domjenick Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Szybkie pytanko-czy od Cabrio są takie same jak w normalnej B6/B7? Chodzi mi o wiązkę i montowanie
iwadrian Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Chyba musisz sam do tego dojść bo nikt nie wie Tak na chłopski rozum to powinno być to samo
domjenick Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Chyba musisz sam do tego dojść bo nikt nie wie Tak na chłopski rozum to powinno być to samo no właśnie,powinno,ale tam są inne drzwi, więc nie wiadomo-trzebaby w ETCE popatrzyc
arturro_A6 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 wszystkim, tak jak kazda czesc blacharska
domjenick Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 wszystkim, tak jak kazda czesc blacharska nie przesadzajmy z tym,ze kazda cześć jest inna,ale dzięki
arturro_A6 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 wszystkim, tak jak kazda czesc blacharska nie przesadzajmy z tym,ze kazda cześć jest inna,ale dzięki a mozesz napisac ktora czesc blacharska jest identyczna?
yaboo Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 szkła i obudowy lusterek są identyczne, a różnicę w oznaczeniu pokazuje mi ETKA tylko w mocowaniu ''podstawie'' :gwizdanie: najlepiej porównać oba lusterka lub przymierzyć i będzie wiadomo na 100% czy pasują
arturro_A6 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 szkła i obudowy lusterek są identyczne, a różnicę w oznaczeniu pokazuje mi ETKA tylko w mocowaniu ''podstawie'' :gwizdanie: najlepiej porównać oba lusterka lub przymierzyć i będzie wiadomo na 100% czy pasują no wlasnie, imo roznica mocowania jest podstawowa roznica pomiedzy zwyklym B6 a cabrio wykluczajacym te lusterka jako zamiennik, podobnie jest ze zderzakami, lampami, maska, blotnikami itd. itd. itd. detale takie jak klamki lub inne pierdulki typu mocowanie akumulatora byc moze sa identyczne ale zewnetrzne czesci sa zupelnie inne.
bogi Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Od cabrio maja inne mocowanie. Tam nie ma przecież ramki szyby i dlatego są przykręcane w innych miejscach. Mowa oczywiście o bocznych lusterkach.
Pablo2506 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) A czy jest możliwe przekładanie ramienia lusterka pomiędzy mocowaniani lusterek w cabrio a sedan/avant? Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Pablo2506
Bromchit Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 A czy jest możliwe przekładanie ramienia lusterka pomiędzy mocowaniani lusterek w cabrio a sedan/avant? Jest to możliwe, mam jedno tak zrobine.
LukaszxxxD Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 W dniu 5.07.2016 o 23:48, Bromchit napisał: Jest to możliwe, mam jedno tak zrobine. Witam. Czy można przełożyć lusterko „full opcja” (silniczki składania, regulacji, fotochrom…) z cabrio do ramienia zwykłego (tylko regulacja i grzanie) z avanta?
Bromchit Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Tak jak napisałem da się to zrobić , ale jest sporo roboty. Trzeba je rozpiąć na zawiasiei i podmienić mocowanie, później założenie zawleczki może robić kłopot, bo sprężynya jest dość mocna. Do tego wiązka w cabrio jest krótsza, trzeba przedłużyć. To samo można zrobić z lusterkami z anglika . Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Bromchit
Rekomendowane odpowiedzi