Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 z przodu w 3er jest mniej miejsca niz w B6, ale z tylu porownywalnie
bajk Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Polecam EVO X - z tyłu więcej miejsca niż w B6/B7 :decayed:
soolek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 BMW-klub.pl • Zobacz temat - Sprzedam e91 335i manual mpakiet Oferta - BMW 335 - Samochód został sprowadzony z Niemiec na początku 2008r., gdzie jeździł jako pojazd flotowy BMW AG. W lipcu 2009r. kupiłem go za
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Poczekajcie, jeszcze nie zdarzylem nawet porzadnie A4 wystawic na sprzedaz
P-U-M-A Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 BMW-klub.pl • Zobacz temat - Sprzedam e91 335i manual mpakietOferta - BMW 335 - Samochód został sprowadzony z Niemiec na początku 2008r., gdzie jeździł jako pojazd flotowy BMW AG. W lipcu 2009r. kupiłem go za Nie chce nikogo urazić ale jak dla mnie to wnętrze tego auta niezły kibel:kwasny:
soolek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 BMW-klub.pl • Zobacz temat - Sprzedam e91 335i manual mpakietOferta - BMW 335 - Samochód został sprowadzony z Niemiec na początku 2008r., gdzie jeździł jako pojazd flotowy BMW AG. W lipcu 2009r. kupiłem go za Nie chce nikogo urazić ale jak dla mnie to wnętrze tego auta niezły kibel:kwasny: Piękne to ono nie jest, ale sytuacja zmienia się diametralnie po pierwszej przejażdżce
P-U-M-A Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 No całkiem możliwe. Zewnątrz bardzo ładne auto muszę przyznać
Brysio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 do bmw trzeba sie przyzwyczaic ale powiem ze po paru chwilach bmw robi robote moja z4 robila na maxa
dziadek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 bmw środek na żywo robi lepsze wrażenie - no i tam jest jakoś wszystko nastawione na kierowcę - żeby jemu było dobrze - jest dużo niby głupich szczegółów które cieszą
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pisalem juz 1,5 r temu n/t moich wrazen z trasy PL > DE > PL zrobionej zwykla 320D - bardzo fajne auto.
NYNA Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 do bmw trzeba sie przyzwyczaic ale powiem ze po paru chwilach bmw robi robote moja z4 robila na maxa Robote może i robiło tylko pytanie w którym aucie lipej się czujesz siedząc w środku i czym Ci się lepiej jeździ na dłuższą metę. Ja całe szczęście okres BMW mam już za sobą i wiem że w najbliższych latach na pewno się nie przesiądę, ale tak to jest kążdy ma swoje upodobania. Ja w AUDI znalazłem to czego szukałem i narazie mam spokój przynajmniej co do marki bo C7 w Avancie już chodzi po głowie:decayed:
Brysio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 mnie sie kazdym dobrze jezdzi odkad sprzedalem z4 szukam w audi i drive guzika ktory za***ista robi robote w z4 wsztko pod reka nie trzeba gdzies daleko za tym siegac fajnie a w a4 i r8 ten przycisk tak jakos z przodu wladowali trzeba reke wyciagac bmw ma swoje zalety i mysle ze kupie taka jeszcze
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 AUDI WYMIATA - to jest autko w którym wszystko jest na swoim miejscu i ma ogromną klase i styl dobrze zmodyfikowana z serii Aczwóreczka jest naprawde zajebiaszcza . W bmw tylko fotele byly dla mnie wygodniejsze , reszta tak po chińsku zupełnie nie logicznie porozmieszczana... ale o gustach sie nie dyskutuje
dziadek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 No widzisz ja mam wrecz odwrotne odzczucia, dla mnie w bmw wszystko jest pod kierowce co daje ta radosc z jazdy ktora sie tak szczyca a audi to dla mnie taka zwykla skody czy vw z lepszymi materiami no ale jak piszesz o gustach sie nie dyskutuje
Artur82 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 No widzisz ja mam wrecz odwrotne odzczucia, dla mnie w bmw wszystko jest pod kierowce co daje ta radosc z jazdy ktora sie tak szczyca a audi to dla mnie taka zwykla skody czy vw z lepszymi materiami no ale jak piszesz o gustach sie nie dyskutuje no teraz żeś wrzucił....audi = skoda
Wandej Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 No widzisz ja mam wrecz odwrotne odzczucia, dla mnie w bmw wszystko jest pod kierowce co daje ta radosc z jazdy ktora sie tak szczyca a audi to dla mnie taka zwykla skody czy vw z lepszymi materiami no ale jak piszesz o gustach sie nie dyskutuje no teraz żeś wrzucił....audi = skoda Sory za OT. Kumpel jeździł a3 z 98 roku i potem przesiadlł się w Octavie z 2007 i stwierdził że woli 14 lednie audi niż 5 5 letnią skodę Ale to temat rzeka tak samo jak porównanie Audi i BMW. Ile ludzi tyle opinii
bajk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 i do tego każdy chwali swoje, żeby się lepiej czuć
dziadek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 i do tego każdy chwali swoje, żeby się lepiej czuć No widzisz jak mam audi a chwale BMW
bajk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 widać po sygnaturce, że bmw jednak Ci bliższe sercu
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dziś Piotrek z fotomotive.pl zrobił mi małą sesję (polecam!). Mały sneak peak
Rekomendowane odpowiedzi