MAGIC87 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 juz tu pare 1,9 setke robi w 8s paredziesiat
aju Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 http://www.youtube.com/user/nosb1#p/u/10/0bup_w65-go co wy wiecie o zabijaniu i to na ręcznym
kurpiu Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 Jesli chodzi o ten filmik nosba to z nitro moje bylo szybsze porównując przyspieszenie po liczniku. ALe to wszsytko to jeszcze pikus.
moskal Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 napisze tylko po to zeby obserwować wątek fajna fura
plastuch Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Jesli chodzi o ten filmik nosba to z nitro moje bylo szybsze porównując przyspieszenie po liczniku. ALe to wszsytko to jeszcze pikus. Z cikawości zapytam mierzyłeś czasy np. do 200 na podtlenku?? AEB Nosb-a bujał się na pozomie S4 z delikatym + dla Nosb-a według filmiku jakieś 22sek. ale strzału ze sprzęgła nie było A no i zapomniałem dodać fajne masz auto
kurpiu Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 NIestety nie mialem czym jedynie co to mierzylem czasy od60-120 tak mniej wiecej. U nosba mamy oklo 5-5.5 sekundy u mnie bylo okolo 4.5-5 sekundy. ALe to dlamnie zaden wyznacznik zrobi sie to bede mierzyl:)
plastuch Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja poprostu z ciekawości pytam grzeb silnik z ciekawością będe śledził ten temat
kurpiu Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Jako ze dawno nie pisałem to wcale nieznaczy ze nic sie nie dzieje:) hehehe Otoz auto przygotowałem do zimy zakonserwowalem z nowymi felgami i oponami czeka na ten zimny czas:) Środek dostał nowe białe decory. W silniku tez się trochę pozmieniało narazie zestaw zimowy czyli seryjne turbo jeszcze jest, za to z ciekawszych rzeczy wrzucony zostal soft od nosba. Autko jezdzi ile KM ma tego niewiem. Wiem, ze przed softem auto jezdzilo na równi z bmw E36 325i vectra b 2.6 na krótkiej skrzyni wiec mialo napewno wiecej niz te 150KM hehehe tak jezdzi teraz i do wiosny raczej tak zostanie. Audi 1.8TQ
Lukaszek91 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jakie masz doladowianie na tym sofcie ?
kurpiu Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 jest 1 bar ale ja ustawiam doladowanie MBC. Szkoda ze seryjne turbo nie utrzymuje tego doladowania. Przyjdzie nowe turbo ono bedzie juz trzymalo hehehe[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 18:08_________________________________________________Jako ze dawno nic sie niedzialo. Troche odswiezylem pierwsza strone a ze idzie lato trzeba pomodzic. Jak klasc na glebe to ile wlezie:D
Gelooo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 jest 1 bar ale ja ustawiam doladowanie MBC. Szkoda ze seryjne turbo nie utrzymuje tego doladowania. Przyjdzie nowe turbo ono bedzie juz trzymalo hehehe[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 18:08_________________________________________________Jako ze dawno nic sie niedzialo. Troche odswiezylem pierwsza strone a ze idzie lato trzeba pomodzic. Jak klasc na glebe to ile wlezie:D hehe dobra fota pewnie tylko na potrzeby chwili
kurpiu Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 hehe dokladnie tyl stal na najazdach i nie moglem sie powstrzymac:D hehehe
mat-85 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Przez takie tematy sam mam ochotę coś podziałać u siebie - chociaż przy przednim napędzie już zdrowa seria się z oponami obchodzi mało subtelnie. Fajnie autko - sprawnie się odpycha
kurpiu Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Jako ze robi sie coraz cieplej kilka zmian. Doszedl orginalny sub audi i glosniki na tyl tutaj fotka z montazu. Doszla przerobiona hybrydowa turbina na kazie k03 i k04-23. Przerobiony zostal uklad dolotowy wrocil lekko przerobiony DV. Auto wyglada na chwile obecna mniej wiecej tak:
mrogal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 kosiorsko wyglada na tym kole, jaka szerokosc felgi i jaka guma tam siedzi?zmien gril lampy od bidy ujda aaa co tam za FMIC siedzi?
kurpiu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 CO do felg to 8x19 i opona 235/35 Et35 co do lamp to te swieca naprawde dobrze takie byly juz z autem i nawet mi odpoiwadaja wiec narazie ich nie ruszam. CO do grila to ten zalozylem bo seryjny juz mial dosyc hehehe podszykuje sie i bedzie zamieniony. Jesli chodzi o IC to sa dwa jesten jest seryjny drugi bodajrze jest z mondeo ale niepamietam. Turbo zostalo wyważone WG ustawione i narazie jesdzie to jakos tak jak wyzej. Nowy filmik hehe [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 13:03_________________________________________________Wrzucilem nowy filmik. Auto czeka na kilka nowych modow ale jakos jedzie sobie:)
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no nie powiem bardzo sprawnie sie to odpycha
Rekomendowane odpowiedzi