bongod Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 znasz tą osobę hehehe ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- cały tydzień wolnego mam więc dajcie znać kiedy możemy ruszyć do radomia jeśli vin się będzie zgadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 kto łyknął starą ? danny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Panny kiedy ta bułka? Sobota wieczór pasuje? Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 bingo po okazyjnej cenie dla wybranki serca ale coś juz słyszałem o przekładce na manuala więc coś podejrzewam że moją byłą żabkę podusi trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To raczej niedługo ona będzie w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 noi jest b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 narazie nie da się jeżdzić bo letnie kapcie na dodatek łyse hehehe ledwo do domu dojechałem dopiero w następną sobotę będę miał oponki od razu ziomek mi rozrząd zrobi w garazu w zamian za kółka od starej żabci ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- widzę że pierwszą rzeczą bedzie odblokowanie fisa i kupno manetki mam nadzieję że ktoś mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Panowie, potrzebuję gniazdo, a najlepiej dwa, bezpiecznika żeby dołożyć do skrzynki, tylko mały i duży bezpiecznik . Nie ma ktoś z jakiegoś rezania ? Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 chodzi Ci o te wsuwki które wciska się od tyłu puszki bezpieczników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dokładnie tak, a w nie potem wchodzi bezpiecznik. Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dokładnie tak, a w nie potem wchodzi bezpiecznik.Zesłane z Galaktyki SII Mam coś takiego. wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 To bym się do Ciebie uśmiechnął i za jakąś bułkę w McDonald przyjął :-) Brakuje mi właśnie tych dwóch elementów, dużego i małego gniazda z tym że bardziej małego :-\ Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 czyli potrzebujesz dwóch wtyczek na duży bezpiecznik i dwóch na mały. Co rezasz i na kiedy to chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 W sumie to potrzebuję 1 na mały i 1 lub 2 na duży. Tempomat sobie zakładam zeby sie wygodniej do szkoły jeździło i w końcu muszę podłączyć elektryczne lędźwie w tych moich fotelach. Do tempomatu potrzebuję mały a do foteli nie wiem czy jeden czy dwa duże (po jednym na fotel). Zesłane z Galaktyki SII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ludziska podejda mi oponki 215 50 17 na 8j??bo tanio mi ziomek opchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ludziska podejda mi oponki 215 50 17 na 8j??bo tanio mi ziomek opchnie Wejdą miałem takie na letnich ORI 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 sprzedaj wp***u 17 i kup 18 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 sprzedaj wp***u 17 i kup 18 :-) lepiej 19" lub 20" bo 18 są małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Hahaha i z kad na to kase jak goly jestem i wesoly dzis rozrzad olej filtry czyli na lekkiej glebie bo hyba jest nie bedzie nic obcierac?? ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- Ogarnialiscie kiedys manetki fisa i czy da rade jeszcze tempomat wzucic bo fisa sterowanie to znalazlem na forum ze bez probklemu ale odnosnie tempo to niedoszukalem sie czy wystarczy manetka tylko i kompa przestawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi