seves Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dawno się tu nic nie działo, więc przedstawiam kolejny modzik. Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad zakupem radyjka CB, ale jakoś zwlekałem z zakupem. Zmotywowało mnie w końcu 10 pkt. i 400 zł… Lubię w samochodzie ład i porządek, więc chciałem jak najbardziej poukrywać wszelkie kable itp. Na samochodzie nie chciałem też montować metrowych anten, więc zdecydowałem się na oto taki komplet: Jak już wspomniałem, chciałem ład i porządek, więc radio powędrowało do schowka: Żeby pogadać, to trzeba podpiąć gruchę, dlatego przedłużyłem sobie kabelek i zrobiłem gniazdko po stronie kierowcy: Ogólnie auto nie wygląda źle z tą antenką: Kolejny etap, to zabudowanie głośnika w podsufitce z osobnym potencjometrem do regulacji głośności schowanym w zapalniczce pieknie zes to wykombinowal i wyrezal
Gracjan Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Mam ta samą antenkę tylko radio inne i daje radę
tolek85 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Delikatne odświeżenie „elektroniczne” Choć zegary z czerwonym FISem były ok, to kolorowy FIS jest zdecydowanie bardziej OK I szyba z B7 z lusterkiem z czujnikiem i fotochromem z B7 oczywiście W drodze jeszcze MCE z obsługa kontroli żarówek oraz przełacznik, jak już kolorowy FIS to na wypasie
seves Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no nareszcie sie chwalisz mody kolejny raz pierwsza klasa z licznikiem w chu roboty bo robiono na około ale warto miazga jest :kox:
hidden22 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 piekna sztuka ile dałeś za komplet siedzeń??
maciasek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tolek jak wygląda cena za navi ? jeśli to tajemnica
Jarol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No widze że w końcu udało sie liczniki zaadoptować. Zrobiliście sami czy byłeś u tego elektornika który mi też robił zegary?
tolek85 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie potrafiłem się doczekać, żeby zegary siedziały już u mnie i byłem u tego gostka, powiem Ci, że byśmy się poradzili, tylko ECU silnika był zablokowany. Nie wiedziałem jak odblokować, ale już wiem <lol> wszystko działa jak należy przepisałem adaptacje z mojego (stany zbiornika paliwa, itp itd) i jest gitarka
Jarol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No ale kolorowy FIS wygląda super,szkoda że te licznik do mojego auta nie pasowały.
tolek85 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No ale kolorowy FIS wygląda super,szkoda że te licznik do mojego auta nie pasowały. Bo też skrzynię Ci się chciało wymieniać :gwizdanie: teraz mam lifting we wnętrzu
malydd Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Na spocie w zeszłym tygodniu obejrzana i można powiedzieć, że daję radę... Wnętrze zyskało na duży plus...navi robi robotę razem z kierą... Co do modu zrobionego na hamowni... zaczęło mi się podobać (zaraziłem się ) teraz czuć, że się jedzie... no i hamuje (P&P tarcz i zacisków ) Powodzenia w dalszych planach...
Bazza Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ladna sztuka, zycze bezawaryjnej jazdy
seves Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Tolek a ile Ci to tak pali? :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Z racji większych hebelków muszę zmienić koła, więc nowe buty na zimę: Tak wiem, Fela strasznie oklepana Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble Tak wiem, większości się nie spodoba ale zbliża się zima, zostałem bez felunku a ten będzie pasował i jest ORI w niezłym stanie więc na ten sezon zawita u mnie BIEDRONA
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru...
tolek85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... Jak mi znajdziesz ładne felgi w takim rozmiarze (tak, chce takie malutkie 16’) w przeciągu 15 min to może się rozmyślę… i nie chodzi tu o felgi w kwotach powyżej 1kzł…
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... Jak mi znajdziesz ładne felgi w takim rozmiarze (tak, chce takie malutkie 16’) w przeciągu 15 min to może się rozmyślę… i nie chodzi tu o felgi w kwotach powyżej 1kzł… tutaj jest sprzeczność... Nie ma ładnych felg 16 calowych... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... Jak mi znajdziesz ładne felgi w takim rozmiarze (tak, chce takie malutkie 16’) w przeciągu 15 min to może się rozmyślę… i nie chodzi tu o felgi w kwotach powyżej 1kzł… tutaj jest sprzeczność... Nie ma ładnych felg 16 calowych... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja znam jeszcze inną sprzeczność - "że ktoś jest ładny/przystojny i jest z bielska"
Rekomendowane odpowiedzi