huragan Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 jakaś niezdrowa atmosfera u francuzów, konfitura, oszust, aferzysta "obyczajowy", nie ma co się dziwić że dają ciała od pierwszej minuty
julo23 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja w reprezentacji Francji lubię tylko T.Henry'ego. A Francji jako kraju nie lubie, miałem okazję przejeżdzać kilka razy to autostrady mają bardzo drogie. Macie rację. Zawsze wolałem jechać nacjonalkami i podziwiać widoki. Ale za Urugwajem też szczególnie nie jestem więc może Henry coś ustrzeli. Jakoś mam sentyment do tego piłkarza. W końcu gra już tyle (oglądąło sie jeszcze za łebka) i cały czas w gazie :gwizdanie:
GILI Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wielki mecz to nie jest i do tego te wyjce
macieek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wielki mecz to nie jest i do tego te wyjce Niestety wycie chyba bedzie na kazdym meczu. Pewnie pod stadionami sprzedają te tromby albo dają za friko jako dodatek do biletu :>
qeza Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Przez te trumbki , mecz tylko oglądałem. Tego wycia nie można nazwać kibicowaniem.
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 wolicie żeby walili w bębny? TAK :!: styl dopingowania południowo-amerykański zdecydowanie lepszy
David Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja normalnie wyciszylem tv i sie fajnie ogladalo :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ciekaw jestem jak Włochy zagrają z Paragwajem 14 czerwca... Ostatnio u nich dużo pesymizmu... . Mam nadzieje, że będzie ciekawy mecz .
Gość mmcv Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Francja ma fajna pake a graja taki piach ze sie patrzec na to nie chce :kwasny: , zenada. Co do trabek to juz wiadomo sa totalnym nieporozumieniem powinni ich zabronic bo widowisko traci !!. Na szczescie jutro sie zapowiadaja dwa fajne mecze Argentyna z Nigeria i Anglia z USA oby bylo bramkowo.
aaaPablo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak narazie średnia bramkowa niezbyt wysoka. Średnio jedna na mecz. Miejmy nadzieję, że dzisiaj rzeczywiście będzie więcej widowiskowych spotkań.
Gość DiM Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak narazie średnia bramkowa niezbyt wysoka. Średnio jedna na mecz. Miejmy nadzieję, że dzisiaj rzeczywiście będzie więcej widowiskowych spotkań. Lyonel Messi się o to postara [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 10:24_________________________________________________ja czekam na portugalia brazylia
fayera Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 arg-nig jak narazie piękny meczyk a brameczka heinze
Gość mmcv Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Messi robil robote!!! :kox: szkoda ze mu nie wychodzilo...
jarko Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 No w końcu jakiś normalny meczyk na poziomie :gwizdanie: Ale i tak najlepszą robotę póki co robi official song
fayera Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Messi robil robote!!! :kox: szkoda ze mu nie wychodzilo... wychodziło tyle,że bramki nie zdobył
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 warsiowiaki,przestańcie trząść anteną ...obrazu niema
Rekomendowane odpowiedzi