Milczar Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Czwartek, piątek za tydzień ? To może i ja się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Czwartek, piątek za tydzień ? To może i ja się pochwalę poskładali Ci to do kupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Składa się jeszcze, czekałem na najważniejszą część prawie miesiąc Muszę Ci to hajsiwo oddać bo chodzi to ciągle za mną a w kosmetyki zaopatruje się teraz u Pawła w Grodzisku przy PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Czyli u MXNowicki, spoko koleś. Byłem ostatnio u nich w sklepie. Teraz mam kulasa uszkodzonego i nie mogę nawet auta umyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dokładnie tak A mówiłem nie kop leżącego bo w krawężnik można trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 nie byłem na obu meczach bo chodzić nie mogłem, ale jutro nie ma bata będę na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 nie byłem na obu meczach bo chodzić nie mogłem, ale jutro nie ma bata będę na bank no nie pier**l ,ze w WGM mozna gdzies mecz obejrzec i ochlać sie piwska , melduj gdzie i o ktorej mam byc :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 nie byłem na obu meczach bo chodzić nie mogłem, ale jutro nie ma bata będę na bank no nie pier**l ,ze w WGM mozna gdzies mecz obejrzec i ochlać sie piwska , melduj gdzie i o ktorej mam byc :naughty: na mieście pełno takich knajp np cukiernia Rzeczkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 na mieście pełno takich knajp np cukiernia Rzeczkowski w cukierni daja bro ?? git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Z tyłu jest zrobiony taki niby bar i tam dają bro. Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 daliko strasznie do Rzeczkowskich najgorsze jest to że nie obejże meczu polski dziś bo będę na meczu rosja grecja mam nadzieję że grecy im dokopią hehehehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Panowie to zaproponuje w czwartek o 19 spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 To ja już mówię, że mnie nie będzie. Wypadło mi coś na czwartek a poza tym nie miałbym się jeszcze czym pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz6891 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam, znajomy chcialby kupic Audi A4 B6 najlepiej 1.9 TDi, jezeli ktos ma jakies namiary na sprawdzone auto , lub ktos z klubowiczow sprzedaje swoje, to prosze o kontakt na PW. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam, znajomy chcialby kupic Audi A4 B6 najlepiej 1.9 TDi, jezeli ktos ma jakies namiary na sprawdzone auto , lub ktos z klubowiczow sprzedaje swoje, to prosze o kontakt na PW. Pozdrawiam swoje niedawno sprzedałem trzeba było pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 W tym tygodniu ja odpadam, mam w poniedziałek ważny test w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr4d0 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 to jak spotujemy się jutro czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W przyszły wtorek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 kurna znowu wydatki tym razem napinacz i spzęgiełko alternatora masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr4d0 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jakby ktoś potrzebował to mam skórą+alcantarę czarną do B6 Avant. Elektryczne lędźwie. Fotele + kanapa i boczki tylnej kanapy Na miejscu Żyrardów lub Grodzisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi