Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja A-czworeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A fela ktora wam bardziej podchodzi?

Opublikowano

A fela ktora wam bardziej podchodzi?

Nowa :good:

Opublikowano
  • Autor

Tylko one takie pospolite :confused4:

A wlasnie mam prosbe jak ktos ma avanta to moze zrobilby mi zdjecie tylu z bliska bardzo bo dziewczyna mi przestawila zderzak :tongue4: o murek i lewa strona styka sie z lampa a z prawej cm szczelina :kwasny: i nie wiem jak to ustawic :wallbash:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:51_________________________________________________[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 19:02_________________________________________________Nikt nie ma takiej foty?

Opublikowano

Postaram się wieczorem podrzucić.

Opublikowano

kolor :good: pies tez :good::tongue4:

Opublikowano

kolor malina :kox:

te pierwsze felgi zajeb** :good: sam na takie zawsze chorowałem.. jednak te oryginalne lepiej wygladaja na Twojej furze.. tyle że wzór już strasznie oklepany :gwizdanie:

przód jakoś wysoko stoi :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Postaram się wieczorem podrzucić.

Jak masz chwile to czekam na ta fotke :)

kolor malina :kox:

te pierwsze felgi zajeb** :good: sam na takie zawsze chorowałem.. jednak te oryginalne lepiej wygladaja na Twojej furze.. tyle że wzór już strasznie oklepany :gwizdanie:

przód jakoś wysoko stoi :tongue4:

Niestety masz racje sam sie na te pierwsze fele napalilem ale fakt jest taki ze te ori bardziej pasuja do A4 avant, nie wiem jak w sedanie moze byloby lepiej. Ostatecznie zostaly jednak te pierwsze bo sie wyrozniaja i chyba nikt takich nie ma a te rs4 wiadomo. Przod tak dziwnie usiadl na sprezynach 1BE a tyl jak zwykle nizej jak to w audi. Pozdro

Opublikowano

Kolor nietypowy ale całkiem fajnie wygląda :cool1:

Opublikowano

nowa fela na duży plus przy tym kolorze nadwozia :good:

ale to zawieszenie 1be, coś mi się nie widzi :mysli:

Opublikowano

Kolego majkel_majki masz źle przyklejone znaczki na klapie :gwizdanie: I 2,6 krzywo :gwizdanie:

Opublikowano

2.6 się przekrzywiło od mycia, kiedyś było prosto. Nie wiem jakim cudem ale zmieniło swoje położenie przez te kilka lat :cool1: znaczki faktycznie są za wysoko przyklejone, ale jakoś mi to nie przeszkadza, koniec OT :)

Opublikowano

nietypowy kolorek ale i tak furka fajna :)

Opublikowano

kolor miazga :kox: szerokosci, przyczepnosci i bezawaryjnosci! :slina::decayed:

Opublikowano
  • Autor

majkel_majki Wielkie dzieki za foty nie myslalem ze mam az takie kratery :shocked:

To nie jest kompletne zawieszenie 1BE, zalezalo mi generalnie na wygladzie a nie na utwardzaniu zawieszenia i zakupilem same sprezyny co prawda poszlo w dol ale nie do konca. Zreszta i tak jest lepiej niz przed bo to byl totalny allroad. Jedynym wyjsciem byloby chyba zmiana przednich sprezyn na -30 i by wyrownalo ale boje sie takich kombinacji. Z tego co widzialem to w kazdej avant tyl siedzi nizej :evil:

Opublikowano

majkel_majki Wielkie dzieki za foty nie myslalem ze mam az takie kratery :shocked:

To nie jest kompletne zawieszenie 1BE, zalezalo mi generalnie na wygladzie a nie na utwardzaniu zawieszenia i zakupilem same sprezyny co prawda poszlo w dol ale nie do konca. Zreszta i tak jest lepiej niz przed bo to byl totalny allroad. Jedynym wyjsciem byloby chyba zmiana przednich sprezyn na -30 i by wyrownalo ale boje sie takich kombinacji. Z tego co widzialem to w kazdej avant tyl siedzi nizej :evil:

u mnie stoi równo już :kox:

Opublikowano
  • Autor

A jak to zrobiles jezeli mozna wiedziec??

Opublikowano

A jak to zrobiles jezeli mozna wiedziec??

przód -35 od eibacha z 1,8t tył betatec -30 :wink4: