Flyer Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Duzego torxa do odkrecenia kiery pozyczam z Przasnyskiej aha to jak chciałeś to ok wiem, wiem, znowu Ci sie nie podoba
boberek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no jakoś te dziury za mna nie przemawiaja
moskal Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no jakoś te dziury za mna nie przemawiaja bo nie jesteś trendi i dżezi :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no jakoś te dziury za mna nie przemawiaja bo nie jesteś trendi i dżezi :kox: :kox: boberek jest foxi
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Fajna ta kiera... mnie tez sie podoba rob galke i podlokietnik
turdzi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Opcja zimowa[/b] :gwizdanie: Fele z bliska nie wygladaja jakos koksiarsko - ale z daleka jest bardzo fajny efekt, ramiona fajnie graja Za jakis czas pomaluje zaciski na żółć. Na wiosne felgi w grafit albo czarny mat. Na razie musza byc srebrne, bo nie mam na czym jezdzic. AVUSy dzis zabral kolega Runee do białej B7 kurka tyle szukalem tych felg .............. , co to za felga ? orginal Audi czy cos innego? Strasznie mi sie podobaja te felgi a jedyne co na allegro bylo to jaies kradzone z fabryki bez lakieru , wiec strach troche czy to nie jakis odrzut z produkcji......
wuju Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 jebią po oczach te listwy :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 jebią po oczach te listwy :gwizdanie: własnie zastanawiam sie czy to ma tak być czy one sa do malowania
letallec Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Opcja zimowa :gwizdanie: Fele z bliska nie wygladaja jakos koksiarsko - ale z daleka jest bardzo fajny efekt, ramiona fajnie graja Za jakis czas pomaluje zaciski na żółć. Na wiosne felgi w grafit albo czarny mat. Na razie musza byc srebrne, bo nie mam na czym jezdzic. AVUSy dzis zabral kolega Runee do białej B7 Dekielki co juz zostalo powiedziane. A fele naprawde fajne
Runee Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Fela na żywo dobrze się prezentuje
Kolkov Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 jebią po oczach te listwy :gwizdanie: własnie zastanawiam sie czy to ma tak być czy one sa do malowania nie są, to szwarc paket a fele faktycznie fajne
wuju Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 jebią po oczach te listwy :gwizdanie: własnie zastanawiam sie czy to ma tak być czy one sa do malowania nie są, to szwarc paket nie pasują :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie są, to szwarc paket i one komponuja sie z liustwami w srodku ??? czy jak ??? bo teraz to wygląda jak zdjete z innego auta
bajk Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie są, to szwarc paket i one komponuja sie z liustwami w srodku ??? czy jak ??? bo teraz to wygląda jak zdjete z innego auta tak - w środku to samo.. na żywo nie wygląda źle.
Kolkov Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 tak - w środku to samo.. na żywo nie wygląda źle. carboniaste takie Ty miałeś wyglądały fpytkę ale te zdecydowanie bym pomazał w kolor, chociaż z ciemną felą mogło by to się jakoś komponować
mystic.pl Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Mi się felgi podobają ale ja podobno inny jestem [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 19:57_________________________________________________ kurka tyle szukalem tych felg .............. , co to za felga ? orginal Audi czy cos innego? Strasznie mi sie podobaja te felgi a jedyne co na allegro bylo to jaies kradzone z fabryki bez lakieru , wiec strach troche czy to nie jakis odrzut z produkcji...... Ty szukałeś a myślałem, że to ja
KmK Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 też się zastanawiałem nad tymi listwami, zdecydowanie za to kolor auta jest rewelacyjny
Rekomendowane odpowiedzi