedziemy (9 sierpnia) do KRYNICY ZDRÓJ lub ZAKOPANEGO na dwa szybkie dni=>takie expresso :disgust:

Opublikowano

W tym roku zero urolpu, tylko weekendówki, zazwyczaj to wypady z żoną i ekipą na kajaki :dance: i :drunk:

Opublikowano

Ja z kobietą wyruszam najpier na zlot :a4fan::dance:, a później prosto stamtąd do Boszkowa nad jezioro.Wkońcu należy się coś od życia :drunk:

Opublikowano

A ja pare dni temu wrocilem z Jastrzebiej Góry, piekna miejscowosc tak jak juz pisali koledzy i kolezanki.

Polecam rownież Stegnę - www.camp180.mierzeja.pl jak ktos wybiera się pod namiot - pełna kultura.