TaSiOrXx2 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Mój nabytek :> Nowe foty i na sprzedaż Rok produkcji 2002r (Model 2003r) Przebieg : 139tys. (serwisowany), aktualny ok.200tys silnik AVF 6 biegow 165,7km Wyposażenie: - 6- Air bag - klimatronik dwustrefowy automatyczna - 4 x el.szyby - podgrzewane siedzenia przód - Esp, Abs - 6 biegów - xenony - zestaw BOSE - mała zmiana oprogramowania 165,7km - spryskiwacze reflektorów - Felgi nowe RS6 18" lato - opony Kumho Ku31 225/40 - zawieszenie s-line orginalne - domykanie i otwieranie szyb z kluczyka - RNS-E - emblematy s-line - dokładki w kolorze - listwy s4 na drzwi - spoiler na klape - rekinek na dach - skórzane siedzenia - kierownica skórzana od a6 trójramienna pikowana wielofunkcyjna - tempomat - dokładka przód s-line - przyciemnione szyby - pakiet oświetlenia - składane tylnie fotele - odblokowany pełen fis Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na sprzedaż!!!!!wiecej informacji pod 667296552
wrclaguna Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ladny kolorek czysciutkie i zadbane wnetrze ale te dodawane chromiki na grilach yreczek bedzie sie pienil
Chuck Norris Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Niezły madafaka chrom masz na tych grillach . Fajne kolor, ale jasne wnętrze do mnie nie przemawia, ale o gustach się nie dyskutuje. Znaczek S- line masz w złym miejscu na grillu, fajnie że jest RNS-e. Czipa robiłeś na te 165 km, czy już takiego kupiłeś? Ogólnie fura fajna, ale ten chrom mnie przeraża
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Zaraz piorunami tu będzie napierd.. jak ykk przybędzie :D Audika bardzo ładna sztuka, zadbana i oby Ci służyła jak najdłużej :> Jaki masz w planach wzór ledów na tył :?:
pablo_9 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Prezentuje się super, ładne jasne wnętrze i fajna felga, powodzenia
ykk Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Po co Ci ten chrom..? Przeciez wcale to nie wyglada lepiej.. Chcesz ladny grill to kup od esy, a nie Jan Niezbedny Fela
TaSiOrXx2 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 O ledach myślałem ze będzie wzor taki jak orginalne lampy. [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:26_________________________________________________Oprogramowanie było robione po kupnie. w geko cars
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 O ledach myślałem ze będzie wzor taki jak orginalne lampy. I takie są najbardziej gustowne
Pawlo 2004 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Wszystko ładnie, fele super, RNS-e super, ogólnie furka ładna ale jest kilka ale: - znaczek s-line na grilu jest w złym miejscu (tj. za wysoko) i to bardziej rzuca się w oczy niż ten gril owiniety sreberkiem od czekolady - jasne wnetrze ale to sie akurat da wybaczyć
wrzecion Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 autko super jedyne co to ten znaczek, o którym Pawlo wspominał i mi osobiście kiera sie nie do konca podoba tzn. kolorek ale ogólnie wymiata!
TaSiOrXx2 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Znaczek poprawiony jest juz Powiedzcie mi jaka kierownica od b7 trójramienna kupi aby kolor mojego wnętrza był taki jak mam. Kiere mam w kolorze swing, a b7 już tego kolor nie ma.Ale jest za to kolor achat.Czy ten kolor bedzie prawie taki sam?
Bart-S Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Tasior - śliczne auto. Felga pasuje idealnie. Teraz furka aż prosi się o glębę
TaSiOrXx2 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 nowe foty, więcej fotów jak umyje autko ;p
TaSiOrXx2 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 nowe foty, więcej fotów jak umyje autko ;p Auto po myciu wiec zrobiłem kilka nowych zdjęć...
kadafi Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 autko i wypas super tylko sciagnij te chromy z grilli bo to festyn
TaSiOrXx2 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 nowy nabywca tego auta może sobie to ściągnąć, a mi osobiście to się podoba
tommy-cichy Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Kolego jak zrobiłeś ten grill, chodzi mi o pionowe nikle? Jak ci się jeździ na tych oponkach kumho bo mam te same fele i niedługo muszę kupić jakieś nowe oponki?
Rekomendowane odpowiedzi