jihaad Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Przekladałem do swojego S4 ramkę z przedlifta i nie zauważyłem żadnych różnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 czarny girl w szaraku jest ochydny, strasznie wizualnie go powiększa:thumbdown: ale to moje odczucia tylko no właśnie widziałem zdjęcia na czerwonym i miałem mieszane uczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 fajny RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Fajny to on by był gdyby to był cały RS ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Fajny to on by był gdyby to był cały RS ;-) ramka z przedlifta, jest okrąglejsza, nie ma takich ostrych kantów:wink:, ale na grillu nie bedzie tego tak bardzo widać, laik nie zauważy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak chciałem tak mam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 w końcu się coś dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 aaaa to pierdoły, cały czas coś się dzieje tylko nie mam nigdy czasu zrzucać tych zdjęć. Kiedyś to w końcu uzupełnię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie chcesz może esowego grila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie chcesz może esowego grila? mam już 2 przedliftowe, poliftowy, rsa, do kolekcji eSowy by się przydał ;-) Ile chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie chcesz może esowego grila? mam już 2 przedliftowe, poliftowy, rsa, do kolekcji eSowy by się przydał ;-) Ile chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jak chciałem tak mam ;-)http://www.audia4.nazwa.pl/public/audi_a4_b5_grill_rs_chrom_01.jpg Robert poskładaj ten przód, żeby nie wyglądał jak po dzwonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jak chciałem tak mam ;-)http://www.audia4.nazwa.pl/public/audi_a4_b5_grill_rs_chrom_01.jpg Robert poskładaj ten przód, żeby nie wyglądał jak po dzwonie. Blotnik musze wymienic najpierw, nawet mam w kolorze ale musze tez miec czas, troche miejaca i swiatla. ---------- Post dopisany 12-04-2014 at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany 20-02-2014 at 19:41 ---------- Zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje. Reszta gratow pojawi sie do 2 tygodni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 zacnie Panie zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 fajne są te koła, nawet nie myśl o zmianie jakie oponki kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 lecisz ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nowy zapas :-) PS: Kola zostaja. ---------- Post dopisany 16-04-2014 at 07:28 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2014 at 09:43 ---------- Zaczelo sie ale wyszlo jeszcze kilka problemow. Chlodniczka oleju i n75 do wymiany, do tego jeden wtrysk ma lekkie odchyly. Poki co mozna go jeszcze zostawic ale wymienie od razu na ALki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Daj mu stowe wiecej niech zrobi to na baltów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kowi jakby chodzilo o kase to by nie bylo problemu. Zobaczymy, moze zdazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To mi się podoba, sweet focie:decayed: Chłodniczke oleju wymieniasz bo zapocona cała czy co? Jaka montujesz? N75 po czym stwierdziles ze do wymiany, na kompie go pokazało czy jakieś inne objawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi