moskal Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 tatuś zajadzie Wuja co spot to pisze że będzie, a go nie ma bede bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Na spocie obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianoBRW Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no w dupe kopane.. w sobote roboluje wiec odpadam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry013 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 kuźwa dobry spot się szykuje nie można było zrobić go w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry013 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 kuźwa dobry spot się szykuje nie można było zrobić go w tygodniu ja w tygodniu nie dam rady przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Pany ja nie dotre, siedze na wschodnich kresach, miłego SPOT'a. Może ustawimy się w tygodniu [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 20:37_________________________________________________Ile narodu na spocie było ? wuja dotarł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wuja dotarł ? wódka wygrała :kox: :kox: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 17:19_________________________________________________Ale oficjalnie robimy spota w niedziele 10.10.2010 o 19:00 pod MC w WGM przynajmniej bede miał czym przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wuja dotarł ? wódka wygrała :kox: :kox: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 17:19_________________________________________________ Ano właśnie tak myślałem A ktoś w ogóle był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A ktoś w ogóle był? wiem ze na pewno była nasz Grodziska gwiazda sceny D.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Standardowo, pewnie do tego Przemots i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Standardowo, pewnie do tego Przemots i tyle za tydzień w niedziele sie spotkamy , jest tydzien na uregulowanie spraw , a mysle ze niedziela jest lepszym dniem niz sobota , bo kazdy na sobote ma jakies plany wódka/tańce/kórwy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 W Niedziele 10.10.10 będę na bank, jak nie odeślą lamp to przyjde z buta lub przyjade 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Standardowo, pewnie do tego Przemots i tyle Niestety nie udało mi się dojechać wtedy. Niedziela mi bardziej pasuje, bo w sobotę będę wymieniał kompletny rozrząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz6891 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam! Postaram sie byc 10.10 na spociku, juz od dawna sie wybieram ale zawsze cos stawalo na przeszkodzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zapraszamy wszystkich na spota 10.10.2010 na godzinę 19 PARKING POD MC'Donaldem Proszę o potwierdzenie i dopisanie się do listy obecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zapraszamy wszystkich na spota 10.10.2010 na godzinę 19 PARKING POD MC'Donaldem Proszę o potwierdzenie i dopisanie się do listy obecności to ile tych miejsc parkingowych jest może i ja się zmieszczę :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 to ile tych miejsc parkingowych jest może i ja się zmieszczę :naughty Ty już o nas zapomniałeś chyba Wpadaj starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 to ile tych miejsc parkingowych jest może i ja się zmieszczę :naughty: wpadaj wpadaj , słyszłem na mieście ze podepniesz mi RECARO w eSce bo jesteś kozak-elektryk :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi