skorapl Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Ja nie wyrobie dzisiaj ;/ za tydzień po 16 będę wolny to mogę podjechać
greg24 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Panowie sobota godzina 13 pod trapezem bede czekac pisac kto wleci
rafalw80 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Ja odstawilem dzis bryke do blacharza wiec nie mam czym przyjecac :-( choc zapieral sie ze do piatku skonczy, zobaczymy
greg24 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 przed zima konserwacja ?wleci prawdopodobnie nasz kolega z jerki jak bedziesz chcial to po ciebie podjade pany czuje avanciontko czarne b6 na blachach WW....... nstoi koło trapezu??? a na przeciwko szaraczyna w sedanie na pks??? grzesiu to twoj sedanik?? nie widzialem tego posta xd tak to moj
rafalw80 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 przed zima konserwacja ? No niestety nie ,w skrócie napisze tak: przy ocieplaniu bloków u mnie na osiedlu,ekipie "fachowców" coś spadło na moje auto ,twierdzą że była to farba.Żeby sprawa sie nie rypła próbowali wszystko z auta zetrzec.Tarli tak intensywnie ze porysowali cała maske,dach,tylną klape,lewy przedni i tylni błotnik. Maska i dach oberwał tak że trzeba malować ,reszta powinna sie dać zpolerować wleci prawdopodobnie nasz kolega z jerki jak bedziesz chcial to po ciebie podjade Możemy tym razem umówić sie w kościanie , to sobie dojde na piechote pany czuje avanciontko czarne b6 na blachach WW....... nstoi koło trapezu??? a na przeciwko szaraczyna w sedanie na pks??? grzesiu to twoj sedanik??nie widzialem tego posta xd tak to moj
greg24 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 przed zima konserwacja ? No niestety nie ,w skrócie napisze tak: przy ocieplaniu bloków u mnie na osiedlu,ekipie "fachowców" coś spadło na moje auto ,twierdzą że była to farba.Żeby sprawa sie nie rypła próbowali wszystko z auta zetrzec.Tarli tak intensywnie ze porysowali cała maske,dach,tylną klape,lewy przedni i tylni błotnik. Maska i dach oberwał tak że trzeba malować ,reszta powinna sie dać zpolerować wleci prawdopodobnie nasz kolega z jerki jak bedziesz chcial to po ciebie podjade Możemy tym razem umówić sie w kościanie , to sobie dojde na piechote pany czuje avanciontko czarne b6 na blachach WW....... nstoi koło trapezu??? a na przeciwko szaraczyna w sedanie na pks??? grzesiu to twoj sedanik??nie widzialem tego posta xd tak to moj o ja pier**le..... serio???no kurde nie wierze zajebal bym chyba Chlopaki macie ochote wleciec do kosciana ? Ja chetnie wlece nawet jak beda 3 auta to warto pogadac
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Panowie moja B5 na sprzedaż nie chce ktoś z was ?
ynos Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam. Może troszkę nie z tematu wątku. Czy ktoś jest z Leszna, Rawicza bądź okolic co ma w A4 ESP? Jeśli tak proszę o ewentualny kontakt na PW by tu nie śmiecić wątku -szukam sterownika ESP na chwilową podmianę - przed kupnem. Dzięki.
rosjano Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich może jakiś zlot? A4? Edytowane 19 Listopada 2014 przez rosjano
greg24 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 ja chetnie ale pewnie poznan co ?
rosjano Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Poznań ale jak bedzie wiecej chetnych to mozna coś zrbić w lesznie Witam i jak panowie jakiś spot? W Lesznie?
greg24 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 ja moge podjechac co dziennie kolo 19 a w weekendy raczej jestem w gostyniu wiec ciezko mnie zlapac
Michalmichalo Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Będzie jakiś spot w Lesznie czy nikt nie ma czasu??
cosmos7 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Wiosna nadeszła (prawie) czas założyc szerokiego "papcia" i sie pokazać panowie. Ja sie pisze, ale wyprzedzenie tygodniowe z umawianiem. Inaczej nie damy rady.
rafalw80 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Jak sie uda cos zorganzowac to ja chetnie przyjade
Stachu1982 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 chętnie jakiś spocik przy weekendzie
dawidg2 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Ostatnio duży w poznaniu zrobiliśmy. Ale nikogo z okolic nie było.
Rekomendowane odpowiedzi