XC Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Wystaja w sensie ze nie jest to osadzone na sztywno tylko jak sie bierze dotyka to to lata. Wystaje jakies pol cm ale spokojnie mozna dopasowac tak zeby bylo idealnie tylko czym to przymocowac myslalem nad tym przerezaniem otworu ale czy to cos zmieni? Nadal te czesc od strony kierunku bedzie nieumocowana.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 za miesiac o tym zapomnisz i przestanie razić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacokks Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam kolegów. Mam dylemat chciałbym kupic lampy zespolone tylko nie mam pojecia jakie? Zalezy mi zeby lampy swieciły tak jak stare a nawet lepiej. Jakie polecacie z góry dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 poczytaj dokładnie, w tym temacie wszystko zostało powiedziane , DEPO,albo TYC, ewentualnie FK , byleś się trzymał z daleka od firmy Sonar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 http://allegro.pl/item1040188007_lampy_przednie_audi_a4_99_01_po_lifcie_nowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacokks Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wielkie dzieki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 To są zamienniki, poczytaj kilka pierwszych stron i dowiesz się wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacokks Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam nie moge nigdzie znaleść Lamp przednich zespolonych Valeo po lifcie może ktos podrzucic linaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam nie moge nigdzie znaleść Lamp przednich zespolonych Valeo po lifcie może ktos podrzucic linaka http://moto.allegro.pl/listing.php/search?category=4138&from_showcat=1&order=p&p=2&string=valeo+a4&change_view=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacokks Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 dzieki ale na alegro nic nie ciekawego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A co dla Ciebie oznacza ciekawe? Są Valeo w komplecie: http://moto.allegro.pl/item1055967465_lampa_lewa_lewy_audi_prawa_prawy_a4_99_00_valeo.html http://moto.allegro.pl/item1050386736_audi_a4_b5_99_01_reflektory_valeo_oryginal_fv.html Ja osobiście dalej polecałbym nówki DEPO niż dziesięcioletnie Valeo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 tu popytaj http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11476654 http://www.allegro.pl/item1044980713_czesci_audi_a4_lift_99_02_skrzynia_automatyczna.html[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 19:37_________________________________________________ Ja osobiście dalej polecałbym nówki DEPO niż dziesięcioletnie Valeo :gwizdanie: :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacokks Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Cos ciekawego znaczy nowego. Czy jest możliwość kupienia nowych lamp po lifcie Valeo? Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 idz do ASO , jak dowiesz sie ile kosztuja nowki , to od strzała zamówisz DEPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hej Ja swoimi DEPO cieszyłem się blisko rok, az ostatnio zauważyłem, że paruje mi prawy reflektor. Generalnie zebrało się kilkanascie kropel wody i do połowy był pokryty mgiełką. Odpiąłem dekielek od świateł drogowych i wyciągnąłem żarówkę, a potem przystawiłem tam suszarkę do włosów i przez ponad pół godziny prawie cała woda wyparowała, pozostały 2 krople przy samym kierunkowskazie, ale że było późno i zimna to już sobie odpuściłem suszenie. Dzisiaj rano jak wstałem w miejscu kropel była lekka mgiełka. Będę musiał wysuszyć go do końca tylko pytanie dlaczego tak się stało ? Reflektor jest cały, w nic nie uderzyłem, jakby to był deszcz to prawy też powinien zaparować, a był suchy. Mieliście takie przeboje u siebie? Może DEPO ma jakie odpowietrzenie, o którym nie wiem ? Tak wygląda reflektor z tyłu. Do czego są te małe, białe plastikowe zatyczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Czy jest możliwość kupienia nowych lamp po lifcie Valeo? Dzieki za pomoc oczywiście ze jest taka możliwość, sam takie zakupiłem miesiąc temu (Valeo- europejskie) teraz jeszcze silniczki, kostki, rezanko, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacokks Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 a ile Cie to kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Powtórzę pytanie. Czy ktoś miał problemy z parowaniem DEPO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 u mnie paruje przy kierunku w lewej lampie, najczęściej było zauważalne w zimę a teraz to sporadycznie, jakiś deszcz czy po myjni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Powtórzę pytanie. Czy ktoś miał problemy z parowaniem DEPO ? zrób dwie dziurki 3-4mm w górnej części obudowy , na wysokości kierunku i pomiędzy soczewką a odbłyśnikiem i masz po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi