Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zbiórka krwii dla mojej mamy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj. Dopiero teraz natknąłem się na tą wiadomość. Mam nadzieję ze z mamą już wporządku. Jakby w razie co była potrzebna jeszcze krew śmialo wrzucaj temat, a napewno przyjde z pomocą :) Szkoda ze dopiero teraz zauważylem. Zdrowka dla mamy zycze

Opublikowano

Mamy już początek sierpnia, więc prosimy o info na temat zdrowia mamy i czy krew nadal potrzebna (posiadam 0 Rh+)

Dużo siły i cierpliwości życzę.

Daniel

Opublikowano

wspólczucie ...wyrazic chciałem

mam 40 lat o oddałem już ...naście litrów krwi. zcząłem w armii bo urlopu dawali i tak zostało. chciałem też zostac dawcą szpiku, ale je... NFZ prawie nie refunduje badań potencjalnych dawców a fundacje nie dają rady... więc płakac.

na pocieszenie powiem ci że moją mame rok temu rok temu lekarze do trumny wsadzili... hu...

dziś ma nowotwora wszędzie, ale jeszcze się uśmiecha. :)

z białaczką można miec szczęście...

ja mam A RH+ więc mogę jedynie powiedziec..

szacun i powodzenia

Opublikowano

Rogal sprawa nadal aktualna ? jak by co to z chęcią oddam krew dla twojej mamy, pozdrów ją i trzymam kciuki za jej zdrowie

BTW sam wiem jak to jest mieć chorą bliską osobę :thumbdown:

Opublikowano

Witam. Bardzo żałuję, że nic nie wiedziałem o całej zbiórce. Widzieliśmy się raptem parę dni temu i z chęcią bym pomógł. Mam grupę 0 RH- więc jeśeli nadal potrzebna jest krew dla Twojej mamy to przy najbliższej wizycie w PL się zgłoszę. Pozdrawiam i życzę Twojej mamie szybkiego powrotu do zdrowia.

Andrzej

Opublikowano

to jak z tą krwią/płytkami??

w razie czego w przyszłym tygodniu mogę znów oddać krew lub płytki - w zależności co będzie bardziej potrzebne

pzdr

Opublikowano

Mama od piatku jest na trzeciej turze chemioterapii. Jak narazie po pierwszej i po drugiej uzyskała remisje wiec oby tak dalej Panie/Panowie.

Jezeli możecie oddawac krew/płytki to BARDZO PROSZĘ o to. Płytki są towarem deficytowym.. bardziej niż krew (wg. lekarzy).

Z GÓRY DZIEKUJĘ !!. Pozdrawiam.

Opublikowano

super że jest już lepiej, miejmy nadzieje że będzie jeszcze lepiej, w wyniku 100% zdrowia :notworthy:

Opublikowano

Witaj chłopaku,

Ja mam 0 RH- i nie widzę problemu żeby oddać jak trzeba. Daj cynk jak to rozwiązać logistycznie żeby trafiła prosto do Twojej mamy. Daleko do siebie nie mamy do ja z Łodzi.

Opublikowano

witam

niestety, u mnie nie ma możliwości oddania płytek, nast razem pojadę tam gdzie można. oddałem krew, mam nadzieję, że się przyda

wieczorem prześle Tobie zaświadczenie

pzdr i życzę zdrowia dla Ciebie i rodziny

Opublikowano

:hi:

potrzebne jeszcze zaswiadczenia? jesli tak to podesle tylko prosze o adres na pm bo gdzies zapodzialem

ZDROWKA !!!

Opublikowano

sorki że dopiero teraz ale właśnie co sie wpisałem na forum :) jeśli chodzi o krew jestem stałym dawcą w piątek mam termin także możesz na mnie liczyć, potwierdzenie mogę ci wysłać na maila. pozdro

Opublikowano

Panowie/Panie jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc !!

Dawno juz nie pisałem w tym watku... z aktualnosci moge powiedziec tyle, że moja Mama jest przygotowywana do piatej chemioterapii oraz finalnie do przeszczepu poniewaz ZNALAZŁ SIE DAWCA SZPIKU :notworthy:.

Co do zaswiadczen to jak najbardziej jezeli ktos oddał krew prosze o wysyłanie ich na dane (napisze tutaj a nie na PW żeby było juz na przyszłosc):

Witold Roguski

ul. Mineralna 26

02274 Warszawa.

DZIEKUJEMY !!

Opublikowano

witam.

Nieznamy sie ale to nie oto chodzi .

Tez przezyłem dramat z moim synkiem teras ma 4 latka i 2 lata temu zachorował na wilms nowotwor nerki od tamtej pory oddaje krew .leczylismy sie rok czasu i dzieki Bogu wygralismy z rakiem i tego Zycze twojej mamie najbardziej. Trzymaj aie trzeba byc dobrej mysli to pomaga ja to doswiadczyłem.

Oddam krew mam grupe ORh+ czy wystarczy ze podam imie i nazwisko twojej mamy?

Pozdrawiam

właśnie w czwartek idę oddać krew [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________

Witold Roguski

ul. Mineralna 26

02274 Warszawa.

Ale dałem ciała.

Oddałem krew z dopiskiem

Witold Roguski

ul. Mineralna 26

02274 Warszawa.

czy to przejdzie ?

Opublikowano

Oddana. Jeszcze dziś wyślę potwierdzenie. Zdrowia Twojej mamie i forumowiczom życzę.

BTW. Nie wiem czy wiecie, ale za oddanie krwi przysługuje odpis podatku. 130zł za każdy litr krwi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...