slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 złagodzić to chodziło mi o mniejszy wpływ w kolory, pozbyć sie tego efektu bieli przy konturach, np wokół drzew w oddali Hmm pokombinuję coś jutro, bo dzisiaj już nie ogarniam... Co do sesji to na jakimś zlociku ogólnopolskim zawsze można zrobić jakąś ustawkę jakby nie to że moja na pustakach siedzi aktualnie to bym jutro też coś ustrzelił , trzeba się ustawić na jakkiś spocik i dobrą sesyjkę ogarnąć
MaxsteRR Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Wkurzało mnie małe lusterko z prawej więc, gdy zobaczyłem na szrocie anglika niezastanawiając się wyrwałem lusterko za 50 zł ;p Przełożyłem trójkącik w/g tematu na forum, zamówiłem nowe szkło asferyczne i jest GIT Obudowy pójdą w kolor lub zainwestuję w in.pro chrom Mam chromy wokół szyb i polerowane relingi więc się jeszcze waham.
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 znacznie lepiej z tym lusterkiem , a gdzie masz ramkę od grilla
MaxsteRR Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 znacznie lepiej z tym lusterkiem , a gdzie masz ramkę od grilla To grill w wersji winter eSowy leży na parapecie w domu A ramka z tego grilla poszła kiedyś na inny eSowy grill
MaxsteRR Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 mówisz że oszczędzasz eskowy No szkoda mi trochę Sól i kamyczki robią swoje... Dzisiaj było małe pucowanko : I taki felunek wpadł na chwilę na piastę:
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 skoro koło juz jest to teraz troche wypadało by w dół bo narazie to koza meeemee
maq Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Kolego wielkie gratki za odpicowane autko i za świetne fotki. A ten kolor- MEGA .
MaxsteRR Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzięki, ale odpicowane jeszcze nie jest :gwizdanie: :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Grubooo Będę musiał się przejechać do nowej soli i zobaczyć to autko na żywo jak to założysz Daleko nie mam
MaxsteRR Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Grubooo Będę musiał się przejechać do nowej soli i zobaczyć to autko na żywo jak to założysz Daleko nie mam Ale ja ze Świebodzina jestem
Kowi87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 No ładnie idzie z modami progi masz kompletne
MaxsteRR Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Walcze właśnie o te wewnętrzne oraz mocowania [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 12:19_________________________________________________A oto kolejny fant
MaxsteRR Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 kiedy malowanko drobiazgów? Jak znajdę przedni drobiazg z S4 Fota z rezania zegarów z białym podświetleniem Robię przejściówki, bo nie chce mieszać w ori instalacji
mrogal Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Dzięki, ale odpicowane jeszcze nie jest :gwizdanie: :gwizdanie: laminat?
Rekomendowane odpowiedzi