malik Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ładnie dobrany lakier. Ciekawe jak w słońcu.
Flyer Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 W sloncu tez jest dobrze. Musze jeszcze w wolnej chwili popracowac nad spasowaniem dolnej dokladki do blotnika... bo na razie nie jest idealnie i nie mam pomyslu jak to poprawic
Ukasz699 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 W sloncu tez jest dobrze. Musze jeszcze w wolnej chwili popracowac nad spasowaniem dolnej dokladki do blotnika... bo na razie nie jest idealnie i nie mam pomyslu jak to poprawic Nitem Fajnie wyglada tylko faktycznie te koncowki wystaja zbyt daleko.. No ale i tak tyl juz jest jak i cala furka
miron78 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wg mnie to ten zderzak stracił urok w momencie polakierowania go w całości
ykk Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Flyer jak sciagales ta listewke na tylnym zderzaku..?
marcin j Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wg mnie to ten zderzak stracił urok w momencie polakierowania go w całości Podobnie pomyślałem , byłoby jak znalazł do shwarz pakietu, ważne żeby tobie odpowiadało . Reszta
Piechol Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wg mnie to ten zderzak stracił urok w momencie polakierowania go w całości coś w tym jest... do czarnej listwy jeszcze czarna dokładka i czarne OOOO byłoby ale tragedii nie ma
Flyer Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 Moim zdaniem mylicie sie [aleee to kwestia gustu rzecz jasna]. Tez mialem wczoraj mieszane uczucia po zalozeniu - ale jak dzis zobaczylem auto od tylu tak z 30-50m to jest naprawde git. Jak skoncze przedni zderzak i to zrobie wtedy jakas porzadna sesje. Te foty to tak na szybko zeby pokazac jaki wyszedl kolorek. Flyer jak sciagales ta listewke na tylnym zderzaku..? Prosta sprawa. Otwierasz klape - zdejmujesz gume [jest na zatrzaskach], ktora przykrywa szczeline miedzy buda a zderzakiem - i mozesz odpinac z zatrzaskow listwe Ja mialem prosciej, bo zalozylem ja w pare sekund na zderzaku, ktory dopiero wedrowal na auto
Cor72z Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ta dokładka tylnego zderzaka jest ori od 2.5tdi S-line??? Pytam bo widziałem wiele dokładek i sam nie wiem która wybrać ....
Flyer Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 To ori s-line z wypustami na wydechy.
blaster99 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 takie grube bajery a wycieraczki wstrętne, że wstyd[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 14:48_________________________________________________ :bicz3:
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 bo to w ogóle paździoch.... Na szczęście Michał wziął się za to auto i powoli wraca do stanu, tak jak powinno wyglądać
boberek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 wg mnie to ten zderzak stracił urok w momencie polakierowania go w całości no tak ale michał chyba naklei oryginalna naklejke czarną bo jak nie to bedzie dobrra kupa tak jak z listwali
Flyer Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 On w oryginalne nie ma chyba zadnej naklejki, albo o czyms nie wiem... nie jest to przypadkiem poprostu pomalowane na czarno? btw, nie bede tego ruszał, wiec bedzie kupa
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 wycieraczki = dywaniki w środku..... ....no tak mi się wydaje, bo masz lekko zużyte już
piotrcar Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 srodek nie jest malowany.to jest naklejka wiec nic straconego aby ja przykleic,bo bez niej to naprawde kupa.zobacz sobie u mnie jak wyglada z naklejka
Flyer Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 srodek nie jest malowany.to jest naklejka wiec nic straconego aby ja przykleic,bo bez niej to naprawde kupa.zobacz sobie u mnie jak wyglada z naklejka Pusc mi numer tej naklejki jesli mozesz wycieraczki = dywaniki w środku..... Wiem Kierowcy jest nieco zuzyty, reszta to funkiel nowki
piotrcar Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 nie znam numeru tej naklejki.jak kupilem nowy zderzak to byla w komplecie
Rekomendowane odpowiedzi