djbojus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 witam chcialem wam, przedstawic moja niunie o imieniu AUDI a4 z serduszkiem 2,6 v6 o mocy 150 km stozek OTO i ona WIECEJ ZDJEC nie długo zapraszam do kometowania pozdrawiam
mrogal Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 witam chcialem wam, przedstawic moja niunie o imieniu AUDI a4 z serduszkiem 2,6 v6 o mocy 150 km stozek OTO i ona WIECEJ ZDJEC nie długo zapraszam do kometowania pozdrawiam IVE powiedz panu
ajax Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kolego, dostanie Ci sie za te lampki i dywaniki Ale najwazniejsze, zeby Niunia podobala sie Tobie
maja-m Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kolor mi się podoba ale te dywaniki, mi było by buty na nie kłaść. Jak hak Ci nie potrzebny to ściągaj jeszcze ktoś Ci sie pod dupe przyczepi i będziesz go woził coś będziesz z nią robił?
djbojus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 w sumie to narazie planuje załozyc xenon i podniesc moc do 180 koni ale zobaczymy pozdram
Olaf Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 lampy dywaniki znaczek na tylniej polce x2 poki co to pachnie mi to wsia
Kowi87 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Gdyby nie lampy sonara, to było by OK dywaniki zamień na jakieś welurowe, bo te to nadają sie do CC w lpg :gwizdanie: Mocy w tym silniku nie podniesiesz :gwizdanie: + za pomalowane dokładki w kolor i czarny gril Brakuje felgi :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dobra baza do modzenia Też mam 2.6 V6, możesz sobie zobaczyć zmiany u mnie w podpisie jakie przeprowadziłem
aju Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 podniesc moc do 180 koni pewnie chipem z allegro albo jak dołożysz jeszcze więcej takich dywaników Nic nie zrobisz z tego silnika bez dwóch worków pieniędzy ...... mogło być dobrze ale auto przejawia wiejskie zapędy typu 2 znaczki za szybą, szkoda ze jeszcze rejstracji z imieniem nie ma za szybą ... dywaniki alu z gumy lol lamp nie komentuję
djbojus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 co wy sie tych lamp czepiacie a dywaniki byly juz jak ja kupilem sa do wymiany
Kowi87 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 co wy sie tych lamp czepiacie a dywaniki byly juz jak ja kupilem sa do wymiany a to takie juz trendy forumowe Sonar = ZUO jak juz ringi w audi to tylko od FK, ale i tak najlepsze są zespolone poliftowe + Xenon A dywaniki to wywal czym prędzej bo kują w oko
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 WIECEJ ZDJEC nie ... ...nie trzeba :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ive tak jak wyżej piszą, ale nawet te dokładki przy ten feldze nie robią żadnej roboty... a to "dziecko w aucie" nie przeszkadza ci, że jest tak centralnie na środku szyby? chyba że się nie oglądasz za siebie :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 autko ale te dywaniki i lampy opisz troszke bardzie ta swoja fure co planujesz zrobic
Armi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 w sumie to narazie planuje załozyc xenon i podniesc moc do 180 koni ale zobaczymy pozdram A jak masz zamiar to osiągnąć ? Lipa przez chrom na metry , sonary i te dywaniki Nie wiem dlaczego ale wnętrze kojarzy mi się z burakowozem Na prawdę ładne auto ale przez wyżej wymienione elementy bardzo dużo traci.
wojciu0308 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 jak tam dzieje sie cos w audi czy tkwisz w tym samym co bylo?
Luka3s Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 śmierdzi mi tu w tych komentarza troche hiporytami. Dywaniki... co w nich takiego ?. Pachną wsią ? Nie wydaje mi się. Przynajmniej mu się nie porwą . Ładna Adela. Fajny kolor niezła moc. Lampy może i tak, chociaż jak pytałem wszystkich w rodzinie (nieznających się) mówili że ładnie to wygląda, ładniej niż standardowe. Lepsze to niż oryginał chyba. 4/5
Armi Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 śmierdzi mi tu w tych komentarza troche hiporytami. Dywaniki... co w nich takiego ?. Pachną wsią ? Nie wydaje mi się. Przynajmniej mu się nie porwą . Ładna Adela. Fajny kolor niezła moc. Lampy może i tak, chociaż jak pytałem wszystkich w rodzinie (nieznających się) mówili że ładnie to wygląda, ładniej niż standardowe. Lepsze to niż oryginał chyba. 4/5 A co takiego jest w zestawie skarpetki plus sandały? To taka sama wieś jak te dywaniki. Zwyczajny obciach. Nie rozumiesz tego? To znaczy, że kompletnie nie masz gustu. Dywaniki PCV są nieodłącznym zestawem takiego wnętrza: Pytałeś nieznających się to dlatego padła taka odpowiedź. Nieznający się lubią też pokrowce i chrom na metry. Jadą z takim zestawem pod remizę gdzie stoją zwieśniaczone golfy i calibry i myślą, że są cool. Silnik 1,6 i ryczący tłumik - wielcy "tjunerzy". _________________________________________________ Kolega ma dobrą podstawę do modów. Fajny silnik i jeszcze lepszy napęd. Kilka delikatnych zmian i fura . Byle nie miał doradców, będących fanami wiejskiego tuningu.
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 śmierdzi mi tu w tych komentarza troche hiporytami. Dywaniki... co w nich takiego ?. Pachną wsią ? Nie wydaje mi się. Przynajmniej mu się nie porwą . Ładna Adela. Fajny kolor niezła moc. Lampy może i tak, chociaż jak pytałem wszystkich w rodzinie (nieznających się) mówili że ładnie to wygląda, ładniej niż standardowe. Lepsze to niż oryginał chyba. 4/5 A co takiego jest w zestawie skarpetki plus sandały? To taka sama wieś jak te dywaniki. Zwyczajny obciach. Nie rozumiesz tego? To znaczy, że kompletnie nie masz gustu. Dywaniki PCV są nieodłącznym zestawem takiego wnętrza: Pytałeś nieznających się to dlatego padła taka odpowiedź. Nieznający się lubią też pokrowce i chrom na metry. Jadą z takim zestawem pod remizę gdzie stoją zwieśniaczone golfy i calibry i myślą, że są cool. Silnik 1,6 i ryczący tłumik - wielcy "tiunerzy". :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi