Dibo Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Ta szpara zawsze będzie, choćby delikatna. Wynika to z tego że lampy idealnie nie spasuje do przedliftowych błotników a na zaczepach tyle nie przesunie. Ja w tym miejscu przykleiłem kawałek uszczelki na silikonie i szpary nie ma a wygląda jakby tak było ori
endriuu Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 jesli auto nie było bite, pas przedni nieruszany, a błotniki ori - wszystko musi podejść idelanie. wtedy lampy pasuja dokładnie do przedliftowych błotników.
przemciotorun Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 przy spasowaniu lampy duzo zalezy od podciecia blotnikow, tak bylo u mnie niby wszystko ok ale dopiero po trzecim podszlifowaniu blotnikow lampy spasowaly tak jak powinny, a co do dolnego mocowania to wywalilem zderzak (nie jest to konieczne) ale wtedy wszystko ladnie widac, pozatym mialem jeden uchwyt zlamany i musialem wymienic ( aso - 49zl za kawalek plastiku z dwoma dziurami i znaczkiem oooo)[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 21:12_________________________________________________http://img14.imageshack.us/img14/710/spot2009030816.jpg
Dibo Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dropsone ja mam spasowane mniej więcej tak jak Ty. Ale u Ciebie też występuje delikatna szpara. Ciężko to ominąć bo idealnie nie da się wyrezać błotnika.
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 w czoraj patrzalem na spocie na auto po II lifcie i jest prawie identyczne, szpary sa wszedzie rowne, uszczelka dochodzi tak ze nie widac cietych blotnikow, lampa nie wystaje, mysle ze jest oki, ale najwazniejsz ze lampy swieca duzo lepiej niz stare!
ksiadzDOBRODZIEJ Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy stosując do tego poradnika założę te lampki??? A4 1.8 quatro 1995 sedan http://www.allegro.pl/item571377120_lampy_audi_a4_99_01_chrom_clear_soczewka_depo.html Pozdrawiam
endriuu Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Czy stosując do tego poradnika założę te lampki??? A4 1.8 quatro 1995 sedan http://www.allegro.pl/item571377120_lampy_audi_a4_99_01_chrom_clear_soczewka_depo.html Pozdrawiam tak - stosujac sie do tego poradnika zalozysz te lampki.
Nosfer Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Na Allegro sprzedają jeszcze po 210 sztuka - nowe w pudełku.. Trochę kasy w kieszeni..
tomek a4 2.8 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Na Allegro sprzedają jeszcze po 210 sztuka - nowe w pudełku.. Trochę kasy w kieszeni.. A jesli ktoś ma bosche, to może sprzedać za ok 350/ kpl, wiec przeróbka na soczewki kosztuje bardzo tanio
przemciotorun Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Na Allegro sprzedają jeszcze po 210 sztuka - nowe w pudełku.. Trochę kasy w kieszeni.. A jesli ktoś ma bosche, to może sprzedać za ok 350/ kpl, wiec przeróbka na soczewki kosztuje bardzo tanio nie zapomnij o silniczkach, kostkach, pinach, zarowkach 4xh7 i tez sie troche kasy uzbiera
Chris86 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 hallo Swoje lampeczki kupiłem na allegro 210/szt DEPO Zalozyłem do nich HID XENON H7 Wtedy Noc stała sie dniem:) Pamietam ze mialem problemy wtedy ze znalezienie silniczkow: SZukalem na szrotach (Mieli ich mase tylko niewidzieli od czego są ...taki mieli bajzel) Jak i na allegro....ale wyszlo tak ze postanowiłem zalozyc bez silniczkow Na dobra sprawe ile razy zmieniasz ustawienie - raz na tydzien/miesiac??? Pojechałem na pierwsza stacje kontroli - Koles ustawił mi lampki za darmo:) CZy zycie nie jest piękne..............
mrogal Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 hallo Swoje lampeczki kupiłem na allegro 210/szt DEPO Zalozyłem do nich HID XENON H7 Wtedy Noc stała sie dniem:) Pamietam ze mialem problemy wtedy ze znalezienie silniczkow: SZukalem na szrotach (Mieli ich mase tylko niewidzieli od czego są ...taki mieli bajzel) Jak i na allegro....ale wyszlo tak ze postanowiłem zalozyc bez silniczkow Na dobra sprawe ile razy zmieniasz ustawienie - raz na tydzien/miesiac??? Pojechałem na pierwsza stacje kontroli - Koles ustawił mi lampki za darmo:) CZy zycie nie jest piękne.............. cudne jest, a jeszcze piekniejsze jak ci milicjanty zabiora dowod i sieknal z 50 pln mandatu ale nie o tym watek :gwizdanie:
Chris86 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Milicjanci...... .....to mi mogą gałke wylizać....
Czitos Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Nie raz miałem kontrole po zalożeniu Hidów i nigdy nikt nawet słowem nie wspomniał... Najważniejsze, ze światło są teraz o wiele lepsze, a i efekt jest
_Solar_ Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 witam dzis zakupiłem piny do wtyczek.Chciałbym wiedzieć czy takie sa odpowiednie i czy przekrój kabelka nie jest za cienki
endriuu Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 sa odpowiednie. przekrój kabelka nie jest za cienki
_Solar_ Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 endriuu wielkie dzieki piny zakupiłem w sklepie elektronicznym.Koszt jednej sztuki to zaledwie 10 gr
endriuu Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 ok. teraz starannie polutuj i bedzie dżi.
Rekomendowane odpowiedzi