Pandzior Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czy mieszek z przedlifta pasuje do polifta ze srebrną ramką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ramka jest inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsession Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 To i ja będę chętny na 3 isostaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 To i ja będę chętny na 3 isostaty 3 jeden isostat ogarnie halogeny i przeciwmgielne, tak dla przypomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsession Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 zgadza się.. nie wiem jak ja czytałem, że nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Również piszę się na jeden isostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No więc... w środę wraz z moskalem sprawdzaliśmy kolejny isostat, tym razem działa. Musi wejść jeszcze kilka poprawek, ale pewnie za jakieś dwa tygodnie dam na forum zdjęcia jak to wygląda i jak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dobrze, że coś się rusza, bo pogoda się robi i czas na moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 I co chłopy?-bo obietnice zostały złożone i cisza.Przycisków nie widać.Będą?Bo jak nie to czas samemu powoli gdzieś szukać elektronika który się tego podejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 I co chłopy?-bo obietnice zostały złożone i cisza.Przycisków nie widać.Będą?Bo jak nie to czas samemu powoli gdzieś szukać elektronika który się tego podejmie. Nie sikaj... powiedziałem że będą to będą. Póki co nawet czasu do moskala nie mam podjechać sprawdzić go. Chcesz to rób sam nikogo nie zmuszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie sikam tylko grzecznie pytam.Sprawa się ciągnie już czas jakiś i tylko dopytuję bo cisza w eterze.Skoro czasu nie masz rozumiem.Napisz czasem w temacie czy coś się rusza czy czasu brak. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie sikam tylko grzecznie pytam.Sprawa się ciągnie już czas jakiś i tylko dopytuję bo cisza w eterze.Skoro czasu nie masz rozumiem.Napisz czasem w temacie czy coś się rusza czy czasu brak. Pozdro Dzisiaj miałem sprawdzać z moskalem isostat ale deszcz leje, może w niedizele go sprawdzę, są jeszcze dwie rzeczy do poprawki na bank, jak uruchomię posprawdzam to dopiero dam znać. Póki co może ktoś wie czy halogeny i przeciwmgielne idą po przekaźniku czy przekaźnik był w starym przycisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przed II Liftem napięcie trzymał przycisk, więc (jak sądzę) nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Żebyście nie gadali że temat nic nie idzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mam nadzieję, że instrukcja "który żółty do którego" będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaloo24 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich. Mam pare pytan odnośnie zmiany fabrycznego radia kaseciaka na fabryczne cd. Otóz posiadam Audi z 2000r i chcialbym zmienić kaseciaka na cd i na forum czytalem o zmianie w wersji z 1 lifta ... a głownie chodzi mi oto czy do tunela 2dni bedzie pasowal ten klimatronic co mam teraz u siebie bo pisano ze trzeba zmieniac bo jest weższy. I ogolnie czy nie ma jakis wielkich problemow ze zmiana ? pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tak na marginesie to jakie radia orginalne pasują do polifta? Stare chyba jest za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Tak na marginesie to jakie radia orginalne pasują do polifta? Stare chyba jest za duże. Jeśli chodzi o 1 DIN to wszystkie jakie były montowane w b5, rozmiar się tutaj nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 panowie,ja zmienialem climatronic na ten poliftowy,ale jest kiepski dzis troche cieplej wlaczylem klime, dalem wszystkie patyczki nadmuchu,a on dmucha jak na starym mialbym ze 3 patyczki na 10chyba tam bylo.Co z tym fantem zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ile bedziesz sie jeszcze z tym pierd...lił ???? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi