Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 To i dla mnie pewnie robota się znajdzie? znajdzie sie, znajdzie sie
tomiczka Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Jeszcze troszkę i zaczniemy przerabiać masowo Po przeróbce obowiązkowo naklejka na szybę: AUDI BY ARCZI & TOMICZKA
Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Jeszcze troszkę i zaczniemy przerabiać masowo Po przeróbce obowiązkowo naklejka na szybę: AUDI BY ARCZI & TOMICZKA hehe :polew: bardziej Tomiczka
MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja gdybym nie wyjechal za granice to bym pewnie dalej jezdzil jakims oplem gwizdanie w polsce tez da sie dorobic... tylko checi i latwo nie jest... b6 kupiłem majac 22 lata
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 lista modow na luty: - podwojny wydech, - dokladka zderzaka na dwa dyfuzory, - usunięcie katalizatora - ale na tym się jeszcze zastanawiam - obszycie kierownicy i drazka, - pomalowanie pokrywy silnika na sreberko, - nowe wycieraczki przednie, - wymiana glosnika w tylnych drzwiach... no i to by bylo na tyle w tym miesiacu
LortG Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Dobra lista Arturooo Ja bym chciał choć 1/4 z tego zdziałać powodzenia! [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 09:55_________________________________________________ ja gdybym nie wyjechal za granice to bym pewnie dalej jezdzil jakims oplem gwizdanie w polsce tez da sie dorobic... tylko checi i latwo nie jest... b6 kupiłem majac 22 lata Jakim cudem?
manny90 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 lista modow na luty: - podwojny wydech, - dokladka zderzaka na dwa dyfuzory, - usunięcie katalizatora - ale na tym się jeszcze zastanawiam - obszycie kierownicy i drazka, - pomalowanie pokrywy silnika na sreberko, - nowe wycieraczki przednie, - wymiana glosnika w tylnych drzwiach... no i to by bylo na tyle w tym miesiacu Ambitnie. Strach pomyśleć co będzie w marcu Program?
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 program chyba w kwietniu bo szybciej moze byc ciezko z kasa...ale pozyjemy zobaczymy :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 program chyba w kwietniu bo szybciej moze byc ciezko z kasa...ale pozyjemy zobaczymy gwizdanie trzeba było najpierw rob ic program pozniej wizual ja od tej strony poszedłem. ma jechac... wygladac moze nie musi
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Magic - z tym programem to jest tak ze do polowy stycznia sie zastanawialem czy bede robil...a plany na wizuala byly juz sprecyzowane ale spokojnie ogarne i to i to
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Czym pomalowałeś grill ? ciekawe czy będą odpryski
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 nie bedzie...pracuje na lakierni :gwizdanie: najpier aktywator do plastkiu, pozniej podklad i na to poliuretan w polmacie
laki83 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 lista modow na luty: - podwojny wydech, - dokladka zderzaka na dwa dyfuzory, - usunięcie katalizatora - ale na tym się jeszcze zastanawiam - obszycie kierownicy i drazka, - pomalowanie pokrywy silnika na sreberko, - nowe wycieraczki przednie, - wymiana glosnika w tylnych drzwiach... no i to by bylo na tyle w tym miesiacu no powiem ci że jakby mi udało sie wtedy dorwać tą dokładke ms design to mógłbym ci smiało opchnąc dokładke tył na 2 kominy :> tak sobie oglądam fotki tego auta no i moge stwierdzić że naprawde masz fajny wózek..a nie myślałeś do tyłu poszukać też zderzaka ABT?
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 hehe pewnie ze myslalem...ale dorwac ms jest ciezko a moze kiedys sie trafi to sie wymieni...narazie bedzie zwykla od 1.8
laki83 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 napisz do Malik_xx on ma na aucie progi i tylny zderzak z Abt...nie ma przedniego z Abt to może uda ci sie go przekonać żeby ci tył puscił hehehe
Artur82 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 no dobra to czesc modow zaplanowanych na luty juz jest wiec sie pochwale: 1. Malowanie osłone silnika na sreberko - podziękowania dla Tomiczki 2. Wydech na dwie strony - podziękowania dla Lemana 3. Nowa skórka na kierownicy i gałeczce: 4. Czeka tez dokładka na dwa dyfuzory od CZESTERA ale trzeba ja pomalowac i zebrac sianko na koncowki Ulter N1-90RS Pojdzie jeszcze kat na bok...bo jest zbyteczny no i klocki trzeba kupić na przód od TOM77, TRW bo z tyłu już są nowe
David Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 :oklaski: Dobre mody fajnie wyszlo pomalowanie pokrywy silnika,musze pomyslec nad tym
Młody_drog Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie wiem co wy widzicie w tej srebrnej pokrywie... Ja chcę ją na czarno pomalować Gałka zmiany biegów niestety mi się Kiera za to super
Artur82 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 Mlody Ty wogóle jestes "czarnuch"
Leman Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 fajnie to wygląda dymek leci równo z 2 kominów ??
Rekomendowane odpowiedzi