Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 - wreszcie fotki;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiona u Niemca, 180 tys. przebiegu, 116 KM(pompowtryski) TDi, navi, alufele, 2000r. , wspanialy moment obr. i wiele by tu wymieniac :mrgreen:

foto 1

foto 2

foto 3

Wiecej fotek pozniej :twisted:

Opublikowano

Super autko, fajny kolorek, i TDI :mrgreen:

Opublikowano

Pikna , kolorek chyba taki jak Murzyna albo mi sie zdaje. Ogólnie super tylko te pompowtryski :neutral:

Opublikowano

Bardzo ładny avant :!:

kolorek chyba taki jak Murzyna albo mi sie zdaje

z fotek to bardziej pod mój kolor podchodzi ale gra światłą robi swoje i może bratpit masz rację :smile:

Opublikowano

ładne TDI ... :twisted:

Opublikowano

Ładniutkie TDI avant

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

boska jak każda A4 :mrgreen: gratuluję

Opublikowano

Piękne jak każde a4 :mrgreen:

Opublikowano

Ciekawy kolorek. Autko ładne. Jedno takie "ALE" wycieraczka pasażera założona do góry nogami. Przestaw ją i wygięcie ma pasować do kształtu szyby.

Opublikowano

hehehe 2 pistacja na forum i tez TDI AJM tylko avancik- super :D do tych relingow bardzo by pasowaly chromy wokol szyb :D

Opublikowano

dzieki, dzieki...mnie te sie podoba :razz: no wlasnie zastanawialem sie nad obwodkami, tylko te z allegro(3M) sa takiej samej grubosci na calej lini, a w oryginale nad szyba jest cienszy pasek niz na dole:/ Moze wiecie gdzie mozna dostac te obwodki, ktore ywgladaja jak oryginalne?

Opublikowano

fajna fura :wink:

Opublikowano
dzieki, dzieki...mnie te sie podoba :razz: no wlasnie zastanawialem sie nad obwodkami, tylko te z allegro(3M) sa takiej samej grubosci na calej lini, a w oryginale nad szyba jest cienszy pasek niz na dole:/ Moze wiecie gdzie mozna dostac te obwodki, ktore ywgladaja jak oryginalne?
poszukaj na forum...gdzies pisalizmy o tych obwodkach...
Opublikowano

Ładniutka-Zakładaj Chipa :grin: