Cineksik Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ja tam wiem, że Michałek nie pomaluje tych listw i się jeno droczy z Wami Prawda Michałku ? :cwaniak1: Prawda Michał skoro nie chcesz malować dokładek to może by je tak w carbon walnąć (i lustra też)
Flyer Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 Nie, to nie dla mnie Ja mam dizla Mam maly dylemat co do listw - bo jedna [od strony pasazera] mam lekko przytarta.
Cineksik Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Nie, to nie dla mnie Ja mam dizla Mam maly dylemat co do listw - bo jedna [od strony pasazera] mam lekko przytarta. No i co , że dizel , dizel też człowiek . Listwy i tak masz założone także ten carbon za wiele by nie zmienił (tym bardziej, że jedną listwę masz przytartą :gwizdanie: )
aju Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 piękny avant podoba mi się... zrobiony ze smakiem
Flyer Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 No i co , że dizel , dizel też człowiek . Listwy i tak masz założone także ten carbon za wiele by nie zmienił (tym bardziej, że jedną listwę masz przytartą :gwizdanie: ) Tylko, ze Ty pokazales jakis przyklad folii... a to wyglada IMO bardzo slabo Krotko mowiac - z listwami, czy lusterkami bawic sie nie bede. Samochod nie bedzie choinka
Kr54321 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Bardzo ładnie skomponowana wszystko według mnie idzie w dobrą stronę, no może S4 bym zostawił
Flyer Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Dzis zawiozlem zderzaki eslajnowe i spoilerek do lakiernika, za tydzien oddam pewnie auto na dobieranie/dopasowywanie koloru, wiec za 2 tyg projekt powinien byc "zakonczony"
miron78 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Dzis zawiozlem zderzaki eslajnowe i spoilerek do lakiernika, za tydzien oddam pewnie auto na dobieranie/dopasowywanie koloru, wiec za 2 tyg projekt powinien byc "zakonczony" no to czekam na foty
piotrcar Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 czy twoj kolor to ly7h???jesli tak to mam taki sam i jest problem w dobraniu tego koloru i moje zderzaki wygladaja jak twoje
Flyer Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 czy twoj kolor to ly7h???jesli tak to mam taki sam i jest problem w dobraniu tego koloru i moje zderzaki wygladaja jak twoje Nie pamietam dokladnie, ale na 99% LY7J. Ty masz auto z '04, gdzie ten kolor (AVUS) zostal nieco zmieniony [na zywo to widac]. obwodka grilla tez na czarno pojdzie? Wszystko z S4 wylatuje. Zamowilem nowe kratki + grill w zderzak w ASO bez chromow, a grill w maske udalo mi sie znalezc nowiutki czarny na allegro za 100 PLN
pre_pl Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Wszystko z S4 wylatuje. bez chromow :good:
Gość Chris_LWC Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Piękne audi , ciekaw jestem jak by się komponowały te felgi z czarną perłą
Flyer Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Jak zaloze zderzaki [pewnie po weekendzie], to zrobie foteksy.
Flyer Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 Kiedys bedzie... ale na razie nie ma budzetu na mody, pewnie za rok *** Tylni zderzak on board. Nad przednim jeszcze pracuje. Musze tylko koncowki wydechow cofnac, bo zderzak od S4 jest dluzszy niz obecny i wsiowo wystaja
Rekomendowane odpowiedzi