bongod Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie widze problemu w niedziele hyba bede wolny ale skoro niedziela to tylko lolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zagadaj z bongodem, u niego przy garażu można to ogarnąć o droge do bongoda przelecimy na lawecie czy bez plynu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Sqizzy będziesz dziś wolny po 20 to bym wpadł po te wsuwki do bezpieczników? Już mam wszystko przygotowane tylko te bezpieczniki jeszcze w sobotę montaż, zobaczymy co z tego będzie z moimi zdolnościami manualnymi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak spokojnie dzwoń, będę pewnie w garażu siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak spokojnie dzwoń, będę pewnie w garażu siedział jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Bylem u mechanika co zawsze moja b5 robil powiedzial ze jestem przewrazliwiony i ze wszystko jest jak trzeba tylko napinacz paska wielorowkowego musze wymienic cala reszta gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 a to dobrze, moze w przyszłym tygodniu b5 podjedziemy do niego co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 a to dobrze, moze w przyszłym tygodniu b5 podjedziemy do niego co? oho czyżby było coś nie halo ? Ty byś się Daniel pojawił u nas na wsi na spocie jakimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 nie wszystko ok z b5, a no można kiedy wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Spoko nie ma sprawy mozna podbic to sie poznacie ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:06 ---------- Ktos mi zalozy manetke od fisa i adaptacje zrobi?? Jak kupie oczywiscie i z kad mam wiedziec czy wogule mam modul dobry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Spoko nie ma sprawy mozna podbic to sie poznacie ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:06 ---------- Ktos mi zalozy manetke od fisa i adaptacje zrobi?? Jak kupie oczywiscie i z kad mam wiedziec czy wogule mam modul dobry?? kodowanie mogę ci zrobić montaż to tak średnio ale razem byśmy ogarneli ---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- bo mniej więcej wiem gdzie co jak bo wymienialem kiere ostatnio u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ok kupie i dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ma któryś z was kawałek folii do ściemniania lamp ? Potrzebuję troszkę na dwa kawałki ok 3x20cm do tylnych lamp, a nie chcę takiego gówna z allegro zamawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Bongod fura zrobiona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz nie chcę przyciemniać całej lampy, tylko pasek od wstecznego i kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz nie chcę przyciemniać całej lampy, tylko pasek od wstecznego i kierunku no to zamaskujesz reszte lampy taśmą i trysniesz ten kawałek ktory chcesz sciemnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz nie chcę przyciemniać całej lampy, tylko pasek od wstecznego i kierunku no to zamaskujesz reszte lampy taśmą i trysniesz ten kawałek ktory chcesz sciemnic A jak się nie spodoba to paznokietek i drapdrapdrap, zamówię na allegro, albo w milanówku jest chyba taki sklep podjadę i zapytam. ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- A tak poza tym wuja to może będę potrzebował twojej pomocy żeby gwint dobrze ustawić. wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A tak poza tym wuja to może będę potrzebował twojej pomocy żeby gwint dobrze ustawić. polecam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi