huragan Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 jakaś niezdrowa atmosfera u francuzów, konfitura, oszust, aferzysta "obyczajowy", nie ma co się dziwić że dają ciała od pierwszej minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja w reprezentacji Francji lubię tylko T.Henry'ego. A Francji jako kraju nie lubie, miałem okazję przejeżdzać kilka razy to autostrady mają bardzo drogie. Macie rację. Zawsze wolałem jechać nacjonalkami i podziwiać widoki. Ale za Urugwajem też szczególnie nie jestem więc może Henry coś ustrzeli. Jakoś mam sentyment do tego piłkarza. W końcu gra już tyle (oglądąło sie jeszcze za łebka) i cały czas w gazie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wielki mecz to nie jest i do tego te wyjce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wielki mecz to nie jest i do tego te wyjce Niestety wycie chyba bedzie na kazdym meczu. Pewnie pod stadionami sprzedają te tromby albo dają za friko jako dodatek do biletu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wolicie żeby walili w bębny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wolicie żeby walili w bębny? TAK :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 trąbki są dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qeza Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Przez te trumbki , mecz tylko oglądałem. Tego wycia nie można nazwać kibicowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wolicie żeby walili w bębny? TAK :!: styl dopingowania południowo-amerykański zdecydowanie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja normalnie wyciszylem tv i sie fajnie ogladalo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ciekaw jestem jak Włochy zagrają z Paragwajem 14 czerwca... Ostatnio u nich dużo pesymizmu... . Mam nadzieje, że będzie ciekawy mecz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Francja ma fajna pake a graja taki piach ze sie patrzec na to nie chce :kwasny: , zenada. Co do trabek to juz wiadomo sa totalnym nieporozumieniem powinni ich zabronic bo widowisko traci !!. Na szczescie jutro sie zapowiadaja dwa fajne mecze Argentyna z Nigeria i Anglia z USA oby bylo bramkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaPablo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak narazie średnia bramkowa niezbyt wysoka. Średnio jedna na mecz. Miejmy nadzieję, że dzisiaj rzeczywiście będzie więcej widowiskowych spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak narazie średnia bramkowa niezbyt wysoka. Średnio jedna na mecz. Miejmy nadzieję, że dzisiaj rzeczywiście będzie więcej widowiskowych spotkań. Lyonel Messi się o to postara [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 10:24_________________________________________________ja czekam na portugalia brazylia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Kitajce strzelily szybka bramke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 arg-nig jak narazie piękny meczyk a brameczka heinze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Messi robil robote!!! :kox: szkoda ze mu nie wychodzilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 No w końcu jakiś normalny meczyk na poziomie :gwizdanie: Ale i tak najlepszą robotę póki co robi official song Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Messi robil robote!!! :kox: szkoda ze mu nie wychodzilo... wychodziło tyle,że bramki nie zdobył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 warsiowiaki,przestańcie trząść anteną ...obrazu niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi