kurpiu Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Naplenienie okolo 250zl ja wole zeby mi pikalo niz maja mi tloki splynac:)[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 16:42_________________________________________________A wiec auto poszlo trroche w dol wstepnie 5cm. Jest nowy tlumiczek ale jeszcze nie docelowy. W silniku tez doszlo kilka zmian. Zaozylem swoje stare felgi 8x18 z opona 225/40 I filmik jak teraz jedzie. Jutro sa wyscigi wiec moze cos wrzuce nowego:)
kurpiu Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Jako ze dawno nie pisalem a trochę sie wydarzyło to tak w skrócie. Przylo nowe zawieszenie narazie tylko przod to gwint ale na dnaich tyle tez bedzie. Chwilowo auto usiadlo wzgledem serii o 5cm. Autko doczekalo sie wkoncu wymiany rozrzadu oraz nowych waleczkow od ADRa oraz kilku innych nowych klamotow:) Co do wrazen z jazdy jestem na duzy plus. Wlecialy nowe kola S-line 19 kolor biale wiekszosci pewnie bedzie sie podobalo ale dlamnie jest git:D Obecnie trwa kompletowanie klamotow na moc okolo 300KM jest juz nowka turbinka K24 oraz kilka niezbednych klamotow w tym sezonie moze juz to poskladam:)
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Fajnie Ci to lata Co masz obecnie założone prócz tego nitro to juz jest ta turbinka co pisałes wcześniej Kup dekielki do tych felg bo te nie ori psują efekt
kurpiu Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 To sa ori dekielki. Obecnie nitro wymontowalem. Turbo to jeszcze seria nakrace nowy filmik jak to jezdzi bez nitro bo to juz wszystko nie aktualne sie robi:)
maja-m Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Jako ze dawno nie pisalem a trochę sie wydarzyło to tak w skrócie. Przylo nowe zawieszenie narazie tylko przod to gwint ale na dnaich tyle tez bedzie. Chwilowo auto usiadlo wzgledem serii o 5cm. Autko doczekalo sie wkoncu wymiany rozrzadu oraz nowych waleczkow od ADRa oraz kilku innych nowych klamotow:) Co do wrazen z jazdy jestem na duzy plus. Wlecialy nowe kola S-line 19 kolor biale wiekszosci pewnie bedzie sie podobalo ale dlamnie jest git:D Obecnie trwa kompletowanie klamotow na moc okolo 300KM jest juz nowka turbinka K24 oraz kilka niezbednych klamotow w tym sezonie moze juz to poskladam:) Trzeba śledzić ten wątek może coś ciekawego z tego wyjdzie powodzenia
wojciu0308 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 idzie zdrowo szkoda ze nitrusa wypioles fura
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Taki silnik by mi spasował nie mówią już o 2.7 Bit Kurde fele mi zakosiłeś Kup dekielki
kurpiu Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Jesli chodzi o nitro to zostalo mi z poprzedniego samochodu. Wypiolem bo wole miec ciagle 250KM niz tylko pod przyciskiem:D CO do silnika to nie narzekam na 1.8. Co do 2.7 fajny silnik ale wiadomo juz kosztowo wszystko inaczej wyglada:)
johnybravo Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 idzie jak burza powiem tak zmien kierunki boczne na czarne , sprawy groszowe, oraz pomyśl nad ściemą szybek i polerce całego autka . powodzonka w modach zapowiada sie fajnie
kurpiu Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Na chwile obecna auto jedzie tak bez azotu. Szalu nie ma ale na początek nie jest zle. Auto jest ciagle na seryjnym doladowaniu:D Audi A4 1.8TQ
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Na chwile obecna auto jedzie tak bez azotu. Szalu nie ma ale na początek nie jest zle. Auto jest ciagle na seryjnym doladowaniu:D Audi A4 1.8TQ teraz to bez rewelacji widać że seria, ze tak powiem jak 1,9 sie odpycha, jednak z tym nitro jest róznica
PABLO Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Na chwile obecna auto jedzie tak bez azotu. Szalu nie ma ale na początek nie jest zle. Auto jest ciagle na seryjnym doladowaniu:D Audi A4 1.8TQ teraz to bez rewelacji widać że seria, ze tak powiem jak 1,9 sie odpycha. Nie przesadzaj z tym 1.9TDI do 1.8T
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Na chwile obecna auto jedzie tak bez azotu. Szalu nie ma ale na początek nie jest zle. Auto jest ciagle na seryjnym doladowaniu:D Audi A4 1.8TQ teraz to bez rewelacji widać że seria, ze tak powiem jak 1,9 sie odpycha. Nie przesadzaj z tym 1.9 do 1.8T przecież powaznie pisze(nie miałem na mysłi seryjnego kopciucha), juz tu pare 1,9 setke robi w 8s
kurpiu Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Wlasnie dlatego wyrzucilem azot:) Wszystko sie zrobi:D Bedzie lepiej niz z azotem:D hehe To jezdzi lepiej niz 170Km 1.9 bo z takim sie ustawialem ostatnio. Pozatym z nitro mialem problemy z trakcja. Przy ruszaniu auto zaczynalo sie slizgac i palic gume wiec stwierdzialem zejkaby to bylo turbo to by niebylo takich problemow, poprostu przyrost mocy jest lagodniejszy niz z nitro.
aju Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 juz tu pare 1,9 setke robi w 8s :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 http://www.youtube.com/user/nosb1#p/u/10/0bup_w65-go co wy wiecie o zabijaniu
Rekomendowane odpowiedzi