Aron21 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 yhy no bo ta duża kostka jest teraz w samochodzie wgl nie podłączona do niczego bo poliftowe silniczki są na małą kostke . Czyli proste rozumowanie muszę dużą kostkę uciąć i kable połączyć z tymi co się podłącza do silniczka i po problemie
przemciotorun Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ta mala kostke co jest w lampie 3pinowa podlanczasz do silniczka, a stara duza kostke od silniczka ktora byla podlaczona do lampy ucinasz a 3 kable wpinasz do nowej kostki wedlug opisu/schematu z pierwszej strony
siara Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 A macie jakiś sprytny sposób na odkręcenie śruby górnego uchwytu? bo ten trzpień kręci się razem ze śrubą
pandamix Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 a spotkałem się może ktoś z brakiem pozycji?wszystko działa oprócz tego,przejściówki porobione na ori kostkach
pandamix Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 wszystko sprawdzone,znaczy żarówki i bezpiecznik, z tego co wiem to z tyłu by nie było,a to dwóch przednich nie mam,nikt nie miał takiego problemu po przejsciu na polifty?
sbenios Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 A jesteś pewien, że nie pomyliły Ci się przewody przy podłączaniu? I np tych od halogenów żeś nie podłączył? Ja tak przypadkiem początkowo podłączyłem.
cinshot Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 pandamix. miałem podobnie z tym że jak pisze sbenios, też pomyliłem przewód od halo(bodajże zielono biały z szarym) i też byłem bez postojówek, po korekcie i dobrym spięciu okazała się żarówka spalona. Ale już jest jak należy. efekt powala Przed: Uploaded with ImageShack.us Po: Uploaded with ImageShack.us
Kwinto69 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 widać ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- jeden i drugi na wzór usa
pandamix Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 mi się osobiście nie podobają,lepsze dla mnie zwykłe polifty albo ewentualnie w pełnej czerni,spalił mi się żarnik albo przetwornica wiec przy okazji będę próbował pozycje znaleść
Dadok34b Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 macie wzór na folię żeby wyciać na la`usa ?
pandamix Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 musicie zagadać do kolegi Gwerty on wam może w tym temacie coś podpowie
siara Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zrobię scan w poniedziałek to wrzucę dla potomnych
Dadok34b Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zrobię scan w poniedziałek to wrzucę dla potomnych wrzuć czekam czekam ; p masz ten scan ? bo... czekam
Rekomendowane odpowiedzi