Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Naprawde podziwiam podjecia sie naprawy samemu:thumbup1: Kiepsko że tak wyszło z silnikiem ale ogarniesz i bedzie git:wink:
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Od czego taki stan tego silnika? Stara pompa oleju nawalała? No chyba, że ten przebieg, który masz na szafie jest cofniety 2-3x.
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l OH f*ck Niemiło Ale chociaż jak ogarniesz to będzie nówka, tylko portfel o ile chudszy
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Te dziury na panewkach to woda, musiala juz raz pojsc w olej, Grac szukaj drugiego konia
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Te dziury na panewkach to woda, musiala juz raz pojsc w olej,Grac szukaj drugiego konia Dlaczego woda? Szukaliśmy i wychodzi że to mogło być z różnych przyczyn ale o wodzie nikt nie mówił
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Ło matko ale się narobiło. Z wierzchu lala a pod maską kupa:thumbdown:. Dzialaj Gracjan dzialaj i bud lak szkoda żeby taka slicsnotka stała rozbebeszona. Najlepiej poczek na Moskalowe auto i zrób swicha
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Najlepiej poczek na Moskalowe auto i zrób swicha nie opyla sie , moj na 4 gary pali
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Najlepiej poczek na Moskalowe auto i zrób swicha nie opyla sie , moj na 4 gary pali I plan się wysrał
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l Te dziury na panewkach to woda, musiala juz raz pojsc w olej,Grac szukaj drugiego konia Dlaczego woda? Szukaliśmy i wychodzi że to mogło być z różnych przyczyn ale o wodzie nikt nie mówił Jezeli nikt nie mowil to nie oznacza ze to nie woda. Buba, pisze z wlasnego doswiadczenia, wiele razy mi sie trafilo przy kapitalkach.
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l silnik hmm wystarczy że ktoś poprzedni nie zadbał o temperature, ja na dobrym silniku tylko z inną moca w ciągu 500m na lekkiej pale zatrzymałem wał w miejscu. Panewy amen. Lakier powala ale i silnik malinka też jest trzeba gdzieś na zlocie na zywo obczaić tą ślicznotkę
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l Autor "Nowy stary" dół silnika - Audi A6 C5 2002r. - APB Dekle wypiaskowane i pomalowane proszkowo... Panewki, pierścienie zamówione. Głowice prawdopodobnie jutro będą gotowe. Powolutku do przodu:thumbup1: