cosmos7 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dzięki nerwos... A , że tan całkiem z innej beczki...Ja to znalazłem juz dawno, ale ogólnie temat jest trafiony w 10...Obczajcie
mloody_s-line Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 witam panowiejestem nowym uzytkownikiem a4 w waszym rejonie;) rowniez pisze sie na nastepny spocik chetnie zapoznam sie z waszymi doswiadczeniami, wyslucham rad no i poznam nowych ludzi pozdrawiam witam:P wstawiaj foty auta:P czesto bywam w g-n wiec bede wypatrywał b6 avant:P
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/
JawoR36 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja posiadam diody ambiente gdyby co ori audi Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
mloody_s-line Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 kaju chetnie bym jechał bo mam 60km ale to jest okres żniw wiec moge jedynie wieczorem sie urwać i wpaść na piwko:)
Szymanek31 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witam:P wstawiaj foty auta:P czesto bywam w g-n wiec bede wypatrywał b6 avant:P spoko jak tylko ogarne autko mechanicznie( oleje, filtry, rozrzad itp), na pewno załoze temacik i zdjecia powstawiam
dawid1324 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ma ktoś może przepływke do silnika 1.8 na sprawdzenie bo mi wyskakuje błąd na kompie ze wina przepływki ale cena nowej w sklepie mnie przeraziła i chciał bym sprawdzić czy to na pewno przepływka nie działa czy może coś innego jest winne.
Szymanek31 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 niestety w tym aspekcie nie pomoge kolego jednak mam inne pytanie do chlopakow tutaj z leszna i okolic.. nie dzialaja mi w b6 tylne glosniki i subofer oryginalny w bagazniku.. ogarnia ktos car audio i moglby mi sprawdzic co jest nie tak? lub jakis tani warsztat i dobry w lesznie?? panowie pomozcie!!)
rafalw80 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 niestety w tym aspekcie nie pomoge kolego jednak mam inne pytanie do chlopakow tutaj z leszna i okolic.. nie dzialaja mi w b6 tylne glosniki i subofer oryginalny w bagazniku.. ogarnia ktos car audio i moglby mi sprawdzic co jest nie tak? lub jakis tani warsztat i dobry w lesznie?? panowie pomozcie!!) a radio masz oryginał czy nie ? bo jak nie orginalne to poczytaj to http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-b6-zrobic-zeby-dzialaly-glosniki-66887/
nerwos Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ma ktoś może przepływke do silnika 1.8 na sprawdzenie bo mi wyskakuje błąd na kompie ze wina przepływki ale cena nowej w sklepie mnie przeraziła i chciał bym sprawdzić czy to na pewno przepływka nie działa czy może coś innego jest winne. Ja miałem błąd z przepływomierzem w golfie V. Wymieniłem na nowy. Nie mnęły 2 tyg błąd wrócił.. wymieniłem aku bo kilka razy sie rozładował..i jest spokój może sprawdź przy wtyczce, przeczyść ją, skasuj błąd..zobacz rezultat.. a kolego Szymanek31, zmień wzmacniacz i subwoofer na bose bo to co jest w standardzie to nie gra!
rafalw80 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 u mnie z kolei bład przepływki wyskakiwał na skutek wadliwego bezpiecznika,sprawdzałem go chyba sto razy i wydawał mi sie ok,dopiero dokonana w akcie desperacji podmianka na inny okazała sie strzałem w dziesiatke, Wiec jesli jeszcze nie sprawdziłeś to sprawdz bezpiecznik który za nia odpowiada Pozdro
dawid1324 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jutro popatrzę na te bezpieczniki może pomoże
Szymanek31 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Koledzy radyjko mam takie: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img105.imageshack.us/img105/8666/concertcdgrunfv1.jpg a na bose moze zmienie no ale narazie chcialbym naprawic to co jest zeby troche pogralo
dawid1324 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 a w audi bezpieczniki są tylko koło drzwi czy pod maska tez gdzieś są ??
nerwos Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 a w audi bezpieczniki są tylko koło drzwi czy pod maska tez gdzieś są ?? przy drzwiach masz, a na klapce rozpiske..
dawid1324 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 bezpieczniki wszystkie są ok ale wyczepiłem wtyczkę od przeplywki i mi na jakiś czas przestały obroty wariować ale jak się zatrzymałem i go od nowa odpaliłem to trochę wariowały i znowu przestały jak myślicie może to być wina tej przeplywki ?
mloody_s-line Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 bezpieczniki wszystkie są ok ale wyczepiłem wtyczkę od przeplywki i mi na jakiś czas przestały obroty wariować ale jak się zatrzymałem i go od nowa odpaliłem to trochę wariowały i znowu przestały jak myślicie może to być wina tej przeplywki ? mam przepływke do 1.8 wiec mozesz podleciec i popatrzymy co i jak:P vaga tez mam jak by co jak co to pisz na gadu
skorapl Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 mloody_s-line potrafisz zmienic jezyk komputera z holenderskiego na eng??
mareksz82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 niestety w tym aspekcie nie pomoge kolego jednak mam inne pytanie do chlopakow tutaj z leszna i okolic.. nie dzialaja mi w b6 tylne glosniki i subofer oryginalny w bagazniku.. ogarnia ktos car audio i moglby mi sprawdzic co jest nie tak? lub jakis tani warsztat i dobry w lesznie?? panowie pomozcie!!) U mnie pomogła wymiana wzmacniacza. Jeżeli nic nie robiłeś z audio to pewnie będzie to samo u Ciebie.
JawoR36 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 niestety w tym aspekcie nie pomoge kolego jednak mam inne pytanie do chlopakow tutaj z leszna i okolic.. nie dzialaja mi w b6 tylne glosniki i subofer oryginalny w bagazniku.. ogarnia ktos car audio i moglby mi sprawdzic co jest nie tak? lub jakis tani warsztat i dobry w lesznie?? panowie pomozcie!!) Podjedź kiedyś do mnie lub na zlot to podmienimy wzmacniacz
Rekomendowane odpowiedzi