lukasz6891 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Witam, potrzebuje podpiac moja Audiczke pod kompa, macie moze jakies namiary na kogos, kto ma taka mozliwosc?
Sqizzy Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 spanky ogarnie[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 22:15_________________________________________________Robim bułe jutro wieczorem?
Przemots Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Robim bułe jutro wieczorem? jestem na tak
musti Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 odpadam do 22 w robocie Karolek co ostatnio taki wystraszony jechałeś ??
Sqizzy Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 odpadam do 22 w robocie Karolek co ostatnio taki wystraszony jechałeś ?? ty, ja tak wyglądam :decayed: zauważyłem twój samochód i patrzyłem po ramkach czy to na pewno ty
musti Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 odpadam do 22 w robocie Karolek co ostatnio taki wystraszony jechałeś ?? ty, ja tak wyglądam :decayed: zauważyłem twój samochód i patrzyłem po ramkach czy to na pewno ty toć innego takiego nie ma :decayed: widzę strucla przepalasz trochę :>
Sqizzy Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 widzę strucla przepalasz trochę :> w grodzisku wystarczy jednego właściciela audi, który odpala samochód raz w tygodniu, zrobi 10km i postawi pod blok spowrotem :>
musti Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 widzę strucla przepalasz trochę :> w grodzisku wystarczy jednego właściciela audi, który odpala samochód raz w tygodniu, zrobi 10km i postawi pod blok spowrotem :> taa ten to się dopiero najeździ :polew: Karolek kupowałeś glinke i meguaiersa ? działałeś coś ? ja swojego robiłem ostatnio wyszło w miarę ale jeszcze troche jest do dopracowania teraz skodę będę robił jakoś na dniach jak pogoda dopisze
moskal Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Robim bułe jutro wieczorem? bede ty, ja tak wyglądam :decayed: zauważyłem twój samochód i patrzyłem po ramkach czy to na pewno ty W takim zjebanym kolorze tylko jedna lata w Mazowieckim w grodzisku wystarczy jednego właściciela audi, który odpala samochód raz w tygodniu, zrobi 10km i postawi pod blok spowrotem :> odpier**lić sie odemnie - grzecznie prosze :naughty: Po ostatniej akcji jechałem w weekend do Piaseczna to tak sie za mna kopciło , ze na miejscu po odstaniu pooleciałem sprawdzić stan oleju bo myślałem ze mi drugie turbo puściło w komin :gwizdanie:
Sqizzy Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Karolek kupowałeś glinke i meguaiersa ? działałeś coś ? gadałem o tym z oscarem, już wszystko było dogadane, ale od 12 października nie ma go na forum. Chyba będę musiał podjechać do tego sklepu na 3maja i tam zapytać o ceny.
moskal Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 gadałem o tym z oscarem, już wszystko było dogadane, ale od 12 października nie ma go na forum. Chyba będę musiał podjechać do tego sklepu na 3maja i tam zapytać o ceny. ceny prawie takie same
musti Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Po ostatniej akcji jechałem w weekend do Piaseczna to tak sie za mna kopciło , ze na miejscu po odstaniu pooleciałem sprawdzić stan oleju bo myślałem ze mi drugie turbo puściło w komin :gwizdanie wszystko gra już ?? ja u nas mequaier'sa brałem na miejscu i wszystko jest , a jak nie mają to Ci ściągną
moskal Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 wszystko gra już ?? jo , juz nie dymi :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 11:30_________________________________________________nie wiem czy bede , chyba mnie grypa jebie bo telepie jak c**j
musti Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 wszystko gra już ?? jo , juz nie dymi :kox:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 11:30_________________________________________________nie wiem czy bede , chyba mnie grypa jebie bo telepie jak c**j wyślij mi emaila to Ci coś wyślę :kox: jebnij sobie połówkę czystej to Ci przejdzie
patryk10015 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 ja chciałem się przywitać z wami i jak jakiś spocik będziecie kolejny przy mc donaldzie robic to dajcie znać bo studiuje nie daleko grodziska to przylece swoją
Sqizzy Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 bo studiuje nie daleko grodziska a gdzie jest jakas szkoła wyższa w okolicy wgm?
musti Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 a gdzie jest jakas szkoła wyższa w okolicy wgm? w Pączy OBSERWUJ WĄTEK WSZYSTKO BĘDZIE TUTAJ WYSZCZEGÓLNIONE
Milczar Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 bo studiuje nie daleko grodziska a gdzie jest jakas szkoła wyższa w okolicy wgm? WSTH w Podkowie
patryk10015 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 pwsm podkowiańska wyższa szkoła medyczna kierunek fizjoterapeuta;)[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 07:30_________________________________________________no ok to czekam na najbliższy spocik
Rekomendowane odpowiedzi