guardian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja wprawdzie u siebie nie mialem chromu ale grafit ale po malowaniu u lakiernika 2 sezony i 0 odpryskow. Moim zdaniem z chromem jest podobnie > tylko porzadnie zetrzec ta powloke do "golego" plastiku i wyjdzie git. Oczywiscie ma to sens jezeli nie masz dostepu do czarnego ori grilla. Poza tym ja chcialem miec powloke jak lakier na samochodzie czyli nie mat tylko klarem przejechane
niekrasz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ktos moze polecic jakiegos lakiernika z wawy, ktory zajmuje sie lakierowaniem plastikow?
Grisza79 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 CytujJaki koszt tego u naszych sąsiadów ? 19,99 Euro Do kiedy byś musiał wiedziec najpózniej ?? jak bym sie zdecydował na zakup ? mysle ze najpozniej do niedzieli 25. bo to musze tez zamowic,zrobic przelew i zeby to doszlo na spokojnie do 30. Jak co to daj znac na PM Dam Ci znać najpóżniej do czwartku.
niekrasz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/blackoutgrille.html&category=3
badboy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 skąd Niemcy ta cenę tego Plast Dipa wytrzasnęli 1
kamil22lodz Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 witam odświeżam temat .. czy można taka gumę w sprayu dostać u nas? proszę o odp ...
Grisza79 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 witam odświeżam temat .. czy można taka gumę w sprayu dostać u nas? proszę o odp ... PRZEEMAS miał sprawdzić w castoramie itp. i dać znać... ale zero odzewu, także podejrzewam że może być problem, chociaż kto wie. Sam jestem ciekaw.
PRZEEMAS Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 W leroy meriln na pewno nie ma a do castoramy ani praktikera nie dotarłem bo jakoś nie byłem w okolicy i trochę sobie odpuściłem temat :gwizdanie:
verpa Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 facet z plastidip.pl odpisał mi na maila - spray 311g. 45zł + 15 przesyłka.
Grisza79 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 facet z plastidip.pl odpisał mi na maila - spray 311g. 45zł + 15 przesyłka. dobrze wiedzieć, chyba się skusze. Zawsze się może przydać. A za tą cena można zobaczyć co to jest warte.....
Gamling Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Kurde ja też chyba pomyślę. Do Bixenona w B6 będzie wyglądać fajnie
badboy Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 koledzy jeśli wypróbujecie dajcie znać - jakie są efekty i czy warto pozdro
Piechol Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 czekamy na relacje, a później kupujemy i robimy u siebie
Gamling Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Panowie a czy dolny grill da się zdemontować bez potrzeby ściągania zderzaka? Bo przecież pasowało by jego też zamalować.
niekrasz Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Badboy jezeli chcesz miec chromowane czesci czarne i nie martwic sie czy to wyjdzie, czy nie odprysknie, czy siak czy jak to jest sposob! A co najlepsze jak ci sie znudzi to mozesz wrocic do chromu i to bez pozostawienia sladu! Nie maluj tego tylko wyczysc ladnie i odtluszcz porzadnie, a potem naloz gume w spraju. Tak gume ktora jest dostepna od bialego do czarnego koloru nazywa sie to Plasti dip http://plastidip.de/produkte.php?prodid=2 Kolega z USA tak zrobil i to jest rezultat Jak cos pojdzie nie tak podczas nakladania, zacieki albo cos, to sciagasz gume i na nowo. Nie ma ryzyka i moim zdaniem lepsze rozwiazanie od malowania i mozna z tym pojechac do myjni? dwoch lakiernikow od plastikow odradzalo (nie daje na usluge gwarancji) mi lakierowanie chromu w B6, jest jakis utwardzany i po jakims czasie zacznie podklad, lakier odpadac nalezaloby zeszlifowac chrom ale ogolnie duzo roboty jak na tak mala powierzchnie i koszta mozna lakierowac chromy w starszych samochodach gdzie chrom (nie jest utwardzany) sam odpada;) dodatkowo mowili ze bez problemu mozna lakierowac kratke (mimo skomplikowanego ksztalu)
Gamling Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Kurde lipa. Oglądałem dziś dokładnie grill dolny i wygląda na to, że nie zdemontuję go bez ściągania zderzaka. Ktoś może się już za to zabierał? 1
PIXI Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Gamling , a od spodu po zdjęciu osłony silnika nie dasz rady może mało miejsca ,ale nie będziesz ściągał zderzaka .... A czemu nie możesz zdjąć od zewnątrz przecież są tam zatrzaski ( klik,klik i po sprawie ) no chyba że może ktoś przykręcił na wkręty żeby nie zayebali :gwizdanie:
Gamling Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Kurde mam w samochodzie zakładany custom IC i nie ma tam już za grosz miejsca żeby się dostać od spodu. W weekend jeszcze pokombinuje.
Młody Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Odradzam Wam malowania dolnego grilla górny z maski się trzyma ale dolny nie wytrzyma nie ma siły
Gamling Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 No malowanie samego górnego będzie wyglądać bez sensu.
Rekomendowane odpowiedzi